Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Массажный ролик Wealis Grid Roller Free Spine 33 см синий (роллер, валик, цилиндр для МФР и йоги, массажер для спины, ног, рук, шеи) (WS-GR33-1.2)

Оценка пользователей 3.66/5
  • Леонід С***

Ок

Дякуємо!

• Кирило Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Салатовый

За місяць користування розсипалася внутрішня частина, моя вага 76 кг, і потрібно розуміти, що я ж не ногами на ньому стояв спеціально, загалом на довго не вистачить, використовав за призначенням

Достоинства:
    Ідея гарна
    Недостатки:
    Реалізація погана
    • Продавец  Wealis Shop

Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам щиро прикро, що сталася така ситуація. На жаль, під час інтенсивних тренувань іноді можуть виникати тріщини, і ролик може зламатися — хоча це трапляється рідко, ми розуміємо ваше розчарування.
      Будь ласка, напишіть нам, як ми можемо допомогти вирішити цю ситуацію — ми відкриті до діалогу та завжди готові йти назустріч нашим клієнтам.

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Ролик полная лажа. Три раза с утра на спину попробовал, на четвертый вся пластмасса внутри ролика поломалась.

Достоинства:
    Хорошая штука
    Недостатки:
    Очень нежная пластмасса внутри ролика
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Не пройшло і місяця як тріснув всередині. ВАГА 60 КГ!!
    І не пишіть, що він ломається при неправильному користуванні!!тільки б зняти з себе відповідальність!
    Якість пластику погана всередині!!!
    Не рекомендую.

Недостатки:
    Не якісний
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Олександро.
      Шкода чути, що у вас виникла така ситуація з роликом. Ми розуміємо ваше невдоволення і цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом.
      Цей ролик розроблений для роботи з власною вагою тіла та використовується багатьма користувачами без подібних проблем. Водночас, ми не виключаємо, що могли мати місце індивідуальні особливості конкретного екземпляра.
      Ваш коментар обов'язково буде передано відповідальному відділу для додаткового аналізу якості виробу. Нам важливо, щоб наші товари відповідали очікуванням клієнтів, і ваша думка допомагає нам удосконалювати асортимент.

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Жорстковато для початку але вже звикла

Доброго дня, Олено. Дякуємо за відгук

• Тетяна Р***

Тріснув через весь валик на 4 день використання (
    Попередній був більше року, замовила тут же знову - а він зовсім розсипався.

• Дима О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Ролик классный но внутренняя часть треснула явно не рассчитана на 150 кг , мой вес 75 кг , в среднем за все время использования, а это до двух месяцев и то меньше по максимум 10 минут в день , ролик сломался давно))) отзыв написал так как наткнулся на ролик дома)))

Достоинства:
    Полезный, удобный , то что надо для спины и шеи
    Недостатки:
    Слабая внутренняя часть , на долго не хватит
    • Продавец  Wealis Shop

Дмитре, дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобалось використовувати ролик для спини та шиї. Однак ми щиро шкодуємо, що виникли проблеми із внутрішньою частиною ролика.
      Можемо вам запропонувати на альтернату нове покоління масажерів, які мають в основі ева піну, а не пластикову трубу.
      Що робить ролик міцним та довговічним, масажер витримує будь-яке навантаження до 300 кг, стійкий до пошкоджень.
      Будь ласка, посилання: ссылка

• Марія Б***

Не рекомендую.
    На жаль лише за пару днів почав ломатись

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    не міцний
    • Продавец  Wealis Shop

Шановна Маріє, дякуємо за ваш відгук.
      Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми завжди прагнемо надавати товари найвищої якості, і ваше зауваження допоможе нам покращити наші продукти.Щоб вирішити цю проблему, оформіть, будь ласка, заявку на повернення товару, для обміну товару або повернення коштів. Сподіваємось, що зможемо виправити ваше враження та запропонувати найкращий досвід користування нашим товаром.
      Дякуємо за розуміння та зворотній зв'язок.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Вдруге купую. Хороша ціна та якість

• Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за ваш відгук!

• Галина Д***

Прекрасно розслаблює і розтягує

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Павел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Оранжевый

Хороший ролик, дружина користувалась, все добре. Не пережив, що я на нього випадково наступив ))

Достоинства:
    матеріали, якість
    Недостатки:
    не витримав лихої долі
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня Павло. Дякуємо за ваш відгук. Прикро що так сталось, нажаль каркасні ролики можуть не витримати локального навантаження, тому якщо наступити може пошкодитись. Будь ласка, якщо буде потреба у новому масажному ролику, відправимо як найшвидше.

• Мулярчук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Отличный ролик, удобный, хорошо прорабатывает мышцы.

Достоинства:
    Делает массаж
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня Дар'я. Дякуємо за ваш відгук.

• Роксолана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Через 2 місяці користування,внутрішня частина тріснула, не рекомендую даний товар

• Продавец  Wealis Shop

Доброго дня Роксолана. Якщо вага розподіляється, тільки на одну зі сторін ролика, то частіше за всього він не витримує навантаження і може пошкодитись. Якщо дотримуватись правил експлуатації, то дані ролики без проблем витримують вагу користувача 120+ кг. Нажаль ми не можемо точно знати які умови експлуатації були у даного ролика. Дякуємо за ваш відгук.

• Наталія С***

Дуже задоволена якістью.

Достоинства:
    Ідеальна жорсткість, гарна прочність для моєї ваги 70кг
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня Наталія, дякуємо за ваш відгук!

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Після трьох занять, кожне по 2-3 хвилини на спину, вага близько 80кг, лопнула біла вставка всередині (по суті це звичайна пластикова труба діаметром 90мм). Можна типу відремонтувати - задути піною (краще робити відразу, не чекати поки лопне!!!). Але питання, навіщо це мені?!

Достоинства:
    Недостатки:
    Лопнула пластикова вставка, недовговічна, на 2-3 заняття! Треба самому укріплювати ролик!
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Валерій. Якщо вага розподіляється, тільки на одну зі сторін ролика, то частіше за всього він не витримує навантаження і може пошкодитись. Якщо дотримуватись правил експлуатації, то дані ролики без проблем витримують вагу користувача 120+ кг. Нажаль ми не можемо точно знати які умови експлуатації були у даного ролика.

• Дмитрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Вчора придбав ролік. Сьогодні почав виконувати вправи і ролік миттєво зламався. Моя вага 79 кг. Вправи виконував на гімнастичному килимку. Вимога: повернути кошти за неякісний товар. Фото додаю

Достоинства:
    Не виявив, так як зломався відразу
    Недостатки:
    Зломався
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Дмитро. Менеджер зв'язався з Вами для вирішення даного питання. Дякуємо

• Геннадий Г***

Все дуже добре. Дякую!

• Продавец  Wealis Shop

Доброго дня Генадій дякуємо за ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань.

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Соответствует описанию. Функции выполняет.

• Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Олексій дякуємо за ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Ролик жорсткий, болючий. Поки не тріснув, на вигляд міцний.

• Елизавета А***

Купила ролик 20 апреля, пользовалась раза 3
    И сегодня (13.07) он сломался. Треснул внутри

Достоинства:
    Красивый цвет
    Недостатки:
    Быстро сломался
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Єлизавета. Якщо дотримуватись правил експлуатації, то дані ролики без проблем витримують вагу користувача 120+ кг. На жаль, не можемо визначити причину поломки ролера, так як не знаємо, які були умови експлуатації. Дякуємо за відгук.

• Александр С***

Лопнула через 3 місяці. Моя вага - 75кг

Достоинства:
    Класна, зручна, ефективна
    Недостатки:
    Недовговічна
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за відгук.

• Назар З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Ролик цілком влаштовує. Для масажу спини саме те (до 60 кг якраз хватає)

• Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, дякуємо за відгук, бажаємо вам продуктивних тренувань!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Замовляла фіолетовий, прийшов чорний. Не попередили про заміну кольору, товар був попередньо оплачений, тому просто забрала який вже прийшов, щоб не витрачати свій час на повернення товару/грошей.

Достоинства:
    Ролик
    Недостатки:
    Прислали інший колір, не попередивши про це.
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Юлія, вибачте за незручності, це помилка при пакуванні, всі кольори в наявності, готові зробити заміну, доставка за наш рахунок.

• Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

доставка длится вечность, на связь продавец не выходит, невозможно угадать через сколько приедет товар, через 3 дня а может и через 2 недели, сервис отвратительный, товар не знаю какой, так как еще не получила

Достоинства:
    Недостатки:
    ужасный сервис
    • Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Жанна, дякуємо за Ваш відгук. Не дуже зрозуміло в чому саме у Вас виникли труднощі, при оформленні замовлення Розетка вказує терміни доставки, а саме 5 днів, Ви зробили замовлення 29.04.2023 об 03:47:07 ранку, вибачте що ми вирішили не телефонувати Вам зранку, а написали Вам повідомлення об 10:23 в цей же день з термінами відправки та ще раз продублювали терміни доставки. Сьогодні Ваше замовлення відправляється, номер ТТН ви вже зараз можете побачити в особистому кабінеті. Також в особистому кабінеті Ви моежет спостерігати як змінюються статуси замовлення.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Чудовий ролик, дуже гарно для спини робити вправи

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Ехал очень долго , приехал поцарапанный какой-то , как будто им уже пользовались. Не советую.

• Продавец  Wealis Shop

Доброго дня, Віторія, дякуємо за відгук, Ви замовили товар з доставкою на точку видачі Розетки. Доставкою займається Розетка, ми як продавці не можемо впливати на терміни доставки. Також зветрайте увагу на терміни які вказує Розетка при оформлені замовлення щоб не було "сюрпризів". Розетка вказує 5-7 днів, Ви отримали на четвертий день, для Розетки це ще дуже швидко. З приводу подряпин - ми відправляємо товар новий, який не використовувався. При отриманні товару ви зобов'язані перевірити товар на предмет ушкоджень при транспортуванні. Якщо такі ушкодження присутні то отримувати товар не треба!

Через тиждень використання лопнув, нагрузка 80 кг для нього тяжко

• Продавец  Wealis Shop

Доброго дня. Судячи із характеру пошкодження мало місце порушення умов експлуатації, а саме перевищення максимально допустимого навантаження, дані ролики без проблем витримують вагу користувача 100 кг і більше. Можливо мало місце локальне навантаження, удар при транспортуванні, падіння, тощо. Зараз, нажаль, встановити це достеменно вже неможливо.

Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Рол жорсткий, мені сподобався. Рекомендую.

Через тиждень використання лопнув ((

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Оранжевый

Очень красивый , по жесткости норм ❤️ доставка мгновенная .

Достоинства:
    Качество
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Гарний, якісний ролик. Не заминається, не воняє.

Достоинства:
    Якість,ціна
  • Алина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Фиолетовый

Гарна якість, немає сторонніх запахів

• Алиме

Добрый день!
    24.03 оформила заказ
    Есть вопросы по доставке, но вы не отвечаете в личной переписке!!!
    Прошу вас выйти на связь!

• galina777240
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Синий

очень жесткий

• Продавец  Wealis Shop

Спасибо за Ваш отзыв, данный ролик средней жесткости, он массажный и поэтому должен быть достаточно жестким чтобы оказывать массажное воздействие, в ассортименте имеются более мягкие варианты, в том числе гладкие, без шипов. Также можете попробовать упражнения не на полу, а у стены.

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Черный

Отличный массажёр, раньше прокатывал спину на полторачке с водой,тут массажный эффект лучше,не воняет,вес 70 кг выдерживает.

• Надежда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Wealis Shop. Цвет: Салатовый

для новичков может быть слишком болезненным. Для тех, кто уже пользовался подобным отличный вариант

Достоинства:
    достаточно жесткий каркас. Под весом не прогибается.
    Недостатки:
    пока не заметила