- AI аналіз відгуків53 відгуки: Позитивний — 96%, Нейтральний — 3%, Негативний — 1%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Артём П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Заказ приехал быстро, менеджер хорошо и вовремя отвечает. Само масло весьма неплохое для дома. Не коптит, запаха нет от него.
- Достоинства:
- Быстрая доставка, хорошее качество
- Недостатки:
- Не обнаружил
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Швидко якісно масло чудове
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не побачив
- Григорій З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Хороше масло, дякую
- Даніїл Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
хороше масло, свої функції виконує
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Хороша якість масла: немає кіптяви, не лишається запаху після та під час горіння.Дякую виробнику.
- Достоинства:
- Немає запаху і кіптяви під час і після горіння. Акційна ціна
- Недостатки:
- Тривала доставка, але,наскільки я зрозуміла, це було пов’язано зі святом і роботою Нової Пошти в даній місцевості.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Якістю товару та обслуговуванням задоволен! Дякую!
Рекомендую!- Продавец LikePrix
Доброго вечора.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Хороша продукція. Брав для пропітки дерева, не має запаху після висихання, добре пропітується, робить гладку поверхню і підкреслює текстуру деревини
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Продукція якісна та відповідає опису.
Продавець швидко та коректно реагує на замовлення, відправляє вчасно та веде товар до отримання його клієнтом.- Достоинства:
- Сама продукція. Продавець.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую, все швидко і точно, саме так як замовляв
- Достоинства:
- Все відповідає опису
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Замовляв для гасової лампи. Прийшло швидко, масло якісне, без запаху. Все чудово. Рекомендую
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Замовила і купила масло. Обслуговування продавця на високому рівні. Дуже швидка відправка. Окреме дякую за постійний контакт до моменту забрання товару з пункту видачі.
- Достоинства:
- Все дуже швидко, є зворотній звʼязок, якісна продукція
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец LikePrix
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Хороше масло, рекомендую!
- Достоинства:
- Все супер!
- Продавец LikePrix
- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарний, якісний товар, швидка доставка.
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Спасибо, товаром доволен
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар отримав швидко. Масло прозоре, без стороннІх запахів.Дякую.
- Зеєв К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Масло хорошее. Не коптит. Приехало очень быстро. Спасибо.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую, все ок ( забула замовити фітіль..) школа, що не доклали до замовлення (чи нагадали б). Горить добре, дякую.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Замовляла лампадное масло, трішки був сумнів, тому,що робила це в перший раз за онлайн покупкою, але дуже задоволена якістю. Дякую, буду звертатись ще
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Товар отримав. Якість хороша.
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Без запаху, нема кіптяви, горить добре.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Нещодавно отримали масло .
Замовляли для обробки дошок.
Якісне. Та щє і маленький сюрприз був. Несподівано і прємнео.
Дякуємо.- Достоинства:
- Дуже швидко.
- Недостатки:
- Нажаль працюють тільки з новою поштою. Що додає велику суму до вартості олії.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Крім нової пошти є ще укрпошта. При оформленні наступного замовлення зверніть на це увагу. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Задоволений на 100%
- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Швидко доставили. Товар якісний
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Швидко зв‘язалися, швидко відправили. Дуже вдячна.
- Достоинства:
- Швидкість
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую продавцю...
Усе вчасно і оперативно.- Продавец LikePrix
- Егор К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Всё быстро пришло в том виде в котором и должно было прийти. Продавец вежливый, порядочный
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Чудове обслуговування, швидка доставка, приємна ціна. Товар відповідає опису.
- Достоинства:
- Все вище вказане
- Чебаненко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все супер. Швидка доставка. Відмінний сервіс. Рекомендую.
- Достоинства:
- Наявність.Доставка.Відмінний сервіс.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец LikePrix
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Все замечательно. Все устраивает.
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Гарне масло, не коптить
- Герасімова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую за швидке виконання замовлення. Олія чиста, хорошої якості, не димить. Продавець є дуже відповідальним. Замовлення виконане швидко. Рекомендую і товар, і продавця.
- Достоинства:
- Чиста, якiсна олiя. Не димить.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец LikePrix
- Александра В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Абсолютно без неприємного запаху, кіптяви, гарно горить в гасовій лампі. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Без кіптяви і запаху.
- Недостатки:
- Здається швидко згорає, можливо така властивість.
- Продавец LikePrix
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже вдячна за оперативність. Продавець дійсно переживає за якість та доставку.
- Достоинства:
- Не коптить, немає зайвих запахів
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Оперативно відправили, горить добре
- Достоинства:
- Без запаху
- Продавец LikePrix
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Замовлення отримав доволі швидко. Купував для використання в керосиновій лампі. Результатом задоволений.
- Достоинства:
- Керосинова лампа світить гарно. Немає запаху.
- Продавец LikePrix
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Продавець оперативний. Масло гарне.
- Достоинства:
- Якість гарна. Зовсім не має запаху, що дуже важливо для використання у приміщенні..
- Недостатки:
- не виявили
- Продавец LikePrix