Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Масло лампадное вазелиновое 5 л. Чистое и долгое горение без запаха, без копоти, безвредное прозрачное неароматизированное

Код:  219356887
  • Павел Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Купую вдруге, все як в перший раз. Відмінно, запаху не має, добре просочує дерево. Як горить досі не знаю так як використовую його для покриття дерева

Достоинства:
    Без запаху, однорідне, прозоре
    Недостатки:
    Час від часу закінчується тому треба купувати ще)
  • Павел Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Як горить не знаю. Купував для покриття дерев'них виробів. Чодовий результат. Добре всмоктуєтся в дерево, чудово змішуєтся з бжолиним воском (треба гріти на водяній бані) та добре висихає. Сохне не швидко але так і має бути

Достоинства:
    Прозоре. без запаху
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Игорь И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Описал все в преимуществах..)

Достоинства:
    Не жидкое, долго горит по сравнению с другими маслами
    Недостатки:
    нету
    • Продавец  LikePrix

• Ольга

Відмінний товар

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  LikePrix

• Сергій М***

Супер. Без запаху. Довго горить. Швидко доставили

Достоинства:
    Вигідно

• Валерий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Быстро связались, быстро отправили! Уже использую. И правда без дыма и запаха. Спасибо!

• Продавец  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Швидка відправка, гарна упаковка, тара 5л як на фото, а не пляшками з смітника як у інших продавців.

Достоинства:
    Все ОК

• Вероника П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Заказ выполнили быстро. Связались по поводу заказа тоже сразу. Маслом очень довольны. Уже испытали его его и со свечей и с жгутом в стеклянных ёмкостях. Горит хорошо, долго, нет никаких запахов.

Достоинства:
    Всем довольны.
    Недостатки:
    Не замечены.
    • Продавец  LikePrix

• Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Звичайне масло, як і в описі без запаху. Горить чудово.

Достоинства:
    Горить чудово
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все чудово. Продавець відповів відразу. Замовлення виконано швидко. Сервіс на вищому рівні.

Достоинства:
    Гарне, чисте горіння
    • LikePrix

Доброго дня Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Нуріт К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все супер, відправили швидко, якість на висоті!
    Комунікацією з продавцем задоволена, сервіс на всі 100! ❤️

• LikePrix

Доброго вечора Нуріт. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин

• Данило Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Все замечательно, качественный товар, отличный сервис, все быстро, ничего лишнего.

• LikePrix

Доброго вечора Данило. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Очень хороший сервис магазина, рекомендую!

Доброго дня Віталій.
      Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.