- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже задоволений шкатулкою. Зручна для зберігання речей.
- Достоинства:
- Не важка
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Очень красивые шкатулочки)))
Заказываю уже не первый раз- Достоинства:
- Красивые, качественные
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Купляла на подарунок подрузі)
Замовила одразу 4 шт
Подруга залишилась дуже задоволеною)- Достоинства:
- Гарні шкатулки
- Юрчак В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарний товар за свої гроші
- Дана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
- Достоинства:
- Акуратна ручна робота, виглядає як на зображенні
- Недостатки:
- не знайшла
- LikePrix
Доброго вечора Дана. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Взяв цю шкатулку на подарунок (сподіваюсь сподобається). Достатньо якісно зроблена і має оригінальний карпатський дизайн. З недоліків можна відмітити трохи неравномірне покриття лаком - один торець слабо пофарбований а на іншому кілька потіків. Ще до мінусів можна додати вартість виробу - якщо покупати без знижки то буде дороговато за такий виріб - за таку ціну можна знайти кращу альтернативу.
- Достоинства:
- Гарна оригінальна шкатулка
- Недостатки:
- Трохи не рівномірно вкрита лаком. Ціна.
- LikePrix
Доброго дня Ігор. Дякуємо за Ваш змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо виправляти недоліки в роботі. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Брал себе, на хранение мелких вещей. Приехало быстро
- Достоинства:
- Дерево, обработка
- LikePrix
Доброго дня Іван
Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.