Отзывы покупателей о Жалюзи алюминиевые горизонтальные Roll Group 25 мм 40х120 Белый

Оценка пользователей 4.57/5
  • Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 50 x 130

топ

Достоинства:
    имба, быстрая доставка
  • Ніна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 67.5 x 140

Надіслали жалюзі не того розміру. На звернення не реагують

Достоинства:
    Недостатки:
    Не той розмір, що замовляла, використання неможливе
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 80 x 140

Жалюзі приїхали у вказані терміни, гарно запаковані. Хороше співвідношення ціни і якості.

Достоинства:
    Недорогі і гарно виглядають
  • Сильмаха С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 70 x 160

Якісні жалюзі, виглядають акуратно. Легко регулюються, добре захищають від світла. Повністю задоволена покупкою.

Достоинства:
    Простий монтаж, легке регулювання, добре захищають від сонця, міцний матеріал.
    Недостатки:
    Недоліків не виявила.
  • Єлизавета Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 100 x 160

Гарні ролети, прийшли швидко, легкі в установці. Єдиний недолік що заглушки різного кольору, одна розора, а друга біла, і що немає можливості вибору з якої сторони буде підйомний механізм.

Достоинства:
    Чудова якість
    Недостатки:
    Неможливість обрати колір заглушок і розташування підйомного механізму.
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 55 x 150

До якості претензій не має. Але не спитали з якої сторони робити підйомний механізм. Тому прийшли всі праві а на балконі це не зовсім зручно. Крайні вікна зафіксувати підйом дуже не зручно. Та ще й відправили не на те відділення нової пошти. І мені прийшлось за 60 грн робити переадресацію(

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 50 x 140

До якості претензій не має, але….. стосовно кріплення палички можна було і поцікавитись при уточненні всіх нюансів. В моєму випадку ніхто не спитав та і я думала що в них можна самому переставити паличку. Тому приїхали всі праві тобтостандартні.

• сафонюк ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 130

Рекомендую

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 42.5 x 130

Ролети гарні. Якість, на мій погляд, висока. Замовив під розмір своїх вікон і прийшло все точно так, як замовив. Хто не знає як заміряти розміри під ролети, заміряйте по штапіках (від штапіка до щтапіка враховуючи ширину самих щтапіка з обох боків). Це по ширині. По висоті краще брати з запасом так як завжди можна їх укоротити.

Достоинства:
    Якість, металеві ламелі
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ірина К***

Жалюзі сподобались, приїхали гарно запаковані. Рекомендую продавця!

• Улановский А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 37.5 x 130

Новая Почта не прислала смс о доставке, узнал только после звонка из отделения.

Достоинства:
    Все замечательно, к жалюзи вопросов нет
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 67.5 x 120

Работает по предоплате!! Посылка приехала. Плохо запакованная. Коробка порвана.. все запчасти розлетелись по всей коробке. Инструкция отсутствует.. все в скотче.. одна запчасть была поломаная. И одна из полос в жалюзях погнута.

Достоинства:
    Отправили сразу
    Недостатки:
    Плохая упаковка. Погнутые части. Поломаная запчасть. И все в скотче.. и запчасти не подходят. Вообще. Регуляторы нужно будет покупать другие. Не советую заказивать
  • Інна

Раніше вже замовляла такі жалюзі в цього продавця. За пару років до війни. Користуємось ними на кухні дуже активно. Там три штуки. Кожен день відкриваємо, закриваємо, регулюємо, коли сонце в вікно. Нічого не зламалось, все чудово, як нові. Тож замовила на дачу такі ж самі. Легко чоловік прикріпив, все добре. Але цього разу при розпакуванні перерізали регулювальні мотузки. Я хотіла викинути і перезамовити, потім вирішили спробувати зв'язати. Погано вийшло. Я зшила подвійною ниткою. Це допомогло. Можна користуватись. Обережно розпаковуйте)

Достоинства:
    Якісні
  • Наталя К***

Замовляю жалюзі в цього продавця не перший раз.Як завжди-швидко,якісно,комплектація у повному обсягу.Вже рік висять жалюзі на кухні як новенькі,нічого не зламалось все працює чудово!

Достоинства:
    Швидко,якісно і не дорого.
  • Любовь У***

Жалюзі добрі, прийшли в повній комплектації, чоловік встановив без проблем

Достоинства:
    Точні розміри, якісні.
  • Шевченко С***

Якість, точні розміри. Швидка доставка, зручна установка.

На фото старі з пластику зліва та алюмінієві праворуч. Більше пластика купувати не буду.

Достоинства:
    Добре захищаюсь від сонця
  • Кучер М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 65 x 160

Самі жалюзі ОК, Але трубочки для повороту короткі, перед вікном стіл і дістатись до них неможливо. При цьому коробка була вдвічі більшою за жалюзі, довгі трубочки легко помістились би. Довелось спеціально за трубочками їхати, докуповувати.

Достоинства:
    Робота менеджерів
    Недостатки:
    короткі трубочки повороту
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 100 x 130

Всё в срок, качество отличное, рекомендую

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 87.5 x 140

Отримав замовлення швидко обробили мій заказ і відправили в той же день

Достоинства:
    Рекомендую
  • Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 140

Швидко прийшли,добре запаковані,вже встановили.

Достоинства:
    Якісний товар

Жалюзі сподобались,вже встановили.

Достоинства:
    Якісний товар
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 45 x 130

Під час встановлення все, в принципі, інтуїтивно зрозуміло, але було б простіше з інструкцією монтажу і користування. Я, наприклад, не знав, що для фіксування висоти потрібно тягнути дріт вправо — цю інформацію довелося шукати самому.

Загалом я задоволений: механізм працює, якість/ціна хороша, доставили швидко і в повній комплектації.

Достоинства:
    Повна комплектація, співвідношення «ціна-якість», швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутність інструкції
  • Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 82.5 x 120

Вже встановив

Достоинства:
    Швидка доставка. Все за замовленим розміром
  • Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 65 x 150

як за звичай все чудово, товар якісний, зробили згідно наданого ттз, нова пошта доставила як треба, рекомендую

Достоинства:
    гарна якість за невелику ціну
  • Демешко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 95 x 130

Жалюзі сподобались ,повна комплектація, деякі деталі фурнітури поклали з надлишком. Але прохання до постачальника змінити пакування,бо всі жалюзі разом були обтягнуті плівкою і скотчем дуже щільно,що при розпакуванні на пошті канцелярним ножем призвело до пошкодження мотузки,якою опускається жалюзі, тому одне із жалюзі прийшлося викинути.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Непродумане пакування
  • Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 80 x 120

Купляю вже третій раз в цього продавця. Задоволений.

Достоинства:
    Не поганий, та дешевий.
    Недостатки:
    Немає.
  • Вадим

Хорошие жалюзи. Брал в несколько комнат. Легко моются

• Галина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 150

хорошие жалюзи, единственное сломалась половина крючков пока смогли вставить палочку. не плохо было бы класть в комплект запасные

• Роман Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 50 x 120

Товар якісний, продавець ввічливий, доставка - блискавична!
    Подяка та пошана!

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анна

Швидко зв'язались та запропонували можливі варіанти, зважаючи на конкретні розміри вікон. Вдома без проблем встановили, всі задоволені.

Достоинства:
    Швидко доставили, повна комплектація, за свою ціну - ідеальний варіант.
    Недостатки:
    Поки нема
  • Алексей

Проблема решена

Мошенники, прислали бракованный товар, всю вину спихивают на новую почту. Игнорируют и не отвечают на сообщения . Получается они получили деньги за товар и их уже больше ничего не волнует, никаких прав вы как потребитель иметь не будете. Сейчас пробую решить вопрос с розеткой, почему они разрешают такое на своём маркет плейсе.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Обман , прислали бракованную жалюзи
    • Алексей З***

Вопрос не решён успешно, мне впарили бракованный товар

• Александр С***

Так и не решили проблему? Я наверно у других закажу, дороже на 100грн но там хоть отзывы все хорошие

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 40 x 130

замовлення доставлене швидко, все звісно опису

Достоинства:
    непогані жалюзі за свою ціну
    Недостатки:
    не знайшов
  • Віктор Г***

Отримав замовлення за добу, везли із Харкова. Товар якісний, все як у опису, з розміром не переплутали, гарно запакували. Механізм працює нормально. Мої вікна задоволені)

Достоинства:
    Якісний товар за цю ціну, швидке доставлення.
    Недостатки:
    не знайшов
  • Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 62.5 x 120

Хорошие жалюзи. Цвет белый. Большой выбор размеров, можно подобрать под любое окно. Довольна выбором.

Достоинства:
    Все в комлекте и отвечает характеристикам
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 125 x 160

Купляв для тітки. Вона залишилась дуже задоволена.

Достоинства:
    Добра якість за невелику ціну.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Павло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Roll's Company. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 85 x 140

Чудові, практичні та дешеві.