Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Фартук с нарукавниками синий для уроков труда для мальчика 10-12 лет,без бренда

• ОКСАНА К***

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Рекомендуємо! Дуже задоволені покупкою.
    Наш гурток декоративно-ужиткового мистецтва отримав комплект робочих фартушків з нарукавниками (20 штук) — і ми неймовірно задоволені якістю та співпрацею з виробником!
    Фартухи пошиті з дуже якісної, щільної та зносостійкої саржі. Виробник запропонував декілька кольорів на вибір - темно синій, червоний та бежевий (тілесний) колір. Тканина дуже приємна на дотик і чудово захищає одяг дітей під час занять. Пошиття бездоганне:
    - рівні акуратні шви;
    - довжина і ширина нарукавників така яка повинна бути на вік дитини, заявлений в описі виробу;
    - резинки на нарукавниках не передавлюють руки дитини, а комфортно фіксуються;
    - зручні зав’язки, які легко регулюються під будь-який зріст і повноту;
    - продумана велика вмістка кишеня поділена строчкою по середині — справжня знахідка для творчих занять.
    Фартух розрахований на дітей віком 10–12 років, але на фото він одягнений на дівчинку 7 років — і навіть у такому віці виглядає охайно, зручно та естетично. Це ще раз підтверджує універсальність моделі.
    Окремо хочемо відзначити якість друку нашого логотипу — він нанесений чітко, акуратно, виглядає дуже професійно та естетично. Діти у захваті, а ми ще більше!
    Співпраця з виробником була легкою та приємною: уважність до деталей, відповідальність, швидке виконання замовлення, приємне спілкування та висока якість продукції — усе на найвищому рівні.
    Щиро рекомендуємо цього виробника! Ми замовили комплект із 20 фартушків і плануємо звертатися ще, адже результат перевищив усі очікування!

Достоинства:
    Вказали у відгуку
  • Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Отримала посилку швидко. Фартух малому дуже сподобався , якісний , зручний . Дякую вам , бажаю побільше гарних клієнтів

Достоинства:
    Якість супер.
    Недостатки:
    Не має
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Фартух відповідає опису. Брала на зріст 154 см. Є зав'язки на шиї, можна регулювати залежно від зросту. Нарукавники довжиною від кисті до ліктя. Дитині зручно.

• Микола Х***

Хороший товар

• Руслана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Дуже задоволена. Тканина якісна, швидко відправили. Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Прекрасна якість та ціна. Дякую.

Достоинства:
    Матеріал
    Недостатки:
    Не виявили
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Задоволені товаром, все якісно зроблено і швидко відправлено.

Достоинства:
    Швидко і якісно
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Купували діткам для трудового навчання на 5-тий клас.Все чудово підійшло.Якість гарна.Прошито добре.Рекомендую.

Достоинства:
    Зручний,універсальний
  • Оля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Тканина гарна, шви хороші, гарний комплект

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Другий місяць син юзає цей фартух з нарукавниками на уроках технологій, нарікань немає. Рекомендую.

Достоинства:
    Темний колір, якість пошиву, щільність тканини.
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Рекомендую. Якісно виконано. Тканина цупка. Для дитини в школу дуже гарний варіант)

• Продавец  Ольха

Дякуємо за вашу високу оцінку. Радіємо, що наші фартушки вам подобаються. Дякуємо Вам за довіру.

• Євген У***

Все добре

Достоинства:
    Підійшов
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Ольха

Дякуємо за позитивний зворотний зв'язок!

• Худина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Товар відповідає опису, тканина та пошив дуже гарної якості. Рекомендую для придбання.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юрий Д***

Якісний товар. Рекомендую.

• Скляренко К***

Супер.

• Інна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Чудовий фартух з нарукавниками,якісна тканина, добре пошитий.Дитина задоволена.Розмір якраз підійшов.

Достоинства:
    Ціна,якість.
  • Штока О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Швидка доставка, відповідає опису, рекомендую до співпраці

Достоинства:
    Дуже швидко відправили
  • Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Все чудово, фартухом задоволені, якість пошиву і тканини відмінна. Рекомендую.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Все підійшло за розмірами, якісно пошито, швидко отримали!

• Ярошенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Все добре, якість чудова!

• Марченко В***

Якість чудова. Все супер. На хлопчика 10 років підійшло ідеально

Достоинства:
    Якість
  • Наталия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Спасибо огромное продавцу за оперативность и вежливость, с Вами приятно работать. Фартук с нарукавниками отличного качества и ткань, и пошив-наш трудовик даже похвалил меня как маму, что такой комплект ребенку подобрала))

Достоинства:
    Качество, быстрая доставка, хорошее обслуживание
  • Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Однозначно рекомендую продавця! Швидка відправка!Якість товару чудова!

Достоинства:
    Якісне пошиття та міцна тканина
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ольха

Сподобалася якість і те, що він регулюється по довжині на потрібну висоту. Адекватне співвідношення ціни/якості. Спасибі також за швидку доставку!