- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный
Непоганий дизайн. Але все портить друга кнопка. Вона тільки піходить коли він геть пустий. Зробіть її одну, але десь посередині, або на магніті.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NMShoping. Цвет: Черный
Очень удобная модель для меня, не знаю почему мужской. Я давно искала тонкий с ровным положением купюр. И это, то что нужно! Кожа мягкая, пахнущая, фото соответствует реальности! Довольна!
- Достоинства:
- Тонкий, мягкий
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гаманець неперевершений! Рік тому купила собі, а зараз купляю сестрі на подарунок. Витончена річ, дуже зручний, тоненький, хороша якість шкіри. Рекомендую!
Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гаманець якісний, дизайн просто чудовий, компактний і нічого зайвого, товаром задоволена. Ставлю тільки 4 зірочки тому, що трішки розклеїлась підкладка там де картки, все прошила і чудово.
Але все рівно- це найкращий гаманець який у мене колись був. І в сумочці місця займає мало.- Достоинства:
- Якість шкіри, дизайн
- Недостатки:
- Через тиждень чи трохи більше відклеїлась підкладка під картки з одного боку, здавала в ремонт прошила, тепер все ок
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
гаманець виготовлений з якісної шкіри, але непродуманий дизайн відділень для банкнот - хто звик, щоб купюри легко положити в гаманець- розчарую.Я також розчарована
- Достоинства:
- якісна шкіра
- Недостатки:
- незручні відділення для банкнот
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Хорошая, качественная кожа, много отделов для карт, отдел для мелочи.
- Недостатки:
- Нету даже минимальной упаковки при получении (это камень в огород не новой почты, а я имею ввиду именно хоть какую-то коробку от производителя), получите кошель в пакетике.
- Представитель поставщика
Спасибо за отзыв и пожелания.
- Александр Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Неплохо за эти деньги
- Достоинства:
- Недостатки:
- Норм