- Леонид С***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Очень быстро решили вопрос, продавец молодец
- Достоинства:
- Доставка Гарантия Качество
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Нормальна батарея.
- Достоинства:
- Тримає майже,тяк новий оригінал, десь відсотків 80 від нього.
- Недостатки:
- Не виявив
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Все згідно опису, тільки на 6про bn47,
Поставив працює вже декілька днів нарікання відсутні - Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Все підходить. Товар відповідає опису.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Поменял старую батарею на новую.
Все работает.Заряд держит. Пока проблем не возникало. Спасибо продавцу! - АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Акумулятор підійшов. Вже рік користуюсь - нарікань немає.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Акумулятор прийшов заряджений на 56%. Виглядає як оригінальний зі всім маркуванням. Зарядився швидко, заряд тримає як і рідний акумулятор.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Заказ пришел очень быстро, отправили в день заказа
- Достоинства:
- Отличная батарея
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Рекомендую
- Достоинства:
- Акумулятор до телефону підійшов добре, заряджається за дві години
- Продавец 100percent
Марія, ми вам дякуємо за відгук. Ми раді, що у вас все працює.
- Валерій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Батарея bn37 подошла,заряд держит нормально. Пока доволен покупкой.
- Достоинства:
- Заряд держит
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Ок
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Не рекомендую. Краще взяти щось дорожче. Має близько 2000 mAh.
- Достоинства:
- Працює, телефон ожив
- Недостатки:
- Не відповідає характеристикам
- Асцшншик
Это копия ААА класса, с емкостью 60-70% от номинала.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Товар не відповідає зовнішньому вигляду на фотографії з сайту
- Продавец 100percent
В залежності від партії, виробник може змінювати зовнішній вигляд товару та пакування, що не впливає на споживчі властивості та якість.
- Леонид С***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Доброго времени суток , заказывал аккумуляторы на xiaomi mi 6 x а также на redmi 6 pro. аккумулятор на mi 6 x подошёл , а на redmi 6 pro на сайте указана модель Батареи Xiaomi BN37 что не соответствует действительности , при разборке телефона оказалось что модель батареи Xiaomi BN47 , фото прилагаю. Прошу продавца связаться для урегулирования вопроса.
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Аккумулятор не соответствует модели
- Продавец 100percent
Завжди рекомендуємо підбирати акумулятор НЕ ПО МОДЕЛІ ТЕЛЕФОНА, А ПО МОДЕЛІ САМОГО АКБ. Оскільки: якщо взяти за приклад модель Redmi 6 Pro, то є три модифікації самої моделі, вони йшли на Індію, Європу, Китай. Модель одна а начинка різна. В самому оголошенні все вказано правильно і коректно!
- Микита У***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Прийшла швидко
- Достоинства:
- Нова та блискуча)
- Недостатки:
- Тримає заряд так само як стара.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Поганяв цю батарею тиждень.
Ця нова має ємність меншу, ніж дохла рідна, якій вже 5 років.
Якщо телефон зовсім не чипати, то добу +\- протримає. Якщо ж починаєш трохи користуватись (Chrome, Телеграм і т.п.), то відсотки уходять просто на очах.
І так, я робив декілька повних циклів заряду-розряду — це нічого не змінило.
Графік розряду можете побачити на прикладеному скріншоті, там же на відсотках можна прикинути її реальну ємність.
Воно не варте навіть тих 5-ти хвилин, витрачених на розбирання-збирання телефону.- Достоинства:
- Поки що не вибухнула.
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам десь в три рази.
- Продавец 100percent
Нажаль від браку ніхто не застрахований, для цього ми і даємо 12 місяців гарантії. Ми без проблем можемо обміняти на іншу АКБ.
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Пропрацював три місяці, і все хватає на одну годину.
- Продавец 100percent
Нажаль від браку ніхто не застрахований, для цього ми і даємо 12 місяців гарантії. Якщо у вас виникли якісь питання, зверніться до нас, ми їх вирішимо.
- Шинкаренко ш***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Батареи хватило на 1,5 месяца
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
За п'ять місяців експлуатації вмерла назовсім
- Достоинства:
- А які вони мають бути у неоригінального акумулятора на телефон 18 року?)
- Недостатки:
- Заявленний об'єм не відповідає дійсності
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Все добре.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Будемо ще більш вдячні, якщо залишите відгук про наш сервіс на сторінці Вашого замовлення :)
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Коротко Вздувся.
Купляв батарею 16 травня 2022 , в телефон встановив аж 28 листопада , Уже 25 квітня акумулятор вздувся не рекомендую до покупки- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість погана
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук, але дуже багато питань. 1) Ви впевнені що справа в поганій якості товара? Як півроку цей акумулятор зберігався? При яких температрах? За якої вологості? Чи не було механічного впливу?
2) вздуття також само по собі не відбуваєтсья зазвичай, можлива несправність в телефоні. Ви робили діагностику? точно в телефоні немає проблем з напругою і т.п.? 3) Навіть якщо це брак товара, що неможливо наразі встановити достовірно, то таке теж буває і не означає що весь товар поганої якості. Але звісно 1 зірка і товар поганий, це ж очевидно . - АСЦшник
Позиция одной компании АКБ. Вздутие это брак, так как контроллер заряда допустил избыточный заряд.
А оно так и есть, пишу это вам как человек который что то понимает в технике и физике.