Отзывы покупателей о Массажный ролик 4FIZJO CARE+ EVA 90 x 15 см (валик, роллер) Black (P-5907739310781)

Код:  206419651
  • Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мій перший рол, викорстовую для мязів після бігу.
    Здивований, що навіть якщо не відчуваєш дискомфорту протягом дня, то коли розкачуєш мязи на ролі, то можеш відчувати місцями серйозну біль.
    Мені ролл підійшов чудово по твердості - в залежності від конкретних мязів можна або не відчувати болі, або досить серйозну, щоб навіть не хотілося всю вагу тіла переносити на мяз.
    Також маю окрему жорстку кульку (розміром з тенісний мяч), щоб розминати стопи, або певні точки (наприклад ягодичного м'язу)

Достоинства:
    хороша середня жорсткість

Доброго дня, Євгене.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду 4FIZJO.
      Приємного вам користування!

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Массажный ролик хороший, прочный. Хорошо разминает мышцы спины, поясницы и ног.

Достоинства:
    Хорошая скидка, хороший размер.
    Недостатки:
    Пока нет

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування!

• Наталя Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Чудовий ролик. Не деформується. Розмір і м'якість сприяють зняттю напруги з м'язів. Отримала чудовий релакс-ефект від 15хвилин МФР практики.
    Ще і колір сподобався.

Достоинства:
    Розмір, м'якість, якість.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд 4FIZJO. Бажаємо приємного користування!

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Саме те, що було потрібне. Сидіння на віддаленці дуже викривлює хребет. Пару хвилин щодня - і все супер!!!

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд 4FIZJO . Бажаємо приємного користування

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Масажний ролик - все ок, але іграшки антистрес не було надано, подивилися заказ на касі, сказали що не було

Доброго дня, Ірино.
      Дуже прикро, що у вас виникла така ситуація, комплектацією замовлень займається склад Розетка, зверніться, будь ласка, у службу підтримки, в розділі "Контакти" є дані. Впевнені вам допоможуть у вирішенні даного питання.

• Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Масажний ролик хороший.

• Оксана

Ролик дуже зручний, рекомендую

• Вера П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

На мой взгляд - отличный массажный ролик. Рекомендую к покупке. Если Вы больше 50-размера, то подумайте о покупке шириной 90 см.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовив рол вчора, вже сьогодні на відділення. Візуально - річ якісна, питань немає. Легкий, великий, без запаху

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Подивимось, як покажу себе з часом
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ролик добре амортизує і не дубовий. Класна штука, щоб просто прокатати спину. Користуюсь зранку та ввечері після роботи. Ролик раджу.

• Володя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь, напевно десь, місяць. Все подобається. В міру твердий, легкий. Щоранку прокатую ноги та спину на ньому. Дуже задоволений.

Достоинства:
    Класна річ, за місяць нарікань немає
  • Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудовий товар. повністю відповідає заявленим характеристикам. Купувала по акції, тому навіть ціною задоволена. Рекомендую використовувати також для ніг. Добряче розслабляє

Достоинства:
    Якість, ціна, розмір