- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: PremierTextale. Размеры: 160x210
Великолепное покрывало! Приятное на ощупь и очень красивое! Удачная покупка однозначно!
- Достоинства:
- Качество, внешний вид
- Продавец PremierTextale
Дякуємо за відгук, будемо раді бачити Вас ще
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 160x210
Хочу залишити не дуже хороший відгук. Раніше з Розеткою у мене не було проблем, але зараз вони з'явитись. Замовила покривало а коли прийшла забирати замовлення, виявилось що товар не відповідає опису. На фото вибитий візирунок у вигляді квітів а по факту прийшло з візирунком у вигляді ромба. Так як якість мені сподобалась, вирішила залишити. Після огляду виробу виявився брак. Порадившись з консультантом вирішила зробити ще одне замовлення. Сьогодні забрала нове замовлення і коли вдома почала розглядати, покривало також було браковане, мене це засмутило і я вирішила зателефонувати на гарячу лінію, але мої старання виявились марними. З операторами не можливо зв'язатись ні в Телеграм ні на гарячій лінії. Мене цікавить чому у Розетки таке ставлення до покупців? Невже неможна продавати якісний товар і відповідати на дзвінки?
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Не відповідае опису, товар прийшов з браком
Добрий день, ці покривала робляться малюнком як ромби так і квіточки. На покривалах у нас браку немає, ми розбиремося із сітуацією
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 210x240
- Достоинства:
- Пока не обнаружила
- Недостатки:
- Выглядит как наматрасник, абсолютно не соответствует описанию и фото представленных на сайте
Эксперт RozetkaДобрый день, Мария! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- morkovkina23Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 210x240
- Достоинства:
- Пользуюсь уже полтора года, как новое, не смотря на то что кровать любимое место кота. Стирается легко и не маркое как предпологалось.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 210x240
Товар не соответсвует тому что заявлен на сайте.На фото рисунок из цветов а прислали просто стеганный ромбик,который на кровати смотрится как матрас.
- Достоинства:
- Качественный пошив
- Недостатки:
Эксперт RozetkaДобрый день, Марина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.