Отзывы покупателей о Робот-пылесос Ecovacs Deebot Ozmo 900 White (DN5G)
- Грачёва Н***Продавец: Vendedor
Подскажите мощность всасывания данного пылесоса?
Представитель бренда EcovacsНадежда, добрый день! Мощность всасывания данной модели 1000 Па в классическом режиме.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал в 2020 году, 6 лет пользуюсь, нареканий нет, с своей задачей ставляться хорошо. За время использования проблем и нареканий небыло!:)
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Безмежно задоволена покупкою.
Великий плюс це великий резервуар для води.
Через три роки замінила акумулятор і робот, як новенький.
Коли перестав пилососити і просто щґзатихав без коментарів, думала, що прийшов йому кінець. Але ні, замінила акумулятор і вуаля, він знову розмовляє і працює.- Достоинства:
- Великий резервуар.
Можливість заміни акумулятора. - Недостатки:
- Не розмовляє українською мовою (
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після двох років активного використання припинив працювати. Батарея не заряджається. Треба шукати іншого «помічника».
Свої функції виконував на відмінно!- Достоинства:
- Добре всмоктував пил, сміття, мив поли, проходив різні перешкоди
- Сергій Н***
Замініть батарею. Продаються нові а також з "рівними руками" можна щамінити акумулятори самому. Там стоять 18650
Буде ще працювати.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже 2 роки, працює як годинник, нарікань не було, в дома 2 котів шерсті завжди повно було, а з ним набагато простіше стало боротися з нею, завжди все чисто. В програмі все легко налаштовується по обмеженням, плану уборів і т.д.. Одне лише питання де взяти новий фільтруючий елемент (картонний картридж), а то старий вже свій ресурс відганяв.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Протягом 2 років не виявив
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль пилесос попрацював 2 роки та почались збої. Скорше програмні, а потім й конструктивні. Починає прибирання й не рухається ((((
- Тетяна
Така ж сама проблема, завязок з інтернетом нормальний. Починає роботу і через звили 5 зупиняється, втрачає звʼязок і відключається. Ви знайшли помилку?
- Микола
Така ж проблема. Чи вдалось її вирішити? Чи шукати новий?
- Татьяна С***
Вітаю! У мене схожа ситуація після двох років активного використання. Не заряджається, батарея постійно розряджена :( Мабуть треба шукати іншого помічника.
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
каже, шо застряг бампер??
1ий і останній раз зв'язувався з цим брендом- Достоинства:
- спочатку працює
- Недостатки:
- зламався через 1 рік і 3 місяці(2 з яких не експлуатувався через війну)
- Константин Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сервис Розетки и отношение к клиенту на сегодняшний день стал просто ужасным! Пылесос был приобретён 30.01.21 . Вышел со строя - перестал работать всас. 28.01.22 был принят Розеткой в ремонт и составлен соответствующий акт приемки.
9.02.22 я узнаю, что в ремонте отказано, т.к. приёмка зафиксирована 3.02.????!!!!! Тут же был совершён звонок на горячую линию т.к. акт приёмки на ремонт 28.01 у меня на руках!!!
Неоднократные звонки на горячую линию не приносят никаких результатов!!!
Розетка, не хорошо так относиться к своим клиентам!!!
- Тимур А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Используется третий год. На сегодняшний день это уже устаревшая модель. И если выбирать то не его.
- Достоинства:
- Ещё работает и убирает, приходят обновления (не забывают о старичке!). Расходники ещё есть.
- Недостатки:
- Частенько глючит.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сломался через пол года
Работал раз в неделю- Достоинства:
- Недостатки:
- Сломался
Експерт RozetkaДобрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник постачальникаОлександре, доброго дня! Прикро, що у вас виникла така неприємна ситуація. Для вирішення вашого питання рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру за номером телефону 0 800 30-02-45. Будемо раді вам допомогти!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Никогда и не за какие деньги не покупаете эту китайскую ерунду. Сервис не поможет, сброс карты тоже, карту рисует какую ему ужобно, 5 раз по кругу пропылелосил комнату 2 раза завис на проге и устал сказал уборка завершена, мол кухню и коридор сами уберете. Так вот вопрос к производителю, с какой части тела у Вас руки что бы создать такой тупой прибор?
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Обсолютно безполезная штука (бесит)
Представник постачальникаЛюдмила, доброго дня! Нам прикро, що у вас виникло таке враження від використання товару. Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутись на нашу гарячу лінію за номером телефону 0 800 30-02-43. Будемо раді вам допомогти, чекаємо на дзвінок!
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь уже 2 года. Зарекомендовал "малыш" себя хорошо. Есть уже признаки износа, немного глючит его- ищет иногда станцию и сбивается карта. Для електровенника с влажной уборкой ,он показал себя отлично) но большего я от и него и не ждала.
- Достоинства:
- С поддержанием чистоты справляется на ура!
- Недостатки:
- Особо их нет.
Представник постачальникаТетяно, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Ульяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полностью устраивает пылесос, покупала по рекомендации подруги
- Достоинства:
- Хорошо убирает
Представник постачальникаУляно, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Ирина П***Продавец: Rozetka
Пылесос проработал 10 мес и уехал в сервисный центр
Там выявили заводской брак , устранили и вернули
В таких случаях если это заводской брак , обязанны были поменять на новый
Пылесос на год.
Представник постачальникаІрина, доброго дня! Для вирішення цього питання зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру за номером телефону 0 800 30-02-45. Будемо чекати на ваше звернення!
- Ирина П***
Обращалась ! В сервисном центре мне сказали что поменять на новый не могут потому что я им уже пользовалась
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Недостатки:
- Программное обеспечение - сплошная ошибка. Последние время алгоритм движения сбивается . Постоянно может крутится в одной точке на одном месте…
Представник постачальникаОлександр, доброго дня! Нам прикро, що у вас виникли подібні складнощі в роботі пилососа. Для детальної консультації, щодо допомоги у вирішенні питання, зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру, номер телефону 0 800 30-02-45 Будемо чекати на ваше звернення!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через півтора роки експлуатації (раз у тиждень) почав душе швидко розряджатися.
Представник постачальникаАндрій, доброго дня! Для ретельної діагностики пристрою зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру за номером телефону 0 800 30-02-45. Вдячні вам за розуміння!
- Павлюк В***Продавец: Rozetka
Хорошие впечатления от использования испорчены поломкой через 2 дня после окончания гарантии и отвратительным сервисом
- Достоинства:
- Пока работает все нормально
- Недостатки:
- Ровно через 1 год и 2 дня перестал заряжаться , очень подозрительно, учитывая год гарантии и прямой доступ к управлению роботом производителем через интернет. Отнесли в сервис, который просто молчит уже две недели, онлайн-консультанты максимально придурковатые и отвечают в стиле «капитана очевидность»
Представник постачальникаВалентине, доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що з вами сталася така прикрість. Ми турбуємося про наших клієнтів та бажаємо допомогти кожному. Будь ласка, надайте номер сервісного звернення для уточнення деталей. Будемо раді допомогти вам.
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Робот- пилосо перші півроку працював нлрмально, далі - немождиво описати словами. Програма вибиває, постійно оновлюються карти, забуває де його зона зарядки, застрягає під меблями в тих місцях, де неможливо застрягти! Найгірше, це постійні збої саме тоді, коли найбільш потрібно швидко очистити. Оцінка - 0 із 10
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Їй мільйон, неможливо описати одним реченням
Представник постачальникаОльго, доброго дня! Нам дуже шкода, що з вами сталася така прикрість. Зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру, номер телефону 0 800 30-02-45, для вирішення цього питання. Вдячні вам за розуміння, чекаємо на ваше звернення.
- Марина О***
Все проблемы с пылесосом начались с марта этого года, после неудачного обновления программы, уж не знаю каких там разработчиков набрали, но что ни обновление - все хуже и хуже, на плеймаркете рейтинг упал ниже плинтуса. Пылесосом пользуюсь 2 года, была очень довольна, но последние полгода - уборка - куча нервов, круги наворачивает, по пол комнаты моет, в некоторые помещения заходить забывает.
Представник постачальникаМарино, доброго дня! Рекомендуємо оновити карту приміщення та скинути налаштування пилососу, щоб усунути складність. Якщо некорректна робота повторюється - зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру для детальної діагностики. Номер телефону 0 800 30-02-45. Будемо раді вам допомогти!
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Годный пылесос, умнее ровенты
Представник постачальникаОлександре, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тупой как пробка, застревает под стулом, куда сам и заехал. Начал глючит спустя пол года. Пылесосит слабовато
- Достоинства:
- Собрал волосы жены... Не на долго
- Недостатки:
- Тупой, хотя чего ждать от француза
Представник постачальникаОлександре, доброго дня! Ми раді, що ви виправили свою думку стосовно цієї моделі робота-пилососа.
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Умер через 4 месяца
Розетка забрала и сказала что ремонту не подлежит
Брак- Достоинства:
- Хорошо убирал.
- Недостатки:
- Поломался. Брак
Представник постачальникаОлександро, доброго дня! Нам шкода, що з вами трапилась така прикрість. Для уточнення більш детальної інформації стосовно вашого питання та допомоги вам, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45. Будемо чекати на ваше звернення!
- Николь У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сначало всё было хорошо, спустя чуть больше года перестал работать, не продает признаки жизни.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за відгук. Нам шкода, що з вами трапилась така прикрість. У випадку, якщо пристрій вийшов із ладу або функціонує некоректно, рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру для детальної діагностики та допомоги вам, за номером телефону 0 800 30-02-45. Дякуємо за розуміння!
- Матюшенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошо убирает покупкой довольна
- Недостатки:
Представник постачальникаГанно, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Анна К***Продавец: Rozetka
Купили 4.05.21, через полтора месяца перестал ориентироваться в пространстве. Вышел из строя датчик ЛДС, к-й отвечает за это.
Отремонтировали.
Еще через пару недель при запуске пылесоса нужно было каждый раз его заново подключать к телефону, карта, конечно, терялась.
Отнесла в магазин, передали в сервис.
Пришел ответ из сервиса - дефектов не выявлено. Рекомендация - при КАЖДОМ подключении запуске пылесоса, сброс приложения до заводских настроек)))) те каждый раз его нужно подключать к телефону)) сдала 3 раз)) за 4! месяца))
Вначале я была счастлива, я сижу, а пол чистый, но потом..из 4 месяцев спокойно я пользовалась пылесосом 1,5, в остальное время качели-карусели. Буду менять однозначно на другой бренд.- Недостатки:
- За 4 месяца 2 раза в сервис-центре
Представник постачальникаДоброго дня! Ми вдячні вам за відгук та приділений час цій ситуації. Детально розглянуливши ваш запит ми переконались, що девайс дійсно двічи був у нашому сервісному центрі. В термінах першого разу від 17.06.21 року та виданий 01.07.21 року. Під час цього часу наші фахівці провели детальну діагностику пристрою, провели ремонт датчику LDS та почистили робот-пилосос.
В другий раз пристрій надійшов до нас 12.08.21 року та був повернений 27.08.21 року. Під час цього терміну наші фахівці провели ретельну діагностику пилососу. Прилад коректно під'єднався до додатку, збудував карту приміщення, зробив повний цикл тестового прибирання та став на зарядну станцію. Було проведено декілька циклів тестових прибирань. Порушень в роботі чи підключенні зафіксовано не було. Також була надана рекомендація стосовно першого запуску, перед котрим потрібно скинути девайс до заводських налаштувань та переконатись у стабільному підключенні мережі Wi-Fi. Вам не потрібно скидувати налаштування перед кожним прибиранням, лише перед першим запуском після сервісної діагностики.
Ми рекомендуємо вам звертатись напряму до сервісного центру, у випадку, якщо ваш девайс наразі працює некоректно, наші менеджери відповідально підійдуть до цієї ситуації та зможуть проконсультувати з усіх питань.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найтупіший робот пилосо з усіх існуючих …. Він настільки часто тупить і зависає на одному мфсці… просто катастрофа…. Обирав між Ксіомі і цим…. Нажаль обрав «німецьку» якість… отримав німецькі глюкі
- Достоинства:
- Білий.
Миє підлогу - Недостатки:
- Зависає на місці…
Не може знайти дорогу до зарядки
Максимум вистачає заряду на 60м2 без коврів
Представник постачальникаАндрій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження після використання нашого товару. Якщо у робота-пилососа виникають складнощі із поверненням на док-станцію, ми рекомендуємо встановити її згідно з інструкцією, тобто перпендикулярно до стіни, звільнити півметра по бокам та півтора метри спереду для коректної роботи пристрою. Також варто зазначити, що заявлена площа прибирання вказана при вимірах в ідеальних умовах, однак цей показник досить індивідуальний та може відрізнятися в залежності від потужності, схеми вашого приміщення, коврових покриттів, розташування меблів тощо. У випадку, якщо робот-пилосос вийшов із ладу або продовжує функціонувати некоректно, радимо звернутися до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45, для детальної діагностики. Вдячні вам за розуміння та гарного дня!
- Александр Б***Продавец: Rozetka
Никогда не покупайте это !
Я купил год назад и это была самая худшая покупка за мою жизнь.
Купил я озмо 900. При режиме влажной уборки робот мне пишет что неисправность лидара. Ошибка появилась на 3 день использования. Отдал в сервисный центр они мне говорят - случай не гарантийный, вы его залили водой и вам надо менять мотор лидара за мои деньги. При этом они сказали что запчасти у них нет и надо ждать 4-5 месяцев когда она будет в наличии и сказали - забирайте поломанный пылесос.
В «ремонте» он пробыл 1,5 месяца !!!
Я его забрал и решил по приколу включить. О чудо - работает.
В режиме сухой уборки робот работает и даже что-то убирает ( на 4 из 10 )
Но когда я заливаю воду в бак - он всегда выдаёт неисправность лидара.
Видимо есть какой-то брак из-за которого при влажной уборке заливаются «мозги» робота, после суток просыхания он сново может пылесосить.
Итог: 1) официально работал пылесос 3 дня. 2) Сервисный центр который вообще не заинтересован в своих клиентах. 3) невозможность влажной уборки вообще 4) невозможность возврата бракованного пылесоса из-за корыстных целей фирмы.
Купите ксяоми - не жалейте тысячу гривен.- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень много
Представник постачальникаОлександре, доброго дня!
Дякуємо вам за відгук та приділений час даній ситуації. Нам дуже шкода, що у вас трапилась така прикрість, при якій робот-пилосос вийшов із ладу. Ми завжди намагаємось допомогти нашим клієнтам вирішити усі складнощі, які виникають у роботі з пристроями. Тому ми хотіли б допомогти і вам, для цього зверніться до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45, де наші фахівці зможуть більш детально розглянути ваше питання. Ми вдячні вам за розуміння, будемо чекати на зворотній зв'язок.
- Давид К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Елена С***Продавец: Rozetka
Абсолютно довольны покупкой!) Для нашей семьи это первое такое умное устройство, он обходит любые препятствия, эффективно работает на коврах. Для нас это было важным моментом, так как у нас дома два кота, и шерсти всегда много. Еще порадовало что есть гарантия, надеюсь, конечно не понадобится)
Представник постачальникаОлено, дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не представляю дальнейшую жизнь без данного девайса. Так же не понимаю зачем теперь нжен обычный пылесос. По крайней мере в моем случае ( квартира 35 квадратов без ковров)
Раньше жена почти каждый день лазила с тряпкой. Сейчас это делает максимум 1 раз в неделю.
Запускаем каждый день в режиме мойка пылесос. В квартире стала ощутимо чище.
Просто кайф лежать и смотреть как техника сама все убирает.
Было пару глюков. Не хотел запускаться.
После полного отключения и включения всё ок. Как то по возвращению домой нашли его под кроватью. Оказалось отключали свет.
В общем рекомендую.
Представник постачальникаСергію, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день. Две недели работал исправно. Сегодня убрал только часть квартиры и вернулся на базу, сказав что уборка завершена. Запустила повторно, та же ситуация. В чем может быть проблема и как устранить?
Представник постачальникаТетяно, доброго дня! На жаль, дистанційно допомогти у вирішенні цього питання досить складно, тому ми рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру, за номером телефону 0 800 30-02-45, для детальної діагностики та допомоги вам. Дякуємо за розуміння!
- Валерий
Везите в сервис, у моего тоже самое было. Приняли брак, отправили в магазин за возвратом средств
- Діана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Справляється з своїми обов'язками на відмінно!!! На ковра з середнім ворсом виїхав, хоч ми і сумнівалися, що в нього вийде)))), вичистив всі куточки! Задоволені на всі 100%!
- Достоинства:
- Чудовий помічник
- Недостатки:
Представник постачальникаДіано, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Півтора року не писала, щоб упевнитися в якості. Наш Жужик - найкраще придбання для квартири за певний час.
Економно використовує комплектні.
Будує собі карти, ретельно замітає.
Я рада, що не повелася на розповіді про даремність відсіку з водою - бо після замітання ще й вологою насадкою - зовсім інша картина, свіжіше значно, аніж без води.
Єдина образа на Розетку при доставці - не нарахували за нього нам балів, зажали )) - ну то таке, на їхній совісті.
А роботик чудовий.- Достоинства:
- Жужа - найкращий ))
- Недостатки:
Представник постачальникаОлесю, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В характеристиках написано что держит заряд 90 мин ,мою квартиру убирает за 30 мин и полностью разряжен ,сдавала в сервисный центр ,сказали проблем не обнаружено
- Недостатки:
- Не достаточная батарея
Представник постачальникаКатерино, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Нам шкода, що у вас залишилось таке враження після використання нашого товару. Хотіли би зауважити, що заявлена площа прибирання вказана при вимірах в ідеальних умовах, однак цей показник досить індивідуальний та може відрізнятися в залежності від потужності, схеми вашого приміщення, коврових покриттів, предметів, тощо. Дякуємо за розуміння, користуйтесь із задоволенням!
- Ивашов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полтора года служит верой и правдой
- Достоинства:
- Одно из лучших приобретений для дома, сухая и влажная уборка
- Недостатки:
- Когда становится на зарядку говорит: зарядка отменена, вместо включена, но начинает заряжаться, получается кривая озвучка
Представник постачальникаОлег, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Александр
Обновите прошивку.Сейчас он говорит-начинаю заряжаться.
- Алекс Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил в подарок родителям. Очень довольны.
- Достоинства:
- Качественно убирает.
- Недостатки:
- Недоработки в моб приложении
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.