- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Высота: 48. Глубина: 31.6. Ширина: 150. Цвет: Венге светлый / Венге темный
На тумбі є подряпини, а також нема розмітки для шурупів, тож міряла лінійкою, як дурне, щоб зробити все хоч трохи симетрично.
Але, якщо не приглядатись, то вона просто чудова. Достатньо місця для телевізора, фігурок, шнурків і плоєчки- Достоинства:
- Користуюсь нею вже доволі довго, не відчуваю дискомфорту. Містка
- Недостатки:
- Пошкрябана і не було ніяк розмічено місця для шурупів (або я сліпа)
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Высота: 48. Глубина: 31.6. Ширина: 150. Цвет: Венге светлый / Венге темный
Чудова тумба під великий телевізор. У нішу поміщається акустика. Єдиний недолік - глуха задня стінка, що не дозволяє зробити зручний кабель менеджмент, але це легко виправити.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Высота: 48. Глубина: 31.6. Ширина: 150. Цвет: Орех экко
ТВ 42 колонки Edifier R2750DB нормально стали. На полички вмістилися PS, PS2, PS4 Pro. По замірах також знай деться місце для PS5 i Xbox SX
- Достоинства:
- За свою досить хороша тумба. Відправили швидко
- Недостатки:
- Евгений О***Отзыв от покупателя. Продавец: Myau. Высота: 48. Глубина: 31.6. Ширина: 150. Цвет: Венге светлый / Венге темный
Тумбочка смотрится красиво все детали есть вналичии собрали без проблем
- Достоинства:
- Красиво
- Недостатки:
- Анастасия Г***Продавец: Myau. Высота: 48. Глубина: 31.6. Ширина: 150. Цвет: Венге светлый / Венге темный
Приехала тумбочка. Сказать что я довольна не могу. Очень «интересные» дефекты. И да, для сборки нужно немного клея для дерева, по-другому чопики не держаться. Для ножек нужна самим сверлить дырочки на тумбочке.
В комплекте идут шурупы и ключ для них, это очень удобно и продумано, спасибо)))
Ну на твёрдую 4 пойдёт. Менеджер умничка, позвонил в течении часа.- Достоинства:
- Красивая, удобная, легкая
- Недостатки:
- Сколы по краям, странная полоска на одной из основных сторон.
- Евгений Х***
Странная полоска - это лопнувшее ДСП. Печально (((
- Дмитрий
смотритечтоб у вас телевизор не провалился по этому сколу
- Татьяна с***Продавец: Myau. Высота: 48. Глубина: 31.6. Ширина: 150. Цвет: Орех экко
Ее собирать надо или она уже готовая приедет?
- Myau
тумба будет в разобранном виде
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: chip. Высота: 48. Глубина: 31.6. Цвет: Венге светлый / Венге темный
Залишився вкрай розчарований якістю виробу.
Під час складання одразу стало помітно, що деталі виготовлені з грубими неточностями: відступи виконані нерівномірно, через що конструкція виглядає неохайно.
Окремо хочу звернути увагу на серйозний виробничий дефект - на одній із деталей повністю відсутні отвори під шурупи, що робить нормальне складання неможливим без самостійного доопрацювання.
Складається враження повної відсутності контролю якості на виробництві. За таку вартість очікуєш хоча б базової відповідності розмірів і готовності виробу до монтажу. Не рекомендую до покупки.