- Морозова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Справжня карпатська дримба. Якісний інструмент з космічним звучанням. Магазин відкликається дуже швидко, ще швидше відправляє. Надають змогу обрати дримбу за звучанням по телефону. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Якісний інструмент
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Насправді дуже крутий інструмент, допомагає прочистити голову, та поексперементувати зі звуком.
Процес гри дуже медитативний та не потребує особливих навичок, чи знань.
Якщо хоч раз звертав увагу як грають на варгані, то не буде жодної проблеми зіграти самостійно.- Достоинства:
- ціна, якість, зроблено в Україні, класний продавець
- Недостатки:
- не помічено
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Letech
Звучить добре, якість перевищує ціну.
Продавець добре проконсультував мене телефоном, та ще й додав невеликий подарунок!- Достоинства:
- Звук, якість
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Спасибо большое. Звучит здорово. Инструмент настоящий!
Очень хотелось бы ещё найти чехол для него. - Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Во-первых, быстрый отклик от продавца, несмотря на заказ, сделанный в субботу. Уже в воскресенье варган ждал меня в отделении Новой Почты. Во-вторых, продавец в телефонном режиме предоставил возможность выбрать тональность варгана после соответствующей презентации.
Сам варган сделан добротно. Эргономичен. Звучит хорошо.
И не забывайте, что варган - музыкальный инструмент. Не взирая на внешнюю простоту и размеры - требует умений, тренировок и усидчивости. Сам по себе он не зазвучит :)- Достоинства:
- Отличный варган и сервис от продавца.
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Это не варган, а бесполезная железяка. Музыкальным инструментом назвать не возможно. Выброшенные деньги на ветер. Впервые негативный отзыв оставляю, кстати.
- Достоинства:
- Отсутствуют.
- Недостатки:
- Один сплошной недостаток.
- Letech
Благодарим за отзыв, на самом деле инструмент высокого качества, просто, это инструмент на котором нужно учиться играть, хорошего Вам дня)
- Артем С***
Це не відгук, а безкорисний потік нічим необґрунтованих суб'єктивних думок)
- Illia H***Отзыв от покупателя. Продавец: Letech
Замовили з другом одразу 2 шт. Нам дуже сподобалось, але поки що не дуже виходить грати, будемо вчитися. Продавець ретельно піклується про нас. Самі дримби хоч і виглядають однаково та мають однаковий розмір, звук зовсім різний. Не знаю, від чого це залежить, але це дійсно так. Виконана з якісного металу, вона не зламається точно
- Достоинства:
- Якість, доставка, продавець
- Геннадий Д***Продавец: Letech
Дякую продавцю!Подзвонили,награли п'ять варіантів,вибрав, який мені сподобався.Тепер зосталося тільки навчитись грати!