Отзывы покупателей о Бисерный FROM FACTORY NHK набор с крупным бисером 6/0 100шт/50цветов/по ≈3 грамма

Оценка пользователей 4.5/5
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP plant

Дуже не рекомендую цього продавця.Замовлення обіцяли відправити ще в середу. Але вже субота,а цього ще ніхто не зробив.Подарунок на день святого Миколая дитині зіпсований.

Недостатки:
    Безвідповідальний продавець
    • Продавец  TOP plant

Добрий день, Наталія. Ми дуже засмучені, що так сталося. В зв'язку з великим завантаженням перед святом, на складі не встигали фасувати набори. Як тільки їх нафасували, Ви були перші кому ми відправили. Відправочка Вашого замовлення була в суботу. Ми дуже вибачаємося за задані Вам незручності. А також сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного дня!

• Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP plant

Хороший бісер за хорошу ціну

Достоинства:
    Вклика кількість кольорів

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Чекаємо на Ваші наступні замовлення!❤️

• Иванова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP plant

Хороший! Очень много цветов.

• Продавец  TOP plant

Благодарим Вас за Ваш выбор!

• Коник К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP plant

Прислади крупный бисер ,на картинке мелкий, +есть стекляру, по итогу прищел без стекляруса, вместо 100 шт-95.
    Если вы уже продаете товар, то ставте реал фото его, ребкнок расстроен, мф заказывали по вашемц фото мелкий бисер!

Недостатки:
    На картинке мелкий в реале болтшой
    • Продавец  TOP plant

Щиро дякуємо, Христина, що знайшли час, щоб оцінити наш товар ❤️! Дякуємо за вашу думку, ми її обов'язково врахуємо у роботі. Гарного дня!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP plant

Бисер крутой, много цветов, единственное что бисер кривой, и много брака

Достоинства:
    Красивые цвета
    Недостатки:
    Кривой
    • Продавец  TOP plant

Добрый день! Большое спасибо за оставленный отзыв. На сайте указана страна - производитель : Китай. Качество бисера соответствует цене! Но нам ценно Ваше мнение! Хорошего дня!

• Екатерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP plant

Получили. Цвета красивые. Есть матовые , есть перламутровые. Два пакетика со стеклярусом черным, очень красивый. Бисер крупный , мм2 в диаметре. Ребенку нравится, как для начинающего мастера отлично.

Достоинства:
    Хороший, много цветов
    Недостатки:
    Одна-две бисеринки в пакетике все же попадаются бракованные. Но за цену по промокоду это мелочь.
    • Продавец  TOP plant

Спасибо большое за Ваш отзыв о товаре❤️ Творческих успехов! До встречи в нашем магазине!

• Жанна К***
    • Продавец  TOP plant

Доброго дня! Дякуємо за відгук!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOP plant

Купила бісер.Ціна хороша дуже жаль що небуло в комплекті стікляруса
    Але кольори гарні,цікаві

Достоинства:
    Гарні кольори
    • Продавец  TOP plant

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Стеклярус у нас є також в наборі 10 шт.різних кольорів по 100 грам.

• Татьяна Г***
    Продавец: TOP plant

Отримали набір бісеру, все супер, різноманітний та яскраві кольори.

Достоинства:
    Браку не виявлено
    • Продавец  TOP plant

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Творчих успіхів!