- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: К&В
Прочитав в коментарях що не має запаху, по факту має. Провітрював доби 3 на балконі кожну плитку - запах не зник.
Будьте уважні!- Достоинства:
- Задовільна якість
- Недостатки:
- Має запах дешевого пластику
- Адмін K***
Дякуємо за ваш відгук! Запах нової продукції з ПВХ може відчуватися протягом короткого часу після розпакування — це природно для нових виробів. Оскільки нюхове сприйняття індивідуальне, ми розуміємо вашу чутливість і щиро шкодуємо, якщо це спричинило незручності.
Продукція Ortek розроблена з урахуванням потреб дітей, виготовляється вже більше 7 років квідповідно до жорстких гігієнічних стандартів, має всі необхідні сертифікати та експортується в країни ЄС.
Щиро вдячні за ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: К&В
Спасибо за мгновенную доставку. Товар полностью совпадает с описанием
- Достоинства:
- Очень приятный материал. Цена
- Продавец К&В
Дякуємо за відгук. Звертайтесь!
- Рафаэль С***Отзыв от покупателя. Продавец: К&В
В целом хороший массажер, если не учитывать недостатки перечисленные выше.
- Достоинства:
- Приятно ходить
- Недостатки:
- Не очень уверенно крепится между собой, немного деформированы плитки
- Продавец К&В
Спасибо за отзыв. Края через некоторое время разровняются - они могут немного загибаться из-за хранения в транспортной упаковки
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: К&В
Супер коврик.
- Достоинства:
- Матеріал
- Недостатки:
- Вітсутні
- Продавец К&В
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: К&В
Быстро связались и доставили. Купила внучке и она с удовольствием по нему бегает
- Достоинства:
- Разные цвета и объемные рисунки на коврике
- Недостатки:
- Иногда распадаются на отдельные детали при ходьбе
- Продавец К&В
- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: К&В
Коврик классный детям очень понравился. Спасибо продавцу за оперативность.
- АЛЕКСАНДРОтзыв от покупателя. Продавец: К&В
Отличный коврик по самой преемлимой цене.
Приобретали для ребенка, но и сами по нему с удовольствием ходим.
Рекомендую данный магазин.- Достоинства:
- Сплошные достоинства
- К&В
Спасибо за заказ и отзыв.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: К&В
Хороший коврик
- Горецкая Ю***Продавец: К&В
заказали коврик из 8 пазлов. по очень хорошей цене, негде такой не встречала. коврик хороший, без запаха, ребенку понравился, и мы тоже довольны
- Достоинства:
- Хороший коврик, твердый, без запаха, хорошо складывается
- К&В
- Максим К***Продавец: К&В
дети довольны
- Достоинства:
- Прочные и эластичные
- Недостатки:
- 1. некоторые пазы плохо присоединяются и сами разъединяются. 2. продавец из К & B не сообщил, что цена изменилась (вместо 549 - 580 грн)
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Супер, задоволена і я, і дитина
- Достоинства:
- Килимки різної жорсткості, підходять для будь-якого віку
- Недостатки:
- Трішки ковзають на плитці
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дуже класна штука, рекомендую!
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Доставили быстро, ребенку нравится
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дуже якісний килимок, дитині сподобався , шви рівні без запахів резини , рекоменудую
- Каріна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Замовляла 8 шт, прийшло 7 шт, помітила це, лише коли подарувала подарунок, дуже неприємна ситуація
- Недостатки:
- Отримала 7 шт. , замість 8
- Продавец Lucky Mag
Ми з вами вже зв'язалися , та надішлемо вам пазл за власний рахунок.
- Валерій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Забрали посилку, в якій було 7 штук хоча замовляли 8, дома відкрили то засмутились трохи
- Продавец Lucky Mag
Так , дійсно була помилка на складі. Надіслали вам пазл за власний рахунок. Вибачте за незручності.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Забрала на днях посылку и у нас в упаковке лежало 7 шт,хотя на сайте написано 8 шт комплект.
- Недостатки:
- Не хватает 1 шт
- Продавец Lucky Mag
- Вікторія К***
Прислали 1 пазл тот что не хватало,спасибо
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Дякую магазину за швидкість!!!) килимки дуже класні, діти ходять по них тиждень, постійно вигадуючи щось нове. Для дітей просто must have
- Достоинства:
- Якісні, добре виглядають
- Продавец ZNZ
Добрий день, Анна. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Заика Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимком задоволені,діти бігають із задоволенням
- Достоинства:
- Легко складається
- Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Отправили быстро, хорошие коврики
- ОЛЬГАОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Добрі ортопазли
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Гарний килимок. Якість відповідає опису. Легко миється.
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Класна штука, корисна.
- Достоинства:
- Все
- Продавец ZNZ
Добрий день, Дмитро, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ
Гарний товар, швидка доставка
- Продавец ZNZ
Добрий день, Олена, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Супер річ для діток хто починає ходити. В нас не наступав повністю на праву ніжку , до 10 днів і вже топає.
- Мирослава Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Повністю задоволена всім. Пазли якісні, всі деталі сходяться (вирізи вірні), ніякого стороннього запаху. Яскраві, дитини цікаво.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Lucky Mag
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Гарна якість, без запаху, яскраві кольори. Дитині 1,10 дуже подобається по ньому ходити і дорослим теж. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Гарна якість, яскраві кольори
- Наташа Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Супер.Дітки в захваті.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Чудова річ для масажу стоп
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Замовлення доставили дуже швидко. Якість килимків гарна, запаху гуми не мають. Випуклі елементи не продавлюються і витримують навіть дорослого.
- Достоинства:
- Гарна якість матеріалу, не смердять
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Чудове придбання, з задоволенням ходять і діти, і дорослі
- Достоинства:
- Приємний на дотик і якісний матеріал
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня, Борис. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Віта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Брала ці килимки свому племіннику. Йому сподобалось. Тому рекомендую цей товар
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня, Віта. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимку. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Дякую, все сподобалось!
- Достоинства:
- Гарна якість, без неприємного запаху, яскраві кольори та цікаві форми
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Килимок-пазли купували дитині 2-х років. Сподобався. С задоволенням складає його і бігає по ньому. Зручний, не займає багато місця, яскравий, подобається дитині та корисний.
- Достоинства:
- Яскравий, цікавий
- Продавец Lucky Mag
Доброго дня, Олена. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого ортопедичного килимка. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky Mag
Все супер. В цілому задоволена
- Достоинства:
- Не пахнуть, рівні
- Недостатки:
- Не побачила