Отзывы покупателей о Контактные линзы Bausch & Lomb Biotrue ONEDay -7.00 30 шт.

Оценка пользователей 4.7/5
  • Отзывы про товар продавца Smart Lens
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -6.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Товар был в наличии. Доставили быстро. Дякую

• Анастасия К***
    Продавец: Smart Lens. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Очень сушат глаза! После 2-3 часов ношения появляется дискомфорт и нарастает.

Недостатки:
    Дискомфорт, сухие и красные глаза.
  • Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 90

Якісні лінзи . Адекватна ціна .

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Все як завжди чудово.

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -2.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Може бути

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -7.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Срок годности 05.26

Достоинства:
    Недостатки:
    Короткий срок годности
  • Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Дуже якісні лінзи. На очах не відчуваються

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.5. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Мені підходять, користуюсь ними останнім часом.

• Оксана

Користуюсь цими лінзами півтора року. Вони кращі, ніж деякі дорожчі. Мають перевагу у вигляді uv фільтра та великій вологовмісткості. Легко одягаються та знімаються, не рвуться, не випадають. Комфортні в носінні навіть при 12 годин.

Достоинства:
    Якість, вологовмісткість, uv фільтр, прозорість, ціна
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -0.75. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 90

Швидка відправка. Ціна дуже приваблива

• Руслана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: +3.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 90

Якісне та швидке обслуговування. Ці лінзи беремо постійно в цього продавця. Нарікань на якість немає. Дякую! До наступного замовлення!

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -1.25. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Лінзи чудові,якісні.Рекомендую

Достоинства:
    Якісні
  • Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClearLook. Диоптрии: -5.0. Радиус кривизны (BC): 8.6. Количество в упаковке: 30

Я беру вже другий раз на Розетка ці лінзи.
    Думала,може я була застуженна,тому лінза рвалися.
    Взяла другий раз ,а вони рвуться як в вечері знімаю.
    Ці лінзи,я ношу вже п'ять років.
    Такого не було,я була задоволена ,вони мені дуже подобались тим що не рвалися.
    А зараз щось не те

Достоинства:
    Не дуже дорогі.
    Недостатки:
    Стали призняті рватися.Це дуже не зручно,залишається кусочек в оці.І дуже тяжко його витягувати.