- Геннадій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Bagmag. Цвет: Черный
Зручна.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Bagmag. Цвет: Черный
Отличная
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Bagmag. Цвет: Черный
Очень удобная сумка. Небольшой размер, но вместительная
- Достоинства:
- Хорошая, вместительная сумка. Качественно пошита, все замки работают.
- Снежана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Bagmag. Цвет: Черный
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Швидко відправили замовлення, все відповідає опису та фото. Дякую
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це вже друга, точно така як і попередня, яка відслужила кілька років з щоденним використанням. Накладку на плечевий пасок викидаю (відрізаю) одразу, мені просто заважає. Сам пасок на плече тре шоб був довший, хоча би на 15 см, про це вже неодноразово писали на різних сайтах виробнику, але поки ніякої реакції. Попередня вмерла від часу - за кілька років фізично попротиралась тканина, та бігунки на блискавках просто розвалилась.
- Достоинства:
- Місткість, багато відділень.
- Недостатки:
- За таку ціну не бачу
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумку получил, качество не подошло, тоненький материал, проживет не долго, не стал брать.
- Достоинства:
- Слабенькая
- Недостатки:
- Слабенькая
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рекомендую
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вже порвалася накладка на ремені під плече. Погано!
- Недостатки:
Доброго дня. Дуже прикро, що Ви зіштовхнулись з незручностями. Якщо Ви виявили недоліки виробу або брак протягом гарантійного періоду, Ви маєте право на їх безкоштовне усунення відповідно до положень чинного законодавтсва України.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Перше враження було хороше, з оглядом на ціну. Звичайний бюджетний виріб, тканина та замки. Відповідно, за таку ціну я не очікував чогось неймовірного. Але, навіть за таку ціну має бути хоч щось мінімальне. Я два рази з нею проїхався по роботі, навантаження не було і 5 кг а ремінь перекрутився в металевій скобі (чи карабіні, див.фото) Дуже дивне рішення зробити її округлою, що полегшує такому перекручуванню. Так само як пряжка, що регулює довжину ременя, постійно послаблюється. Криво пришито, де перекрутився карабін, майже пів сантиметр, це вже занадто. Якщо вона у вас розрахована носити не важче бутербродів, то так і пишіть - Максимальне навантаження 1 кілограм.
Добавив зірка за ціну- Достоинства:
- Недостатки:
- Фурнітура. Якість пошиття
- Віталій
Нема жорсткості на ремінцях... То можна виправить акриловим лаком розведеним з водою...
А от блискавки, які служать не дуже довго, їх як виправить???
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая сумка за свои деньги.
- Достоинства:
- Для меня такой размер устраивает,специально выбирал такой.
Соответствует
Добрий день. Вдячні за Ваш відгук. Гарного користування.
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумка, которую мне прислали не соответствует заявленным в описании размерам!((( Лист картона А4 вошёл бы впритык, папка не входит.(((
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- не соответствует замерам
Не соответствует
- Олег
так а какие по факту размеры? Вы замеряли?
Наталія, доброго дня. Приносимо свої вибачення за незручності. І дякуємо за Ваше зауваження. Дійсно, розміри сумки вказані помилкові. Виправимо найближчим часом
Доброго дня. 29*24*13
- Виталий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Непогана сумка на свої гроші.
- Достоинства:
- Містка, зручна.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товаром задоволені!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Імшенецький А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я многие годы пользовался продукцией этой фирмы. Вполне устраивало качество. Не супер, но на несколько лет вполне хватало. Но меньше года назад купил новую сумку этой фирмы и не прошел год внутри посыпался материал. Такого никогда ранее не было. Причем в нескольких отделениях. Думаю, что решили съэкономить и закупили дешевый и очень некачественный материал. Увы придется искать что-то другое.
- Достоинства:
- была несколько лет назад хороший бюджетный вариант
- Недостатки:
- Стали использовать материал, который начал просто рассыпаться
Соответствует
Доброго дня, маємо зазначити, що стосовно цього матеріалу вже дуже багато років не має няких змін. Використовується той самий матеріал. З Вашого відгуку вбачається, що річ була у Вашому користуванні майже рік. Це досить тривалий термін. Тому зі свого боку ми впевнені, що пошкодження, які Ви описали виникли впершу чергу внаслідок користування річчю. А ваші домисли щодо "бажання зекономити та використовувати більш дешевий матеріал" не мають ніякого обгрунтування та не відповідають дійсності.
- Лілія С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купили нашому дідусеві на роботу - туди поміщається дійсно багато.Не сподобалась тільки довжина ручки.
- Достоинства:
- якісноп пошита, хороші застібки
- Недостатки:
- закоротка ручка для чоловіка високого зросту
- Шершун В***
Ви маєте на увазі, що ручка-ремінь на плече закоротка? Скільки сантиметрів довжина його?
Експерт RozetkaДобрий день! Довжина ручки 118 см