- Арестова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Гарна якість, дуже задоволена.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші подушки дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Мама у захваті
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
На мою думку вона повинна бути більш твердою.
- Достоинства:
- Гарна, пружня
- Недостатки:
- Мягкувата
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Отримала, користуємось, все сподобалось, мʼякий і зручний.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Товар якісний за таку ціну,швидка відправка, рекомендую
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Не знайшла кульок в подушці як зазначено в описі. Набита чимось дуже м'яким
- Недостатки:
- Не достовірні дані
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що подушка не виправдала Ваших очікувань. Маємо зазначити, що наповнювач в подушці 100% поліефірні кульки AirFill, які не схожі на тверді кульки, це пухові кульки. З повагою компанія SONEX.
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Подушка хорошая, удобная, недорогая. Но отсутсвует наволочка. Подскажите, где можно ее купить.
- Достоинства:
- Хорошая подушка , цена демократическая.
- Недостатки:
- Нет наволочки. Где купить?
- Олександра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Нормальна подушка за невисоку ціну. Зручно лягає під шию, для відпочинку підходить.
- Недостатки:
- Чохол не знімається щоб випрати.
- Роман К***
Там немає чохла
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію . На жаль в нашому асортименті немає наволочок на подушку валик OrthoMedical.
З повагою компанія SONEX.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Подушка хорошая, большая, упругая. Мне как ортопедическая не подошла по размеру.
- Достоинства:
- Качество и невысокая цена
- Недостатки:
- Размеры
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Подушка хорошая, однако нет на неё чехла
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Подушка супер! Дуже зручна!
- Достоинства:
- Зручна
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Заказал 2 одинаковые подушки, а они абсолютно разной жестокости.
Наполнитель по ощущением больше похож на синтепон, а не полиэстерные шарики.
Которая по-жестче еще можно использовать, а вторая и вовсе не выполняет функции подушки так как не оказывает поддержки.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки. Подушка ортопедична Sonex OrthoMedical 15x50 см (SO102062)- це подушка-валик. Використовується в якості ортопедичної, підходить для підкладки під шию і інші частини тіла. Чохол складається з 100% натуральної бавовни, наповнення 100% поліефірні кульки AirFill ссылкаце поліефірне волокно являє собою м'які пухнасті кульки. Середньої жорсткості.
Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Ліпатов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Занадто м'яка, прогинається.
Представник постачальникаДоброго дня. Подушка ортопедична Sonex OrthoMedical 15x50 см (SO102062)- це подушка-валик. Використовується в якості ортопедичної, підходить для підкладки під шию і інші частини тіла. Чохол складається з 100% натуральної бавовни, наповнення 100% поліефірні кульки AirFill. Середньої жорсткості.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Подушка відповідає опису та фото. Він м'який, зручний. Тримає форму. Задоволена.
- Достоинства:
- зручний, м'який, тримає форму.
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Кучеренко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Супер!Рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Непогано, але дуже мнеться
- Достоинства:
- М'якенька, але для мене це недолік
- Недостатки:
- Дуже мнеться і втрачає форму
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Ми завжди приймаємо до уваги усі зауваження,
адже при виробництві нашої продукції ми максимально націлені на те, щоб вона приносила нашим клієнтам лише задоволення і комфорт. Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими!
- Алина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Зручна. Як раз те, що шукала
- Достоинства:
- Зручна
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Приємна відпочивати
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Потрібна наволочка
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Купила матері вона задоволена, дуже зручна і розмір якраз такий як треба, дякую.
- Недостатки:
- Не має наволочки
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Замовив 5 штук по знижці, подарував батькам своїм та своєї дівчині
Подушка дуже зручна- Достоинства:
- Ортопедична
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Дуже корисна річ, спати на ній одне задоволення, спочатку було трохи не звично але вже на другий день думаєш як жив без неї.
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Наволочку тре а буде пошукати, краще купляти відразу з подушкою.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Потрібна річ для хворої людини. Але потрібно більш щільну набивку, прогинається
- Достоинства:
- Розміри валіка те що потрібно. Ціна демократична
- Недостатки:
- Відсутність наволочок
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Не то что ожидал, но пойдет. Кладу её на старую продавленную подушку, и нормально, если брать её одну отдельно, то как основная подушка не годится, очень маленькая и низкая, но за такую цену наверное лучше не найдете
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маленький размер, очень мягкая и легко продавливается
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що знайшли час і залишили свої відгуки, і тим самим, повідомили нам про зауваження, виявленні в процесі експлуатації подушок. Подушка ортопедична Sonex OrthoMedical 15x50 см (SO102062)- це подушка-валик. Середньої жорсткості, використовується в якості ортопедичної, підходить для підкладки під шию і інші частини тіла. Чохол складається з 100% натуральної бавовни, наповнення 100% поліефірні кульки AirFill.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
виразити свої відгуки про цю подушку не дозволить цензура. саме виразити, а не сказати. дуже сподобалася - це мінімум, що можно написати
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
З часом продавлюється посередині (але збивати хоч раз на тиждень варто)
Немає наволочки (з такою ціною) ідея була користуватись місяць, викидати і купувати нову)
Але для мене проблема виявилась іншому. Перші кілька ночей ефект був неймовірний, я не розумів як я взагалі до цього міг спати цієї штуки. Але потім почалась лотерея - буває прокинешся, а поперек болить так наче всю ніч картоплю копав. Тепер боюсь на ній спати) Сподіваюсь це тільки в мене така проблема, перші кілька днів все ж було чудово...- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає наволочки
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо Вам за покупку. Шкода, що у Вас склалося таке враження про нашу подушку. Товари для сну не є 100% універсальними і досвід використання того чи іншого товару залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією. Дякуємо за надану інформацію.
- Мазай Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Хорошая подушка Рекомендую
- Достоинства:
- Удобная и практичная
- Недостатки:
- Нет на неё наволочки !!!
Представник постачальникаДоброго дня. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Дешева подушка, гроші на вітер
Представник постачальникаДоброго дня. Подушка ортопедична Sonex OrthoMedical 15x50 см (SO102062)- це "подушка-валик". Підходить для підкладки під шию і інші частини тіла. Чохол складається з 100% натуральної бавовни, наповнення 100% поліефірні кульки AirFill. Середньої жорсткості.
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Вже не можу жити без цієї подушки
Дуже зручна
Продавці теж чудові
Все у найкращому вигляді і вчасно
Представник постачальникаДоброго дня Влад. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Дуже зручна подушка для ніг і просто для відпочинку перед телевізором.Середньої жорсткості.але без наволочки(
- Достоинства:
- Зручна.мяка
- Недостатки:
- Відсутня наволочка((((
- Екатерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Удобно дожить под голову, шею, спину или для ног.Не твёрдая как камень, лежать на ней удобно. Но она не для сна.
- Достоинства:
- Удобная, не твердая
- Недостатки:
- Отсутствие чехла или наволочки.
- Творинская Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Примялась посредине , уже через 10 дней использования, была надежда, что подушка окажется более упругой(
- Достоинства:
- размер и форма
- Недостатки:
- Примялась посредине , уже через 10 дней использования
- Наташа Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Удобная,мягкая,недорогая.
- Достоинства:
- Удобная
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
- Наталия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Удобная подушечка с доп. наволочкой.
- Страцинський А***
вибачайте, одні пишуть: "нема наволочки", інші, що ніби є... у вас була наволочка?
- Талаш Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Все добре
- Достоинства:
- Повністю влаштував
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 15x50
Покупкой очень довольна, правда под голову для меня высокая, но для спины и ног - отличная