- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 10 л. Цвет: Стальной
Якісь косі індуси приварюють ручки, все не по центру. Дешева нержавійка. Але за 400грн 10л - це норм.
- Достоинства:
- Ціна, об'єм
- Недостатки:
- Якість зборки
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 10 л. Цвет: Стальной
Замовлення як на фото
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 15 л. Цвет: Серый
Задоволений на всі 100%! Думаю прослугують багато десятиліть!
- Достоинства:
- Відра просто чудові у всіх відношеннях.
- Ілона С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 10 л. Цвет: Стальной
Брали для садочка, рекомендую. Єдине для виробника порадила трішки змінити кришку, я думаю все таки кільце це не дуже зручно. А так, то все класно, відправили одразу. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарне, практичне.
- Діана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 15 л. Цвет: Серый
Не раджу нікому купувати продукцію у даного товаровиробника. Цілеспрямовано шукали відро на 15 літрів. Платите за 15 літрове відро, отримуєте 12 літрове. Дуже прикро, прийшло увігнуте з усіх сторін, пальцем гнеться.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обман
- Діана Д***
Відро відправила назад. Всі гроші до копійки за нього повернули. Дякую за чесність і вирішення ситуації
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 10 л. Цвет: Стальной
Відро хороше, сподобалося. Дуже швидко з нами зв'язалися, відправили. Єдине що помилилися - обрали перевізником Нову Пошту, яка взяла за перевезення 120 грн., майже половину ціни за товар, так як за повне відро (10кг). А воно було порожнє, тому їх послугами точно більше не будемо користуватися.
- Достоинства:
- матеріал, якість
- Сергей
Вес посылки считается фактический или объёмный в зависимости от того, какой вес больше. Объёмный вес считают по формуле: Длина (см) × Ширина (см) × Высота (см) / 5000 = Объёмный вес (кг). Раньше не знал этого и возмущался, когда посылка весом в 2 кг, посчитали как 10 кг (мойку покупал по почте)
- Лариса У***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 15 л. Цвет: Серый
Краще чим на картинці
- Достоинства:
- Дегке, якісне
- Таміла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Объем: 8 л. Цвет: Стальной
Замовила 3 відра: 1-8л , 2-5л. Одне з 5-літрових - брачне. Не по вині перевізника, бо було в середині і вмятина гостра. Повернули 50 грн. Пізніше побачила, що у 8 літровому дужка не по центру. Шкодую, що не повернула.
- Недостатки:
- Якість не відповідає ціні.
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 15 л
Отличное ведро
- Литвинов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 15 л
Нормальне відро.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 8 л
Відмінно, об'єм не міряв, але здається, що там не 8л, а менше.
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 4KITCHEN. Объем: 10 л
Замовила та оплатила відро на 10 л, а отримала на 8. Перевірити у пункті видачи таке неможливо. Різница 125 грн. Багато збогатилися?
- Достоинства:
- Відро гарної якості
- Недостатки:
- Недобросовісний продавец
- Алина Л***Продавец: 4KITCHEN. Объем: 10 л
нажаль не про якість товару, а про продавця, бо товар так і не отримали.
В продажі товару не зацікавлені, тому відправка йде на 5 день замовлення ( таке можливо, але як би цю інфу вказати при оформленні замовлення хоча б, а не дізнатись, за добу після замовлення, і не з тобою зв'язались, а ти).
Дякую, та вже не треба.- Продавец 4KITCHEN
Добрий день. Нам дуже шкода, що ви залишились не задоволені. Але ваше замовлення було оформлення в період вихідних компанії, що було і вказано в графіку роботи магазину. Тому не змогли у не робочі дні вам відправити товар.