- игорь м***Отзыв от покупателя. Продавец: Bambino Land. Цвет: Белый с розовым
- Достоинства:
- Отлично
- Таня Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Bambino Land. Цвет: Черный
Прослужил 2 месяца и лопнула рама, ребенок до 40 кг, не рекомендую.
- Марков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Bambino Land. Цвет: Черный
Отвратительный, тяжёлый, весь скрипит, гайки штока руля постоянно раскручиваются и всё начинает болтаться, жалею о покупке
- Достоинства:
- Отсутствуют
- Недостатки:
- Весь самокат один большой недостаток
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Bambino Land. Цвет: Черный
Дуже дякую,самокат чудовий Дитина в захваті Все швидко і якісно,дуже гарний сервіс.
- Достоинства:
- За свої гроші ,дуже гарний самокат
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bambino Land. Цвет: Оранжевый
Брали ребенку 9и лет, время использования- 7 дней. Не качественная конструкция крепления руля к корпусу самоката. Постоянно раскручиваются гайки зажимающиие подшипники в руле, сами подшипники продержались дней 5 не интенсивного использования , наклейка под ноги уже облазит, втулки под подшипники в руле из очень мягкого металла. Одно расстройство.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Bambino Land. Цвет: Черный
Норм.
- Достоинства:
- Качество
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Bambino Land. Цвет: Зеленый
Самокат отличный.
- Достоинства:
- Легко собирается и разбирается.
- Недостатки:
- За день эксплуатации не заметил.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Фиолетовый
Не пройшло і пару місяців як почався по троху розвалюватися, підкручування(закріплення) надовго не допомогало
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Цвет: Оранжевый
На фото виглядає надійніше ніж в житті. Дорослому на ньому їздити дуже некомфортно. Нащо з'ємні ручки - незрозуміло, краще б зробили звичайні зварні з товшого металу. За рахунок того, що кліренс великий - стійкість при їзді на ньому гірша ніж хотілося б. Зазвичай на самокатах з великими колесами дошку занижують, щоб центр тяжіння був блище до землі, що покращує стійкість та рівновагу при їзді. А на цьому - дітям вчитися їздити ваще та довше.
Питання до виробника: Які підшипники використовуються у рульовому, щоб замінити, бо руль перестав крутитись через рік користування ?- Достоинства:
- Не дуже дорогий, великі колеса
- Недостатки:
- Тарахтить та скрипить все що можна в ньому, хліпкуватий
- Інна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Так, все супер. Дитина задоволена. Дякую
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Фиолетовый
Купувала дівчинці 9 років. В захваті. Руль підлаштувала під себе. Спочатку каталась в будинку. Продавець зателефонував уточнити дані для відправки,порекомендував нову пошту, дешевше ніж укрпоштою.
- Достоинства:
- Яскравий, дівчачий
- Недостатки:
- Не помітила
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: PANDA MARKET. Цвет: Фиолетовый
Гарний самокат. Дитині дуже сподобався, яскравий. Нарікань немає
- Достоинства:
- Яскравий, добротний
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Фиолетовый
Чудовий самокат. Матеріал гарної якості. Великі, безшумні колеса. Приїхав швидко. Дякую продавцю. Рекомендую!
- Лилия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PANDA MARKET. Цвет: Черный
Катаємось, отримуємо задоволення
- Достоинства:
- Швидко,все як у описі
- Недостатки:
- Немае
- Олена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Загалом хороший самокат. Головне дитині сподобався, ганяє навіть по нерівному асфальту(ями).
Але я не уявляю, як його взагалі везли...- Достоинства:
- Не дуже важкий. Зручний. Легко зібрати, всі деталі на місці.
- Недостатки:
- Покриття у дошки швидко стерлося. Прийшов у пом'ятій коробці. На самому самокаті місцями подряпини.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Фиолетовый
Самокат хороший, відповідає заявленим характеристикам.
Трошки гучні колеса, але все пасує.- Достоинства:
- Якісний, легкий, просто складається
- Недостатки:
- Трошки гучні колеса при їзді
- Продавец FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв’язок! Дитині веселих покатушек. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, обов’язково повертайтесь до нас ще)
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Хороший самокат,за свої гроші взагалі чудовий
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Оранжевый
Ребенок в восторге) Это самое главное! Спасибо большое)
- Достоинства:
- Связались практически сразу, доставка быстрая) По качеству пока не могу судить, только получила, надеюсь тоже будет хорошее!
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Продавец FaynaStore
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Самокат сподобався. Швидко доставили. Дитина задоволена.
- Продавец Vioshop
Дякуємо за відгук.
- Екатерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Самокат супер! Син задоволений. Доставка супер швидка, по телефону сказали 3-5 днів, а прийшов на наступний!
- Достоинства:
- Швидка доставка. Хороша ціна.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Розовый
подарував донечці на новий рік... по квартирі ганяє, чекаємо тепла для поїздок на вулиці
- Достоинства:
- міцний, гарний
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
після місяця користування заклинило руль,при розборі виявили сухі підшипники,а один був взагалі розбитий. самокатом користується дитини 6-ти років.
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- зломався
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Чудовий самокат, дитина дуже щаслива, дякуємо!!!
- Достоинства:
- Ціна якість
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SkyMark. Цвет: Розовый
Дочке понравился.
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Фиолетовый
Все чудово! Дитина задоволена
- Продавец FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв’язок. Донечці веселих покатушек. Якщо потрібен буде дитячий транспорт, обов’язково повертайтесь до нас ще)
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Розовый
Дитині дуже подобається. Цілком задоволені.Дякуємо
- Достоинства:
- Легкий, швидкий, зручний,гарний
- Недостатки:
- не виявили
- Продавец FaynaStore
Дуже дякуємо за відгук! Веселих покатушек дитині)
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Цвет: Оранжевый
До магазину претензій немає, але сам самокат не дуже.
Зйомні ручки на рулі бовтаються, усе тарахтить. Кермо крутиться с зусиллям, як писали раніше - мабуть без змащування. Самі трубки керма дуже тоненькі. Зафіксувати надійно висоту керма можливо лише на фіксаційних отворах, зажим - не тримає, Я б не рекомендував дорослому на ньому їздити, хоча вагу й витримує - при гальмуванні здається, що кермо може зламатися.
Великі колеса та клірінс дозволяють їздити по нерівним поверхням.- Достоинства:
- Великі колеса та клірінс, ціна.
- Недостатки:
- Хліпке виконання. Товщина деталей не відповідає фото.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Фиолетовый
Катаємось три місяці, безшумний, складається легко, маневрений
- Недостатки:
- Поклейка на підніжці плівочний верх швидко знявся і зтирається кольорове покриття, трохи не естетично тепер виглядає
- Продавец FaynaStore
Дуже дякуэмо за відгук! Веселих покатушек малечі)
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Фиолетовый
Купили дану модель у подарунок сину (7 років). Дуже задоволені. Ручка ще має запас підніматися. Колеса великі і передню гарно повертається.
- Достоинства:
- Великі колеса, легкий, легко керувати
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Це наш перший двоколісний самокат. Дитині сподобався. Прийшов зібраний. Треба тільки розкласти і можна їхати. Трохи докрутити і ок. Також дякуємо менеджерам за оперативність.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: PANDA MARKET. Цвет: Розовый
Недорого китайский самокат, на сезон.
Сразу после покупки лучше разобрать и смазать подшипники рулевого механизма, в нашем случае смазки не было с завода. Ну и сам металл чашечек подшипников очень тонкий, как итог нижнюю чашечку просто «съело» за 2-3 месяца. Заменил на качественный ремкомплект.
Ещё сильно напрягало, что на кочках, ямках - постоянно треск/писк. Причина тому педаль тормоза и трение метала об металл. Рассверлил немного отверстия педали, вставил пластиковые втулки.- Достоинства:
- Недорогой. Ездит.
- Недостатки:
- Нужна доработка «напильником»
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PANDA MARKET. Цвет: Розовый
Пишу відгук після 3 місяців експлуатації самоката.
З переваг - він все ще їздить :)
З недоліків :
1. відручувалось кріплення переднього колеса. Потрібно було постійно підтягувати
2. Відкручувалися гайки рульового механізму. Необхідно було контролювати
3. Практично відсутнє мастило в поворотному механізмі керма.
4. Через деякий час експлуатації фіксаор висоти керма вийшов з ладу.
Тепер все по порядку - майже з самого початку вирішив глянути на якість змащування підшипників - мастила майже ніде не було. Змастив.
Розкруувалася гайка переднього колеса та поворотного механізму - там де вилка переднього колеса кріпиться до рами. В результаті в шарнірі постійно був люфт. Обидва недоліки вирішив за допомого. покупки фіксатора різьбових з"єднань. Час від часу потрібно все ж підтягувати гайки поворотного механізму із-за зносу підшипників. Десь після 2,5 місяців експлуатації виявилося що кермо самовільно опускається із-за зношеного фіксатора регулятора висоти керма. Отвір став більшим і неправильної круглої форми. Тимчасове рішення - підмотати ізоленти, постійне рішення - зробив 2 не соосні отвори по боках діаметром 4 мм. в які втавив заклепочником 2 заклепки. В результаті з"єднання стало набагато кращим.
Резюме - щоб працював довго й добре - після покупки змастити підшипники, всі різьбові з"єднання промастити фіксатором різьби, за допомогою заклепки зміцнити механізм регулювання керма по вертикалі.- Достоинства:
- досить непогана модель
- Недостатки:
- Якість виготовлення окремих деталей.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FaynaStore. Цвет: Фиолетовый
Дуже сподобався самокат, купували доньці на зріст 140, думаю буде користуватись ще другий яас
- Достоинства:
- легко збирається, складається, міцний, безшумний.
- Недостатки:
- Поки не знайшли, катаємось лише місяць, але активно
- Продавец FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв'язок. Повертайтесь до нас ще!
- Іван Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Green bear. Цвет: Оранжевый
Нажаль самокат не дуже якісний.
Від самого початку недоліки конструкції в місці складання та заднього гальма призводили до неймовірного скрипу на будь якій неідеальній поверхні.
Величезний люфт в місці складання за місяц призвів ще і до помітного зношення штіфта, очікую що тупо перетреться найближчим часом. не кажучи вже про наклейку під ногою, що вже стерлась і відірвалась.
Катається 5 річний син. Він задоволений, але я - ні. Хотів навіть змонтувати відео щоб трохи порекламити, та схоже він того не вартий. - Анатолий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NewSeven. Цвет: Розовый
Все быстро,связалися,отправили.Рекомендую
- Достоинства:
- Ребенок доволен.
- Ксенія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Очень быстрая доставка . Любезное обслуживание . Качество самоката как на фото . Ребёнок доволен . Все комплектующие в наличии . Спасибо .
- Достоинства:
- Все соответствует описанию