- любов ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SAYTON
Дякую за швидку доставку товар прийшов вчасно брали для подарунку іменинник задоволений. Давно хотів таку річ для пікніку
- Достоинства:
- Класно шо є бортики
- Продавец SAYTON
Дякуємо за коментар! Користуйтесь із задоволенням!
З повагою, продавець SAYTON.
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Згідно з описом, має бути діаметр 40 см. Мені прийшла 30 см. Бачу, не тільки в мене така проблема
- Продавец HappyLife
Добридень! Дякую за ваш відгук. Приносимо вам щирі вибачення. На жаль, допустили помилку у характеристиках, діаметр сковорідки 30 см як і зазначено у назві. З повагою, Керівник магазину.
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Характеристики пише 40 см товар прийшов 30 см...
- Продавец HappyLife
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
З повагою, Керівник магазина.
- Інна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже дякую!!! Саме те, що треба))
Дуже швидко відправили, чудовий магазин)- Достоинства:
- Чудовий товар
- Продавец HappyLife
Добрий день, Інна! Ми дякуємо Вам за Оцінку товаруі магазину! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
З повагою завжди Ваш магазин HappyLife. - Інна Ф***
UPD: замовляла 40см, по факту прийшла 30см((
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Класная сковородка уже успели ипробывать всем понравилось.
- Продавец HappyLife
Добрий день, Юлія! Ми дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.
- Вікторія К***Продавец: Varo
Все прийшло швидко.
- Достоинства:
- Класно, що є ручки.
- Недостатки:
- Їх немає.
- Продавец Varo
Вікторія ! Щиро дякуємо за те, що ви знайшли час, щоб оцінити нас та написати відгук. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю нашого товару. З найкращими побажаннями, адміністрація сайту)