- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Дякую за кухонний куточок.Все гарно,якісно,стильно.Продавець відповідальний і приємний.Покупкой задоволена.
- Альона Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Диванчик дуже гарний! Якісна тканина, вмісткі ніші для зберігання. Дуже приємний продавець. З легкістю вирішили всі необхідні питання. Замовленням задоволені. Дякуємо!
- Достоинства:
- Якісна тканина, легко збираєтьмя, швидке оформлення, приємні працівники.
- Недостатки:
- Недоліків не має.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Дуже задоволена роботою магазину, диванчик чудовий , співробітники швидко все доставили, молодці, рекомендую.
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Симпатичный, крепкий, удобный, аккуратно сделан. Покупкой довольны
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Куточок якісний.
- Достоинства:
- Куточок якісний
- Недостатки:
- Доставка Делівері пошкодили тканину при транспортуванні , на задній стінці куточка.
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Виявився кращим, ніж на фото...
- Достоинства:
- Дуже стильний елегантний куточок, великі, вмісткі та зручні тумби під сидіннями, зручні сидіння
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Бортняк Світлана, замовила кухонний куточок, зателефонував представник , підібрали колір тканини, зробили вчасно, прислали в моє місто, гарно було упаковано, відкрили гарний, чистий, гарний колір, за все дякую, всім рекомендую
- Достоинства:
- Має під сидіннями гарний ящик для зберігання різних речей
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Дякую. Все як очікували. Хороші диванчики, зручні, компактні. Все виконали в обумовлений термін. Представник- Юрій організував доставку. Хто планує купувати-звісно рекомендую.
- Достоинства:
- Компактні. Ціна
- Васильева А***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Чудовий продавець. Спілкуванням і замовленням задоволена Рекомендую до співпраці
- Достоинства:
- Під сидіннями доволі вмісткі шафи для зберігання
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Уголок отличного качества, лучше, чем предполагалось, быстрая доставка. Отдельное спасибо продавцу за консультацию.
- Достоинства:
- Отличное качество
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Качественный, очень удобный. Рекомендую)
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
куток виявився навіть кращим, ніж уявляла. колір обрала "Какао" - дуже гарний. окрема подяка Юрію Ступаку за допомогу в обранні коліру. доставка швидка. хлопці миттєво приїхали та зібрали. все супер )
- Достоинства:
- куток виявився навіть кращим, ніж уявляла
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Такої швидкої та якісної достваки давно не було. Дуже дякую! Куток просто супер!!!
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручніть!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Уголок хорошего качества. Доставили на дом в течении недели. Остались довольны как товаром так и фирмой по изготовлению данного товара. Можно смело заказывать.
- Достоинства:
- Качество и цена. Скорость выполнения заказа
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: POUFFE TREND
Дуже зручний кутник. Коту подобається