Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Стол с регулированием по высоте 2х-моторный Salita Электро Дуб Сан Марино 36мм (E1s-140-36)

• Илья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 160

Стол отличный. Брал столешницу 1500. Советую сразу закупать удлиненные кабеля, если планируете использовать в высоком положении, а также органайзера для кабеля - стандартных не хватает и они слабо держат.

Достоинства:
    крепкая столешница, размеры, хороший мотор
    Недостатки:
    было б неплохо в комплект добавить подстольный крючок для наушников, разметку под саморезы, чтобы не вымерять
  • Денис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 160

Користуюся цим столом вже два з половиною місяці, реально класний стіл, механізм тихий і люфт незначний. Працюю як сидячи так і стоячи, перемикаю декілька разів в день, механізм працює без нарікань. Продукт дійсно класний, впевнено рекомендую всім, якщо ви працюєте за комп'ютером то цей стіл вам просто необхідний)

Достоинства:
    Якість, надійність і вигляд на висоті

Дякуємо за відгук.

• Олександр К***
    Продавец: М-офис. Ширина: 140

Замовляв ще на початку лютого, і не вистачило часу, щоб написати відгук. Вибравши версію з 36мм стільницею, і якщо узагальнити відгук то все супер-круто, я дуже задоволений. Якість, деталі, це все дуже якісно, ​​нарікань нема.

З деталей щодо відгуків які я бачив тут про люфт у найвищому положенні. Якщо чесно, я не розумію що треба робити у тому найвищому положенні, щоб викликати люфт. Мій кейс використання такий, що я стоячи працюю за столом, спираюся на нього частково та щось друкую на клаві, користуюсь мишею та роблю скетчі на бумазі (короче наче найзвичайніший кейс заради якого і купляється цей стіл), під час цього жодного люфту, взагалі нічого такого. Але так, якщо навмисне прикладати зусилля для того щоб качати стіл, то так, у найвищому положенні він для цих цілей буде більш піддатливий (але найважливіше що "треба докладати зусилля"). Так що, якщо ваш робочий процес, такий як і у мене, не хвилюйтесь, стіл дуже надійний.

Що до деякіх моментів які б хотілося бачити але їх, нажаль, нема:
    1. Для мене це те що у стільниці немає отворів. На мій погляд це так собі, бо я хотів би мати можливість не тільки один раз його скрутити та забути, а й раптом що, розкрутити, переїхати кудись та зібрати заново. Тим не менш, поки що я цього не робив, то й виводь після повторної збірки зробити не можу.

2. Такі ж отвіри під тримач (кошик, чи як він) для дротів від монітора та інших девайсів. Через те, що стіл регульований, позаду нього постійно дуже багату всього рухається, але це виключно естетичний момент

Обслуговування фірми: просто фантастика, так само круто як і сам продукт. Мені і порадили який колір ніжок підходить до обраної стільниці, і коли були проблеми з новою поштою яка чудила у день доставки, були зі мною на телефоні аж до самої доставки, а після, навіть передзвонили і запитали чи все ок, дуже вдоволений, ви круті.

P.S. Коли заноситимете стіл, візьміть когось на допомогу, бо якщо металеві ноги це ще норм для однієї людини, то від стільниці я майже народив. Також допога знадобиться коли будете перевертати стіл після того як прикрутила до нього все інше. Бо якщо коли нес окремо стільницю я народив, то те що було коли я перертав його, повністю зібраним, сам, я навіть не знаю як це описати (є відео процесу, але за таке на ютубі заблокують)

Достоинства:
    Дуже якісно, тихі та потужні мотори
    Недостатки:
    Стільниця йде без спеціальних отворів, треба робити самому
    • Продавец  М-офис

Дуже дякуємо за такий відгук.

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 140

Прекрасный стол. Ждал долго поставки этих ножек. Не знаю есть ли смысл в двух моторах, но почему-то захотелось именно так. Цену сохранили с ноября за 13100. Советую сразу подумать про размещение оборудования и систему хранения проводов. Ибо теперь жду корзину Икеи для этой цели.

Достоинства:
    Большой. Весьма тихий.
    Недостатки:
    Цена. Все же с учётом высокого подъёма и размещения монитора на кронштейне шатается последний при наборе текста, но не критично.
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 140

Удобный стол. Чередование положения сидя-стоя и правда помогает лучше фокусироваться на работе.
    Если хотите пользоваться стоя, проверьте длину кабелей монитора. Мне 1м не хватило, пришлось менять на 2м.
    Есть небольшой люфт при работе стоя: когда я передвигаю руку с клавиатуры на мышку, монитор слегка покачивается. Стол на высоте 122, мне это не мешает. При работе сидя этого нет.
    Представитель магазина Олег очень отзывчивый.
    Для доставки крайне НЕ рекомендую мист экспресс. По телефону они озвучили одну стоимость, а по факту вышло в 4 раза дороже.

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 140

Очень удобная и качественная вещь, смотрится достойно. Рекомендую.

Достоинства:
    Удобный и качественный стол для программиста/геймера.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
    • М-офис

Спасибо большое за отзыв. Будем и дальше стараться, чтобы хороших отзывов становилось больше.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 140

Майже два роки користуюсь таким столом, і нещодавно придбав ще один.
    Дуже подобаються.

Приємне спілкування-консультація з продавцем, швидко виконанне замовлення, якісне пакування і якісний товар - рекомендую.

• Норб
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 140

Ножки виглядають дуже якісно, кріплення до стільниці придумані по розумному, отворів для саморезів немає, так-що прийдеться крутити ручками або електро-викруткою, но це на самому ділі плюсь, тому-що можна ножки розмістити, як ви захочете. Тоже сама історію з блоком живлення та пультом. В упаковку входять 4 само-клеючих затяжок для проводів, якими можна їх закріпити на ножку або стільницю(приятний добавок).
    Зборка достаточно проста але рекомендую зробити це у двох. І незабудьте налаштувати стабілізатори на чотирьох кінцях ніжок, щоб столик був більш стабільним на високому підйомі.
    Піднімається достаточно бистро і тихо. Мінімальну висоту показує 68см але я рекомендую не опускати ниже 70см, мотори видають ефект «боксуючого» механізма. Максимум для мене зависоко, так-що думаю всім хватить з запасом
    Надіюсь довго прослужить:)

Дякую за відгук.

• Данил В***
    Продавец: М-офис. Ширина: 160

Столешницу изготовили вполне быстро. Материалами доволен, продавцом доволен, комплектом доволен, работой стола доволен. В принципе, без нареканий.

Советую.

Достоинства:
    Качество материалов. Комплект. Продавец.
    Недостатки:
    Липучки для крепления проводов в комплекте очень плохие. Пульт управления из дешёвой пластмассы.
    • Продавец  М-офис

Спасибо за отзыв.

Доброго дня, можно , код товару 308416143

• Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: М-офис. Ширина: 160

Стол понравился, сделан с хороших материалов, люфт, при работе стоя, минимальный, очень тихие и быстрые моторы. Рекомендую.

Достоинства:
    Очень качественный стол
    • Евгений Р***

Руслан, а вы могли бы чуть подробнее насчет люфта? Минимальный – это сколько? От чего именно у вас он шатается (возня мышкой/набор текста/если опереться всем весом, свой вариант)?

• Костянтин П***

Також цікавить люфт. НА скільки він "мінімальний"? Розумію що все суб'єктивно, але цікавить чи не шатається при наборі тексту, писання вручну і т.д. у всіх положеннях.

• Юлия
    Продавец: М-офис. Ширина: 140

Вопрос. Какова будет стоимост стола со столешницей 130х80 см? И сколько стоит доставка по Киеву (может, есть самовывоз)?

• М-офис

Добрый день, такая же как и на 1400х700, самовывоз есть, со склада в г. Киеве