Отзывы покупателей о Книга Як розмовляти будь з ким, будь-коли і будь-де. Автор - Ларрі Кінг, Білл Ґілберт (Моноліт)

Код:  219139789
Оценка пользователей 4.25/5
  • Александр

поза всякий сумнів буде корисною для всіх, хто так чи інакше використовує у своїй діяльності прийоми та елементи інтерв"ю.

Достоинства:
    Ларрі Кінг навряд чи ставив собі завдання зацікавити пересічного читача,зосередившись на суто практичних рекомендаціях і своєму баченні професії, якою володів бездоганно
    Недостатки:
    з огляду на цю обставину недоліки друку та перекладу мені видаються несуттєвими

Дякуємо за відгук!

• Гусаківський А***

книжка на 2 з 5. дуже поверхнева та очевидна. люди просто скористалися лицем з обкладинки. на один вечір.

Достоинства:
    гарний друк
    Недостатки:
    обкладинка - накладна.

Дякуємо за відгук! Дуже шкода, що особисто вам книга не сподобалась.
      Але ця книжка має безліч прихільників, як і її автор, і є світовим бестселером.
      На обкладинці зображений сам автор (на жаль зараз вже померлий) - всесвітньо відома людина в свої справі.

Видавництво випускає тільки ліцензовані версії, обкладинки яких узгоджуються з авторами або їхніми представниками. Фото на обкладинці - найчастіша вимога авторів видань. Тому трохи не зрозуміло, як можна скористатися лицем відомої людини на книжці, яка і написана цією ж відомою людиною).

• Анна Б***

Качественная бумага, печать отличная.Все супер очень довольна.

Достоинства:
    Качество печати.
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Представник видавництва

• Александр Г***

Гугл транслейт впорався б з перекладом набагато краще. Перекладач відкрив для мене багато нових цікавих слів, наприклад: бесідник (правильно співбесідник), поліційний видділок (відділ поліції) і тк. А це я прочитав тільки 2 розділи...

Достоинства:
    Видавництво у 2021 році
    Недостатки:
    Переклад
    • Представник видавництва

Шановний пане Олександре, дякуємо вам за придбання й уважне прочитання нашої книжки.
      Ми особливо цінуємо читачів, які переймаються якістю видаваних книжок і не лишаються байдужими, а виходять на зв’язок із видавництвом. Завдяки таким відгукам ми поліпшуємо свої книжки і стаємо досконалішими.
      Проте конкретно у цьому випадку дозволимо собі не погодитися із вашими зауваженнями, адже слово бесідник існує в українській мові, так само як і полійіцний та відділок. Словники наводять їх:
      ссылка

Нехай наша книжка стане вам у пригоді і принесе справжню насолоду під час прочитання.

• Володимир Л***

Купував на подарунок мамі. Книга дуже якісно зроблена. Ще й свіженька, 2021 року друк, якщо не помиляюся.

Достоинства:
    Якість, дизайн
    Недостатки:
    RIP Ларрі Кінг.
    • Представник видавництва

• Gulbanu B***
    Продавец: Rozetka

Чесно, очікувала більше біографічних відомостей. А отримала більше цінних порад. Як вміти слухати і розуміти потребу людей говорити. Майстер клас від найвідомішого ведучого всіх часів. Кінґ має такий непересічний досвід, такий талант спілкування з найрізноманітнішими історичними постатями і знаменитостями, що про це точно цікаво і корисно читати.

Достоинства:
    Книга в чудовому оформленні - гарна ідея для подарунка
    • Представитель издательства

• Марта Т***
    Продавец: Rozetka

Мені дуже сподобалась книга . Для себе я взяла багато корисного чого буду застосовувати в реальному житті .

• Представник видавництва

Пані Марто, дякуємо за відгук. Дуже раді, що книга Вам сподобалась.

• Євгенія С***
    Продавец: Rozetka

Книга дуже крута. Я дізналася багато нового. Цікава і корисна. Оформлення чудове,

Достоинства:
    Автор, оформлення
    • Представитель издательства