Отзывы покупателей о Дитячий альбом для записів і фотографій новонародженого, фотоальбом для новонароджених Memorik "Перший альбом" , фотоальбом дитячий, babybook на українській мові, ведмедик на хмарці

Код:  206907031
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мемори. Количество страниц: 46. Размер фотоальбома: 23х23

Дуже сподобався альбом. Змістовний, плотні сторінки, гарно оформлений картки на кожен місяць до року і картка прикорму дуже класно. Дякую!

Достоинства:
    Змістовний та якісний
  • Марія Я***

Дякую, зав'язались швидко і відправили одразу, альбом гарний, наповнення сподобалось, ще поклали картки на кожен місяць для фото і табличку з прикормом. Єдиний нюанс - це нерівності на першій сторінці яка приклеєна до палітурки.

Достоинства:
    Ціна, наповнення
    Недостатки:
    Нерівності на першій сторінці
  • Сніжана К***

Заявка була оброблена дуже швидко. Чемні та приємні продавці. Альбом прийшов досить таки швидко. Дуже гарно запакований, сам альбом - вишуканий, на фото не передає ту красу, яка в живу.

Достоинства:
    Рекомендую
  • Ірина Л***

Чудовий альбом для першого року малюка. Багато місця для записів і фото, є трафарет для обрізки знімків. Якістю задоволена, а продавець ще й подарунки поклав. Дякую!

Достоинства:
    Чудова якість за помірну ціну
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Ірина

Дуже якісний альбом. Я задоволена покупкою.

• Оксана П***

Дуже гарний альбом! Швидка доставка

Достоинства:
    Гарний альбом
    Недостатки:
    Відсутні
  • Валерия И***

Спасибо, все супер

• Алла Т***

Все відповідає опису. Альбом гарний.

• Ольга

Альбом просто неймовірний!
    Синочку 3.5 місяця. Нам подарували два різні альбоми, але вони так і лежать незаповнені. Шукала саме той альбом, який матиме поділ по місяцях. І знайшла! ️ Цей альбом гарний та надійний. Коли дитина підросте і почне проявляти цікавість до фото "а це ти маленький", можна не хвилюватись і сміливо давати альбом в руки, бо сторінки міцні і витримають, як мені здається, будь що! Тепер зі старшою донькою обираємо фото, які будемо наклеювати!
    Дякую за чудовий альбом і позитивні емоції!!!

Достоинства:
    Великий, гарний вигляд, міцні сторінки.
  • Олександра К***

Якість альбому мені дуже сподобалось, подарунки з картками і таблицею були в комплекті. Сподобалось оформлення альбому та дизайн. Все супер

Достоинства:
    Якість
  • Ольга Ч***

Альбом якісно зроблений, не хлипкий. Цікаво буде не тільки заповнювати, але і переглядати згодом з дитиною

Достоинства:
    Увесь альбом зроблений з плюсів.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Клепач А***

Дуже дякую альбому , все відповідає опису . Окрему дякую за подаруночки , за картки для малечі по місяцям і за шпаргалку з прикорма

Достоинства:
    Швидко відправили і файний альбом
  • Виталий

Отличный сервис,качественная продукция,оперативная отправка.

• Мемори

Рады что Вам всё понравилось. Пользуйтесь с удовольствием.