Картка Rozetka

Код:  209000911
Оценка пользователей 4.59/5
  • козловская н***

Чудовий товар!

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юлія Н***

Дуже зручний гаманець

Достоинства:
    Компактний, тоненький, легкий
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Зараз користуюся уже другим таким гаманцем. Дуже зручний!
    У першого були проблеми з кнопкою, на яку защіпався. Другим користуюся близько трьох років

Достоинства:
    Маленький за розміром, місткий
    Недостатки:

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Лія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

За менше ніж рік гаманець повністю втратив свій вигляд. Це враховуючи те, що здебільшого користуюсь телефоном при оплаті і він просто лежить в сумці

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість шкіри

Доброго дня, Лія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Репик Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якість за такі гроші- супер. Син користується з задоволенням вже три роки.

Лариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Я брала по знижці і вважаю що це найкраща ціна для цього гаманця. Невеликий, є кишенька для дрібних грошей, поза нею ще одна маленька кишенька, 2 відсіки для карток, в які я ставлю по 2 карти, та широке відділення для паперових купюр. За свою акційну ціну це чудовий гаманець,. Якість дійсно непогана, трошки туга кнопка на яку застібається.

Достоинства:
    Маленький, якісний, червоного кольору.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ольга С***

Дуже зручний та якісний!

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий гаманець! Компактний, зручний, якісний, симпатичний.

• Соответствие указанным размерам

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручне портмоне, купюри по розміру входять добре, монетниця застібається на кнопку.

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталья К***

Чудовий зручний гаманець. Гарна якість

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Дуже класний шкіряний гаманець. Розмір невеличкий, якраз для маленької сумочки чи бананки.

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Дуже гарний гаманець, зручний, компактний. Все прийшло дуже швидко і в гарній якості!

Аліна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Справжня шкіра, пахне як мамина шкіряна куртка в дитинстві маленький, зручний в маленьку сумочку.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Рекомендую. Відповідає опису та очікуванням.
    Те що хотіла, зручно для маленьких сумочек. І відділ для купюр, і пару для карток, і монетниця.

Достоинства:
    Компактно, ціна.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Марина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Приємний.Але дуже замалий,як на мене

Достоинства:
    Гарненький
    Недостатки:
    Маленький занадто

Інна, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Для уникнення таких ситуацій просимо звертати увагу на опис товару в характеристиках. Бажаємо приємного користування.

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Гаманець клас. Дружині сподобався маленький подарунок.
    Розеткі дякую за доставку швидку

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Ніяких

Тарас, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• марина д***

Зручний. Подобається.

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Шкіра, маленький, нічого лишнього, купюри нормально влазять, якість відмінна. Дякую, всім задоволена.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Чудове портмоне, тоненьке та якісне, гарна вмістимість

• Олександр Г***

Нормальное портмоне.

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сподобався, задоволена. Шкіра приємна на дотик. Рівнесенько пошитий. Але хочется побажати виробнику робити хлястик з кнопкою в 2 шари шкіри, чи іншим чином укріплювати застібку щоб кнопка не виривала.
    Поставила 5 зірок тому що гарний гаманець за такі гроші (брала по акції), але недолік все ж таки написала.

Недостатки:
    Кнопки дуже затисненні, а хлястик лише з одного шару м'якої шкіри. Заздалегідь до використання укріпила кнопки щоб не порвалось при частому відкриванні-закриванні.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Портмоне хороший, но монеты без матов вытащить тяжело, можно бы сделать складку чтобы достать мелочь полегче.

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:
    Отвратительная монетница

Добрий день, Михайло. Дякуємо за Ваш відгук та зауваження щодо вдосконалення виробу. Ми передамо Ваші рекомендації на виробництво.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні та лише після цього сплатити.
      Раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Яценко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Шукала для себе невелике портмоне щоб зручно було носити у невеликій сумочці.

Достоинства:
    Невеликий розмір, мягкий материал, зручний у використанні, є монетниця
  • оксана в***

Дуже гарний ,в мене вже рік ,як він ,і як новий

Достоинства:
    Шкіра ,дуже гарно пошит, я задоволена,в мене гаманці ,так на довго не залишались, рекомендую
    Недостатки:

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

• Соответствие указанным размерам

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Чудовий маленький шкіряний гаманець.Нічого зайвого.Брала для поїздки,щоб не обтяжуватись речами. Вміщює декілька карток, купюри і монети.

Достоинства:
    Шкіра і фурнітура якісні.Пошитий добре. Виглядає стильно і колір червоний насичений.
    Недостатки:

Валентина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Альона

⭐⭐⭐⭐⭐

• Альона
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Мій улюбленець!!! Зручний, компактний, кнопки тримаються.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Чудове, лаконічне портмоне для сучасного чоловіка.

Достоинства:
    Компактне,гарний колір
    Недостатки:
    Шкіра трішки затонка

• Виталик С***

Якісний товар.

Віталій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Для доньки саме те що треба, маленький можна покласти у кішеню чи маленьку сумку,як для жінки на мою думку замалий

Достоинства:
    Зручний для дитини, шкіра

• Ганна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Маленький та зручний гаманець.

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:

Ганна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталья В***

Гарний гаманець

Наталя, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Очікування від покупки співпали з отриманим товаром.

Достоинства:
    Хороший малий гаманець за помірну ціну
    Недостатки:
    З часом може трохи потертися
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Вячеслав Т***

Якісний гаманець.

В'ячеслав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.