Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Весы электронные кантерные ручные компактные легкие универсальные до 40 кг Smile Black

Код :  213671941
  • Реаліст
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
    Достоинства:
    Хороша, якісна, надійна і зручна в використанні кантерна вага!
    Недостатки:
    Не виявив!
  • Людмила Н***

Купували ваги, працюють добре
    Вагу показують правильно
    Син задоволений
    Дякую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Брав для рибалки, вагу показують точно. Першу рибалку відпрацювали нормально.

Достоинства:
    Точна вага.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товаром задоволений, вагу показує чітко, є фіксація ваги.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки немає
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Товар отримав швидко та вчасно. В порівнянні з кухонними настільними вагами на вазі 350грам 5 грам. Все в межах технічних характеристик. Дякую.

Недостатки:
    Батарейки краще виймати, бо дуже легко працює кнопка вмикання. Можуть розрядитися батарейки.
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Зручні, прості у використанні, компактні, доволі точні ваги, багато моїх знайомих рибалок мають такі у себе в арсеналі, користувався ними і сам тому замовив і собі. Рекомендую.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все супер,зв'язатись одразу,відправили вчасно,товар відповідає замовленню,дякую

Достоинства:
    Все відповідає вимогам

• Аліса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Гарні ваги. Батарейки у комплекті, якісний пластик, підсвітка. Нам сподобалися.

Достоинства:
    Якість товару, рівень обслуговування

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Швидко виконали і доставили замовлення!

Достоинства:
    Батарейки в комплекті,підсвітка дисплея.
    • Продавец  LikePrix

• Борис
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Хороші ваги. Чудово працюють.
    Продавець надіслав замовлення максимально швидко. Дякую)

• Елена М***

Швидко, якістно , відповідально ! Рекомендую

• Віталій І***

Все чудово. Продавець відповідальний. Рекомендую

Достоинства:
    Швидкість

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Хороша вага для дому!Замовлення прийшло досить швидко і упаковано все добре!
    Замовленням задоволений!

Достоинства:
    Фіксування ваги і баиарейки в комплекті!
    Недостатки:
    Не знайшов!
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Александр М***

Рекомендую!
    Замовляйте та отримуйте задоволення!
    Окреме дякую менеджеру Yurii.
    Вісім вдалих покупок та мирного неба.

Достоинства:
    Швидка обробка замовлення, ввічливість і без затримок.

• Захар З***

Швидка доставка
    Якісні ваги

• Богдан С***

Якісні, класні, задоволений!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Богдан. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алексей

Все ок

Достоинства:
    Цена, простота
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Олексій. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.