- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks
09.03.2026 замовив акумулятор BL-5C. В описі товару зазначено: 1020 mAh, 3.7 V та 3.8 Wh.
Проте отриманий акумулятор має маркування 3.2 Wh при тих же 1020 mAh та 3.7 V.
Згідно з формулою енергоємності (V × Ah = Wh), при напрузі 3.7 V та ємності 1020 mAh енергоємність має становити приблизно 3.8 Wh. Значення 3.2 Wh відповідає приблизно 860–870 mAh.
Таким чином, маркування отриманого товару не відповідає заявленим характеристикам у описі. Не рекомендую, оскільки товар відрізняється від заявленого.- Продавец PointAks
Дякуємо за пильність іноді маркування змінюється і ми це можемо недогледіти. Вже все виправили чекаємо на оновлення товару..
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks
Молодець
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks
Даний аккумулятор вздувся через 1 рік дуже неактивного використання. Не ті вже акумулятори, як були колись. Не рекомендую до покупки.
- Недостатки:
- Вздувся через 1 рік неактивного використання
- Юрій
Така сама ситуація
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: PointAks
Нажаль, тримає заряд пару днів і це якщо не користуватись взагалі. Дуже дивно, бо оригінальний акум при активованому користуванні тримав тиждень і більше. Ніби характеристики такі самі, але заряд не тримає взагалі
- Достоинства:
- Хіба що дозволяє просто включити телефон і швидка доставка
- Недостатки:
- Не тримає заряд
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: PointAks
Аккумулятор давал надежду на то что раскачается, но увы, заряда хватает на сутки это максимум, телефон нокиа 1100, цена соответственно высока, надеюсь что такой попался, но увы посоветовать данный товар невозможно, а да голограм и тд. тоже нет.
- Достоинства:
- Не увидел
- Недостатки:
- Ёмкость, цена
- Павел
В мене така сама історія
- Геннадій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks
Заменил старый аккум на этот новый..
Зарядил новый аккумулятор на полную и приёмник Retekess TR602 на максимальной громкости отрабатывает как надо.
Кстати, благодаря этому новому аккуму, узнал что старый аккум вздулся, а по виду бы и не сказал, крышка отсека питания приемника с ним нормально не закрывалась.
На старом аккуме, на одном заряде, приёмник работал до 4 часов на самой маленькой громкости... посмотрим сколько на новом аакуме протянет приёмник.
Спасибо за товар.- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Нет.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks
Не знаю, может мне просто повезло, но мой экземпляр оказался очень качественным. При получении заряжен был процентов на 60. После полного разряда, при последующем заряде набрал чуть больше 1300 мАч. Сейчас, после недели эксплуатации в него влазит почти 1500мАч при заявленных 1020. Брался для видеорегистратора, встал как влитой, нагрузку держит отлично.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks
Акумулятор Nokia BL-5C, 1020 mAh купувала для маминого оригінального Nokia модель : 2600,старенького , але дуже надійного та простого телефону.
Із сучасними вона ніяк не справляється .
Акумулятор у режимі очікування тримає чітко 4-5 днів. На 4 день у режимі розмови через 60-90 хвилин телефон починає сигналити, що батарея вимагає заряджання .На скільки його вистачить час покаже .
Взагалі Акумулятор Nokia BL-5C, 1020 mAh мене влаштовує, оскільки оригінального вже дуже давно купити неможливо .
Я задоволена, що взагалі вдалося його купити .
Попередній акумулятор PowerPlant Nokia BL-5C протримався в режимі частих зарядок і тривалих розмов з Листопада 2022 р по 25.01.2024р потім
надувся , як подушка. Два роки роботи це вже добре.
Дякую продавцю за швидку відправку та РОЗЕТКУ за відмінний сервіс.- Достоинства:
- Підходить до моделі мого телефону .
- Недостатки:
- Поки новий не виявила .
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: PointAks
АКБ BL-5C з голограмою Nokia, в упаковці.
Доставили швидко. Заряд тримає дуже добре
Щиро дякую!- Достоинства:
- Якісний товар
- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: PointAks
С коробки заряжен на 100%, вставил в телефон и всё работает.
- Елена П***Продавец: PointAks
Прислали кабель
- Владимир Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Швидка доставка, добре тримає заряд
- Достоинства:
- Якісна
Дякуємо за добрі слова та 5 зірок
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Швидкий вихід на зв'язок,швидка відправка на вигляд якість гарна а там буде видно.
- Продавец Лідери
Дякуємо за добрі слова і за п'ять зірок)
- Тамара М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Все супер. Обработка заказа, отправка все очень быстро. Очень довольна и товаром и ценой.
- Достоинства:
- Очень рекомендую
- Продавец Лідери
Дякуємо, наша команда старається)
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Батарея чудової якості.Дякую продавцю!
- Продавец Лідери
Дякуємо Віктор за чудові слова і за п'ять зірок)
- Федір С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Отримав,встановив, акумчик в nokia показує 100%це означає супер!тому що клеми заклеєні плівкою з фабрики.
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Іван М***
Скільки батарея протримала днів? Приблизно.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Акумулятор відправили швидко.Акумулятор робочий(перед тим, як ставити в телефон, треба з контактів зняти захисну плівку). Рекомендую продавця.
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец RGSM
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Надійність- за ціною, що приємно здивує.
- Достоинства:
- Супер ціна
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Хороший акумулятор за доступну ціну
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Работает нормально
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дякую за гарне обслуговування та швидку доставку.
- Достоинства:
- Недорого. Працює нормально.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Продавец RGSM
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Чудова батарея, 2 доба – заряд тримає навіть не просіла. продовжив життя своєю NOKIA 2700. Дякуємо продавцеві.
- Достоинства:
- Якість товару
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Прийшла за день , працює нормально)
Колонка 8 років лежала в тумбочці зі вздутою батареєю. Тепер ще попрацює)- Достоинства:
- Швидка доставка , все ціле
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Лідери
Дякуємо за добрі слова і п'ять зірок
- сергей з***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Акумулятор bl-5c получил и проверил в зарядке и работе. Все соответствует описанию. Можно брать , качественний акумулятор.........
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Нова батарея для звичайного кнопкового телефону. Присутня наліпка на контактах, що гарантує її невикористання. Недовго заряджається. Довго тримає заряд.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Помірна ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец RGSM
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Шидка доставка- отримала вже на 2 день з моменту замовлення. Батарея робоча. Вислали інструкцію з користвання.
- Продавец Лідери
Дякуємо за добрі слова і за п'ять зірок)
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Батарея працює і иелефон вдалось оживити.
Дякуємо за добрі слова і п'ять зірок
- Игорь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Швидко доставлений, робоча
Дякуємо за п'ять зірок
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Плівка на контактах , треба зняти , щоб зарядити, ємність менша заявленої , але за такі гроші годиться
- Достоинства:
- Цінв
- Недостатки:
- Не вказано про захисну плівку
- Продавец RGSM
Доброго дня! Розуміємо ваше питання, проте варто відзначити, що наявність захисної плівки на контактах акумулятора – це елемент упаковки, який може відрізнятися залежно від виробника чи партії товару. Ми, як продавці, не завжди можемо заздалегідь гарантувати, буде плівка на конкретному акумуляторі. Це може залежати від часу виробництва та специфіки упаковки. Ми завжди намагаємося надати найточнішу інформацію про товар, але в даному випадку через особливості упаковки не можемо гарантувати наявність або відсутність захисної плівки. Хочемо пояснити, що невеликі відхилення ємності акумулятора (в межах до 15% від заявлених характеристик) вважаються нормою і не є браком. Це пов'язано з особливостями виробництва акумуляторів, де можуть бути мінімальні варіації в реальних показниках ємності. Зазвичай такі відхилення не впливають на загальну продуктивність пристрою, і вони визнані допустимими стандартами якості. Якщо ж різниця в ємності перевищує 15% або акумулятор не працює належним чином, це вже може бути підставою для звернення за гарантією. Якщо у вас виникли додаткові питання чи проблеми з роботою акумулятора, ми з радістю допоможемо!
- вадим д***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
якісна батарейка.працює
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Продавець швидко звʼязався і відправив товар. Все добре, рекомендую.
- Продавец Лідери
Щиро дякуємо за добрі слова і за п'ять зірок, підписуйтесь на нас в соцмережах
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Лідери
Недоліків не виявили. Швидко заряджає, довго тримає заряд
- Достоинства:
- Гарно працює, гарна якість за свою ціну, швидка доставка
- Продавец Лідери
Щиро дякую за п'ять зірок)
- евген а***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Супер'!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Нормальний акумулятор.
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний акумулятор
- Достоинства:
- Відповідно до опису
- Недостатки:
- Не знайшов
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!