Отзывы покупателей о Садовые Качели до 200 кг Трехместные с Навесом Тентом Серый Графит Садовая Качеля для 3 Человек с Козырьком Bonro Relax Grey

Код:  208493929
Оценка пользователей 4.33/5
  • Отзывы про товар продавца EUROSMILE
  • Василина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Зеленый

Отримала гойдалку, візуально гарна та коли сідаєш на неї то відчутно наскільки вона крихка, поки складається враження що ,,хоть би вона місяць вистояла,, сидіння дуже низько розташоване тому не зручне, максимум цієї качелі це дві дорослих людини - 70 кг (і то вона трохи прогинається) та під час руху (розхиту качелі більше 20 см) можна впасти разом з качелею

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Багатенько...
    • Продавец  EUROSMILE

Добрий день!

Дякуємо, що поділилися вашими враженнями від покупки. Нам прикро, що у вас склалося таке враження про дану модель.

Садова гойдалка Bonro Relax є одним із лідерів нашого асортименту завдяки оптимальному співвідношенню ціни та європейських стандартів якості. Конструкція розрахована на тривале використання, а стійкість та заявлена вантажопідйомність до 200 кг забезпечуються міцним каркасом зі сталевих труб діаметром до 48 мм, які проходять ретельне тестування надійності на виробництві.

Оскільки це перший подібний відгук на цю модель за довгий час її реалізації, ми припускаємо, що під час самостійної збірки або встановлення могли виникнути певні технічні нюанси. Наприклад, недостатнє затягування кріплень, неправильний розподіл елементів каркасу або нерівна поверхня під ніжкамі гойдалки можуть суттєво впливати на відчуття стійкості та амплітуду безпечного розгойдування.

З повагою, відділ турботи про клієнтів.

• Леся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Зеленый

Ціна якість. За сезон показала себе як надійна гойдалка все влаштовує. Легко збирається та розбирається. Рекомендую.

• Продавец  EUROSMILE

Щиро дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Якщо є якісь побажання або зауваження, будемо раді їх вислухати, щоб у майбутньому зробити Ваш досвід ще кращим.

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Зеленый

Супер гойдалка зі знімним м'яким матрацом. Для комфортного разташування двох дорослих ідеальна. Збирається легко. Звісно якщо у вас прямі руки)) Все, що потрібно для зборки є у комплекті включаючи інструкцію та ключі. Гойдалка якісна, надійна. Дуже задоволені. Ще б чохол на неї знайти, щоб захистити від дощу та вітру.

Достоинства:
    Якісна, легко збирається
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  EUROSMILE

Дякуємо Вам за чудовий відгук! Дуже приємно знати, що наші зусилля були оцінені. Ми завжди раді старатися для Вас і з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!

• Олександр С***

Своїх грошей вартує
    Не дуже інтуїтивна в збірці але під глянувши в інструкцію швидко розберешся

Достоинства:
    Недостатки:
    Трохи легка , може знести вітром
    • Продавец  EUROSMILE

Дякуємо за гарний відгук і зворотній зв’язок!) Будемо раді бачити Вас знову!

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Зеленый

Дуже задоволена покупкою! Легко збирається,є інструкція.Гарна якість.

• Продавец  EUROSMILE

Щиро дякуємо за високу оцінку! Ми раді, що Ви залишилися задоволеними!

• Стасюк Д***

150 110 165

Пислали товар іншого розмірів

Також дефекти

• Дарья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Зеленый

Хороша гойдалка за свою ціну, надійна і в той же час не дуже важка, компактно упакована.

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Продавец  EUROSMILE

Дякуємо за довіру та приємний відгук!

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EUROSMILE. Цвет: Серый

Супер. Сподобалась. Зручна

• Продавец  EUROSMILE

Дякуємо за довіру та приємний відгук!

• Ксения Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Зеленый

Товаром задоволені,продавець зв'язався дуже швидко,відправили на наступний день!

Достоинства:
    Хороший товар
  • Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Коричневый

Товар соответствует описанию, ожидания оправдал

Достоинства:
    Все отлично
  • Десятников А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Коричневый

Быстро доставили, очень простая в сборке, отличная инструкция. Для детей - огонь! Сидели с кумом (оба по 110 кг) - выдерживает!))

Достоинства:
    Цена, качество, внешний вид!
    Недостатки:
    Легкие потертости по металлическим опорам
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Графит

Гойдалка хороша. Продавця рекомендую, замовлення виконали дуже швидко.

Недостатки:
    Замало місця для сидіння.
  • galka
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Коричневый

вартість покупки не відповідала дійсності, на сайті одна ціна, по факту в відділенні нової пошти інша ціна. вартість доставки також була інша(хоча попередньо була узгоджена сума)

Достоинства:
    Качеля хороша, відповідає опису.
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Графит

Только собрал - все понравилось, но после того как сели поняли что она оказалась не удобная, по сравнению с нашей старой качелей (самой дешовой 7-милетней), складывается ощущение что инженеры все сделали, но забыли посидеть на ней...
    Самая большая проблема в том что рама сиденья давит в ноги, сначала подумали что перепутали местами спинку с сиденьем так так спинка больше на пару сантиметров, но после того как замерял старую качель оказалось что в ней сиденье было ниже на 13см и ноги соответственно находились выше и просто не касались рамы. Проблему частично решыл тем что поставил пару карабинов между пружинами и рамой. Так же спинка стоит вертикальней чем в старой по этому розслабится все ровно сложно, наверное придется как то и эту проблему решыть, или сверлить новые дыры в раме сиденья или давать какую то проставку. Ну и когда садишся все время от натяжения сползает накидка, ну может это частая проблема.
    Выбрал за счет нейтрального цвета и подлокотника, но в результате потратил время, выяснял, мерял, дорабатывал. Может подойдет людям с ростом побольше но с моим 180см даже садится немного не удобно.
    Лучше подбирать на месте что бы померять сразу удобно ли вам...

Достоинства:
    Подлокотник на который можно поставить руку
    Недостатки:
    Не удобно сидеть; Накидка все время сползает со спинки
  • Istvan

Є в наявності?

Так, є

• Карпюк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Зеленый

Так собі

• Tatyana Z***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Коричневый

Качеля полностью соответствует описанию и фото. Ожидала хуже качества за такие деньги. Хорошие не тонкие трубы, легкая в сборке и переноске. Отлично смотрится. Свободно садится 3 чел., мы помещались в четвером, я, мама и двое детей 9 и 6 лет.
    Отдельное спасибо продавцу, девочки, что принимали заказ очень четко и детально предоставили всю информацию, немного заморочила их по поводу оплаты, изначально через Розетку оформила наложку, затем передумала и по предоплате решила оплачивать. В общем все супер. Спасибо Вам)

Достоинства:
    цена, сервис, качество качели
  • Дмитренко С***
    Продавец: MIP. Цвет: Коричневый

Добрый день. Цена актуальна? По наличию есть?

• MIP

Доброго дня!Ціна актуальна ,є в наявності

• Istvan

На какой вес рассчитана?

240 кг

• Яночка Я***
    Продавец: MIP. Цвет: Коричневый

Можна більше фото будь ласка. Дякую)

Добрий день.
      Чи можете уточнити куди вам їх надіслати ?