- Elena H***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 104. Цвет: Зеленый
Гарна вишиванка. Ідея з защіпками на рукавах супер
- Продавец Парад вишиванок
Дякуємо Вам за відгук та за те, що обрали нас! Приємного користування!
- Oksanka K***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 104. Цвет: Зеленый
Дуже гарна якісна вишиванка ,дуже задоволена ,рекомендую .дякую вам за таку красу
- Достоинства:
- Тканина ,вишивка на вищім рівні
- Продавец Парад вишиванок
Ваш позитивний відгук – найкраща винагорода за нашу працю. Дякуємо!.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 152. Цвет: Зеленый
Дуже гарна.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 140. Цвет: Зеленый
Гарна, дорого виглядає. Надіюсь син буде носити з задоволенням.
Соответствует
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 128. Цвет: Зеленый
Доповнення до мого попереднього відгуку. Розмір 128.
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 140. Цвет: Зеленый
очень красивый цвет
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 128. Цвет: Зеленый
Задоволені в цілому.
На наші параметри 62/61/64 зріст 124 взяли 128 розмір.
Якраз сів по дитині. Не на виріст .
Темніший колір аніж представлений на моделі.
Вишиванка дуже кидається в очі, гарна, думаю дитина в ній буде виділятися з натовпу.- Достоинства:
- Дуже якісна тканина , м'яка, не накрохмалена, як буває.Гарна вишивка
- Недостатки:
- На грудях там де вишивка, з іншої сторони (внутрішньої ) колиться до тіла.
Чудова сорочка. На дитину усі звертають увагу. На святкових світлинах у школі одразу кидається в очі саме ця сорочка.
Якісь дуже достойна.
Навіть мій чоловік заявив що з великим задоволенням носив би таку сорочку- Мирослава К***
Підкажіть, будь ласка, розмір відповідає заявленому? У сина зріст 125 см думаю яку брати 128 чи 134.
- Анна Я***
Розмір 128
Плечі 30см
Полу обхват грудей 38см
Довжина сорочки 47см
Рукав 47см/36см
Зараз спробую добавить фото з замірами.
- семенчук в***Отзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 152. Цвет: Зеленый
Вона прекрасна,саме те що хотіли та шукалирозмір відповідає зазначеному в таблиці
- Достоинства:
- якість,натуральна тканина
- Недостатки:
- відсутні
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Парад вишиванок. Рост: 134. Цвет: Зеленый
Вишиванка дуже гарна і якісна. Розмір відповідає. Швидко відправили.
- Продавец Парад вишиванок
Катерина, дякуємо Вам за відгук та вибір нашого магазину! Раді будемо допомогти і в наступний раз)
- Алла К***Продавец: Парад вишиванок. Рост: 128. Цвет: Зеленый
Брала меншому онуку на подарунок. Задоволена на 100%: чудова тканина, якісна вишивка. Гарно, що можна носити з довгим рукавом або підкотити. Дуже якісний виріб.
- Валерия Р***Продавец: Парад вишиванок. Рост: 104. Цвет: Зеленый
Продавець, будь-ласка, викладайте РЕАЛЬНІ ФОТО! Не на жовтому сонечку і з додаванням фільтрів! Або на фото взагалі інші матеріали використані...я не знаю
Зробіть підкладку на вишивці з середини. Воно дитині колить навіть через майку! Ми віднесли до ремонту одягу і нам таке наклеїли. Коштує копійки!
З куплених мною 6 вишиванок - лише т. Синя відповідала фото і біла майже... Тож робіть будь-ласка висновки!- Достоинства:
- Я купила вже 6 мишиванок цього бренду! Якість справді гарна!
- Недостатки:
- КОЛІР!!! Він АПСОЛЮТНО ІНШИЙ! Колить вишиванка з середини!!
- Екатерина Х***Продавец: Парад вишиванок. Рост: 104. Цвет: Зеленый
Нам понравилась.
Очень хорошая вещь. Цвет, вид, качество - всё радует!- Продавец Парад вишиванок
Добрый день, Екатерина! Благодарим за высокую оценку товару.
Ждём Вас в нашем магазине!
С уважением, Парад вышиванок.