Отзывы покупателей о Контактные линзы Bausch & Lomb Optima FW -4.00 4 шт. 8.4

Оценка пользователей 4.5/5
на основе 171 отзыв
  • Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Товар бракований, зір через лінзи наче крізь туман, наче недостатньо діопрій. Оскільки це лінзи, то обміна або повернення немає...

Достоинства:
    Недостатки:
    Продукт бракований
  • Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.75. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Все влаштувалдо

Достоинства:
    Приваблива ціна, Надійне пакування.
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 4

Прийшли швидко.
    Але носити неможливо. Складно діставати після очищення з боксу - постійно скручуються, тяжко нормально дістати та вставити в око. Після тижня користування - мутніють, очі починають пекти від користування.

Достоинства:
    Наче вигідна ціна
    Недостатки:
    Якість жахлива
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Лінзами цього виробника користуюсь 8 місяців. У саме цього продавця купувала вперше, орієнтуючись на відгуки.
    Доставка в межах оговореного терміну. Сплачувала передплатою.
    Лінзи прийшли гарно упаковані. Контейнери цілі, герметичність не порушена. Термін придатності до 08/2028

Достоинства:
    Лінзи зручні, не відчутні на оці, комфортні при носінні упродовж дня. Навіть при використанні в останні дні 3-го місяця носіння не відчувається дискомфорту
    Недостатки:
    Не помітила
  • Воронова К***

Лінзи прийшли вчасно. Все запаковано, строк придатності - дійсний.

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Чудово

• Татьяна Р***

Більш ніж 10 років користуюсь лінзами цього виробника. Ніколи жодних проблем не було

Але вперше замовивши через цього продавця , зіткнулась з тим, що очі ввечері стали жахливо червоними, сильно сльозились.

Цілий тиждень лікувала механічну алергію на лінзи

Не рекомендую

Недостатки:
    Виникла алергія на лінзи, чого не було ні разу за 23 роки користування лінзами
  • Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -9.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Все добре і швидко доставили)

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.75. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Лінзи гарні. Тільки раніше можна було замовити 1 шт. Зараз від 4 шт. В мене різні діоптрії. І мені не вигідно купляти 8 шт зараз. Буду купляти лінзи в іншого продавця.

Переваги: Лінзи підходять.

Недоліки: Не можна завовити 1 шт як це було раніше!

Достоинства:
    Гарні лінзи
    Недостатки:
    Не можна замовити поштучно
    • Продавец  Smart Lens

Вітаємо, Романе!
      Наразі, продаж лінз поштучно заборонений законодавством, оскільки на блістерах немає всієї інформації, яка має бути на товарах медичного призначення. Наша компанія ретельно стежить за такими нормами, тому ми були вимушені прибрати з продажу товар поштучно. Ви можете придбати лінзи поштучно у будь-якого продавця, який нехтує нормами чинного законодавста. Дякуємо, що проділилися своїм досвідом. При потребі - звертайтеся :)

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Раніше все було ок, тепер можна брати лише упаковками, для різних діоптрій це 2 упаковки. Також не подзвонили перед відправкою, як раніше. Самі лінзи прийшли чи то бракувало, чи протерміновані, але носити їх неможливо, очі моментально червоні і печуть. Довелося викинути та придбати в іншому місці. Гроші на вітер

• Яна Е***

Лінзи якісні. Відправили швидко.

Достоинства:
    Лінзи якісні. Відправили швидко.
  • Сергій В***

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -8.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -7.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

заказываю далеко не первый раз. линзы мягкие, хорошо прилегают. магазину отдельное спасибо за бесплатную доставку.

Достоинства:
    цена, качество
  • Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Дякую за лінзи!!! Замовляю не перший раз!!!Все добре!!!

• Інесса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -8.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 4

Користуюсь багато років

Достоинства:
    Підходять
  • Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Лінзи якісні. Відправили швидко. Перед відправкою продавець уточнив усі нюанси замовлення.

• Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Лінзи чудові, користуюсь зранку до вечора все супер, продавець швидко працює, завжди зверталась сюди

Зараз знову хотіла замовити, але тепер неможливо замовити 1 шт, тільки від 4 шт, це великий мінус, так як мені необхідно різні діоптрії, і тепер це накладно за раз стільки витрачати коштів, тому буду шукати в іншому місці такі ж лінзи. В усьому іншому продавця раджу на 100%

• Роман

Раніше можна було замовити 1 шт. Зараз від 4 шт. В мене різні діоптрії. І мені не вигідно купляти 8 шт зараз. Буду купляти лінзи в іншого продавця.

Достоинства:
    Лінзи гарні
    Недостатки:
    Буду завмовляти лінзи в іншого продавця
    • Юлія В***

Така ж ситуація. Одразу 8 шт. не готова купувати... Розчарована такими умовами

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Достоинства:
    Лінзи підходять.
    Недостатки:
    Не можна завовити 1 шт як це було раніше!
  • Наталья Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.75. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Все супер . Ціна гарна, лінзи ці я давно люблю.

Достоинства:
    Ціна. Швидкість доставки
  • Інна К***

Ношу із задоволенням,все добре!

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Товар повністю відповідає характеристикам. Нові свіжі лінзи.
  • Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -4.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Товар належної якості. Буду брати ще.

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Вже довгий час користуюсь цими лінзами. Задоволена. Тут замовляла вперше. Гарна якість. Дякую.

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.25. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Добре

• Олександр Д***

• Александр В***

Отличные линзы за свою цену.

Достоинства:
    Качество, цена.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
  • Александр В***

Отличные линзы за свою цену.

Достоинства:
    Качество, цена.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
  • Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -1.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 1

Хороший линзы, но порой пелена застилает глаза.

Достоинства:
    Качество, цена.
    Недостатки:
    Отсутствуют.
  • Леся Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -9.0. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 4

Вже не вперше замовляю лінзи у цього продавця, подобається швидке обслуговування, весь товар прийшов запакований, нарікань нема

Достоинства:
    Ціна, швидке обслуговування
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -7.5. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Сердечне спасибі за швидку доставку товару, за лінзочки. Відмінний товар, якість, ціна взагалі супер ( в оптиці в моєму містечку ще раз так коштують). Рекомендую!!

• Тати П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -5.75. Радиус кривизны (BC): 8.4. Количество в упаковке: 1

Попались обидві з браком. Ззовні видимих пошкоджень немає, але в одній лінзі на третій день носіння відчуття, що десь попала піщинка. А через тиждень вже і друга - такі самі відчуття.
    Користуюсь лінзами вже більше 20-ти р. Тому дуже здивувалась

Достоинства:
    Недостатки:
    Некомфортне носіння, замовила інші іншого продавця
    • Продавец  Smart Lens

Вітаємо, Тати Пас!
      Нажаль, таке іноді трапляється.
      Хоча це не обов'язкомо виробничий брак. Лінзи можуть пошкодитися в результаті використання, через що й виникають такі відчуття, як Ви описали.
      Нажаль, в нас нема ніякої можливості попередити це, оскільки лінзи знаходяться у стерильних умовах, та ми не можемо відкривати блістери.

• Тати П***

В цьому ж і справа. Я знаю, що це може бути при носці. Але це майже одразу відбулося. Я знаю як поводитись з лінзами (маю стаж) Але це більше схоже на неякісний товар

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.7. Количество в упаковке: 4

Ношу такі лінзи років 15, мені підходять ,тоненькі. У цього продавця купувала вперше, повна передплата, доставка безкоштовна в пункт видачі розетки.Отримала замовлення за 5 днів, все згідно з описом. Термін придатності до 27 року, сіли добре, дефектів немає. Купувала 4 штуки, дві точно нормальні. Буду купувати ще за потреби.

• Дар'я Б***

Користуюсь вже більше 10 років