- Семенюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже довго тримають заряд,звук як на ці гроші даже дуже....
- Достоинства:
- Швидко доставили
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував племінниці,задоволена,сподобались,користуеться постійно,швидка доставка,РОЗЕТКА МОЛОДЕЦЬ,ПОСТІЙНО КОРИСТУЮСЬ!!!РЕКОМЕНДУЮ
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь майже рік. Чудовий звук все подобається але недавно відламалася сама штука яка на вухо надягається, але це скоріш всього із-за моєї не обережності (її вже полагодив майстер). Вони в мене і в калюжу падали і по асфальту пару раз проїжджали. Якістю задоволена, на свою ціну чудові.
- Достоинства:
- Якість, звук, виглядають красиво та стильно, довго тримають заряд, доволі не дорогі.
- Недостатки:
- Коли в навушниках трохи гучно грає музика її чути іншим.
- Варвара О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Користуюся навушниками вже як рік із чимось, для такої ціни це дійсно бюджетні та гарні навушники, хоча у них є свої недоліки
- Достоинства:
- Довго тримають заряд,
непоганий звук, якісний матеріал. - Недостатки:
- Не складаються, погана звукоізоляція, іноді сподають з голови.
- Мельник Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший и бюджетный вариант, за такую цену качество звука шикарное
- Достоинства:
- Отличное звучание
- Недостатки:
- Пока что не заметил
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В регулярном использовании почти год, замечаний нет
- Достоинства:
- Хорошее звучание
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
гарні
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
гарні
- Леонид К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Магазин спрацював на відмінно. Навушники дуже, дуже.... гарні баси, довго тримає батарея, гарно ізолює від зовнішнього шуму.
- Достоинства:
- Звук, батарея
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальные наушники, хорошее качество звука, басы в меру, голос с ТВ четко и разборчиво. Кто пишет что давят уши, так это накладные наушники, я например специально брал такие, а накладные или полноразмерные или вкладыши, это дело вкуса. Дужка средней упругости, норм сидят на голове и уши не давят. Если для вас важно качество звука, можно смело брать, свою цену оправдывают. Один небольшой даже не минус а нюанс, дужка сверху без каких либо мягких вставок и, смотря как одеть, может слегка давить в голову, но не критично.
- Достоинства:
- Звук. Это sony)
- Недостатки:
- Слегка может давить сверху на голову пластиковая дужка.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже хороші навушники, звук супермоя щира рекомендація
- Достоинства:
- Звук, зручність, не давлять на вуха
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Долго выбирал себе беспроводные наушники, но остановился на Sony, есть уважение к этому бренду, как и надеялся не прогадал, не нарадуюсь, это не какой-нибудь китайский ноунейм.
Классный звук, хорошие басы, хорошая сборка, отличное качество.
Использую не так часто, больше 2-х часов начинают болеть уши, надо делать перерыв. Бегал в них при небольшом дожде - всё ок. Тут писали что есть эхо при разговоре - это правда, микрофон довольно чувствительный, слышно даже ветер, но собеседнику в телефоне слышен отличный звук, так что только мне был некоторый дискомфорт, хотя я бы даже не назвал это дискомфортом, это никак не мешает, просто есть такой нюанс, тем более что разговор это не главное в них.
Пришли заряженные на 100%. За месяц не частого использования (около 1 часа в день) заряжал всего один раз и то за 15 минут зарядились до 100%. Не знаю что там за батарея и где она там вообще непонятно (по весу лёгкие) - но похоже батарея тоже супер.
Однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Классный звук, хорошие басы, хорошая сборка, отличное качество
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Костянтин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
топовые наушники за свою цену
- Достоинства:
- всё
- Недостатки:
- нету
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук бомба!!
- Достоинства:
- Звук, удобные, не спадают.
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якісні blutooth навушники, скромна ціна, добра якість. Зроблено у В'єтнамі
- Достоинства:
- Брав для смарт-тб на Android. Легко сконектилися, звук хороший.
- Недостатки:
- Трохи тиснуть
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мені все підійшло покишо і сподобалось, навушники
- Достоинства:
- Дуже класно сидять на голові
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники, за свої кошти. Купував для занять в залі, і не жалкую. Гарна шумоізоляція, басів мені особисто вистачає.
- Достоинства:
- Не дорогі, шумоізоляція.
- Недостатки:
- На другій годині прослуховування відчувається дискомфорт сидіння на вухах.
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все звичайне. Але тархотять як коробка з інструментами. Настільки пластикові, шо аж дивно.
- Достоинства:
- Вони працюють
- Недостатки:
- Дешевий пластик. Торохтять в руках. Відчуття ніби тримаєш шось супер дешеве. Навіть те шо вони всього за 1500 не дає права робити таке
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
3 місяці з цими навушниками. Мабуть і не писав би отзив. Але так бісить коли тобі телефонують то в наушниках тілінькає мелодія. Приймаєш виклик говорити неможливо тілінькає далі. Закінчую розмову - тілінькає далі! Поки не відключиш блютуз на телефоні. Далі постійно коли надагаєш їх включені на голову зачепиш кнопку і вони виключаться!
По звуку хороші! Слухав JBL більш вартості, тут звук краще!
По матеріалу добрі. Поки не поламались, хоча падали і валялись як попало. Поки все добре!!! Мабуть 4 натянута.- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Глюки
- Вячеслав С***
В мене заряджаються від зарядки 33 вт моб тел сяомі нот 10 про години 4 горить красна лампочка. Потім тухне! Про яку зарядку 10 хв йдеться в описі і гадки не маю.
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працюють чудово
- Леонид У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники гарні- за свою ціну, головна перевага-бездротовість, треба слідкувати за тім, щоб були підключені тільки до одного джерела- наприклад -забув відключити від смартфону- неможливо підключити до ноута. Та то це- так для забувак на примітку.
- Достоинства:
- в мене такий перший,
- Данил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Хороший микрофон, звучание. Заряда хватает на долго
- Недостатки:
- Не самые удобные
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники брав для сина. Сину дуже сподобались. Серед плюсів - якість звучання, зручність в експлуатації. Серед мінусів- не замітив.
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замовила навушники по акції. За свою ціну звук непоганий., для меломанів з хорошим слухом не сильно підійдуть так як басы не сильно прослуховуються, і звук трішки поверхносний . Що з великих мінусів це пластик він максимально дешевий, І тим самим трохи дешевить вигляд. В принципі я брала для тренувань, а за таку ціну думаю це краще що можна взяти.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Пластик
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Завжди купував дешман навушники до тисячі гривень, в основному проводні. Всі рано чи пізно ловили відвал однієї з сторін. Потім вбив у гугл "топ бюджетних блютуз навушників" і на першому місці були ці. Я одразу знайшов їх на розетці , купив і досі дякую цьому сайту за те що відкрив мені очі на ці ідеальні за свою ціну навушники.
У мене в користуванні вони вже більше двох років. Якість звуку , особливо з еквалайзером - чудовий, я полюбив слухати електронну музику з безліччю ефектів, деталізацією завдяки цим навушникам. Батареї мені вистачало на початку - на неділю. Починаючі з Понеділка я до суботи вчився, і саме коли я приїзджав додому в суботу вони казали "лов батері, пліз речардж..."(май інгліш вері велл). Зараз тримають десь дня три. Не дивлячись на відсутність захисту я в них ходив і під час снігу, і під час легкого дощику - живі.
Єдиним великим недоліком для мене є мікрофон. І не сама якість мікрофону, вона за ці гроші норм(головне що вас розуміють), а те що під час використання мікрофону умикається режим при якому якість звуку прирівнюється телефонній розмові у режимі 2Г + умикається ехо, щоб типу чути все навколо. І ні, це неможна вимкнути. З цим пришлося змиритися, для комп'ютера пришлось використовувати проводні.
Вердикт один: дуже рекомендую ці навушники.- Достоинства:
- Звук, батарея, витривалі
- Недостатки:
- Мікрофон
- Науменко-Вахницкий Р***
Что-бы на компьютере небыло такого эффекта, зайдите в настройки -> звук -> микрофон -> там будет название наушников и нарисованный микрофон, правой кнопкой и отключить устройство - ГОТОВО
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Перший день купив навушники і вже можу про них розповісти. Поясню чому, Soni вирішили, що функція sidetone нам потрібна завжди увімкненою тому будьте готові до того, що коли ви будете розмовляти по телефону то будете чути себе. В цілому вони не погані але якщо вам потрібні навушники для розмов то кращє доплатити і взяти jbl live 400bt наприклад або jbl tune 510bt. Якщо ви знаєте як можна її вимкнути (хоча написано що це нереально) то напишіть мені.
- Достоинства:
- Гарний дизайн, непоганий як на свою ціну звук, дуже швидко заряджається, тримає заряд 35-36 годин
- Недостатки:
- Функція (фішка) sidetone яку неможливо вимкнути (через цю функцію ви будете чути себе та навколишній світ)
- Ярослав
З реального досвіду. По якості звуку, пропоновані вами варіанти навіть близько не валялись скільки не доплачуй.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Поки що все ок
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- нема
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я повернув це сміття після 15 хв користування. Мікрофон в цих нушниках спеціально зроблений для того щоб при розмові чути свій голос, кліки мишкою, цокання клавіш і всі інші звуки - тобто для того щоб наушниками неможливо було користуватись як гарнітурою. Ця біда називається Sidetone і її НЕ можливо вимкнути.
- Достоинства:
- можна слухати музику, на тому - все
- Недостатки:
- Sidetone
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Гарні навушники, донька задоволена, в користуванні 2 місяці, жодних проблем не було.
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Класні навушники!
Легкі, гарні, звук на висоті!- Достоинства:
- Sony
- Ліза С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
навушники офігенні що ще сказати звук топ дуже гарні добре запакований 10/10
- Достоинства:
- Чоткий звук
- Елизавета Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники просто прекрасные. Звук просто прекрасный, для меня эти наушники просто идеальные. Рекомендую ❤️
- Достоинства:
- 1. Вид 2. Звук (как при прослушивании музыки так и при разговоре) 3. Лёгкость
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Ніде не написано, що затримка звуку пів секунди
- Достоинства:
- Добрі
- Недостатки:
- Затримка звуку
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Загалом, чудові "вуха", а ключовою тезою висновку вважаю "за свою ціну")). Мріяв про повномірні "соньки", які у п'ять раз дорожчі, але вирішив не вбивати мрію... і мріяти далі)). Якість звуку 4 з 5, але вважайте, що порівнювати практично немає з чим, адже в останнє користувався сто років тому топовими сов'єцькими навушниками "електроніка". Носив останнім часом "затички" від Sony, дорожчі за описувані, але почали дуже стомлюватись вушні канали. Не погоджуюся з попередніми відгуками, що "затички" взагалі не дають басів, а також, що ці навушники можуть дати гучність більшу ніж видає передаючий гаджет. Хвилювався, що не одягнуться на шапку, але дарма, на максимумі вистачає. Вуха (анатомічні)) стомлюються за дві години (особисто). Нічого не знаю про захист від вологи, адже на другий день користування попав під рясний дощ. Ну, думаю, будь що буде, але поки нічого поганого не трапилось. По мікрофону - по відгукам очікував кошмар кошмарний, але по факту ефект ехо не такий вже й жахливий,вуличні шуми бувають гучнішими за співрозмовника, але мене чути нормально. По акумулятору - все наче норм, отримав товар з 70% заряду, підзарядив і за два тижні дівчинка у голові досі каже "фулл чардж" (хоч я малознайомим дівчатвм не дуже довіряю)).
- Достоинства:
- Завнішній вигляд, ціна, автономність.
- Недостатки:
- Потребують ніжного ставлення.
- Кірімова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Зручні, не давлять навіть коли використовуєш декілька годин без перерви. Якісний звук, шумопоглинаючі. Була можливість перевірити з навушника іншого відомого бренду, то в інших важко навіть і 20 хвилин витримати настільки сильно давили на вуха. Довго тримає заряд.
- Достоинства:
- Звук, можна довго в них слухати
- Недостатки:
- Немає.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Якість=ціна, гарні і приємні навушники. Працюють без нарікань, батарея тримає довго, звук добрий, але чути себе під час розмов по телефону.
- Достоинства:
- Батарея, звук, якість.
- Недостатки:
- Чути себе під час розмов.