Отзывы покупателей о Турник на стену домашний 3 хвата PowerPullUp + Узкий хват черный

Оценка пользователей 4.55/5
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Турник якісний, відповідає опису. Зрозуміла інструкція, всі комплектуючі. Легко встановлювати

• Володимир І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Сломался дюбель , ви тільки уявіть масштаб наслідків , при тому верхній , стіна зіпсована, турнік не встановлен, і це квартира не підвал де можна ще купу дірок насверлити. Украй не рекомендую звʼязуватися з цим товаром. Проблем наробили мені.

Достоинства:
    Нема.
    Недостатки:
    Все , один, великий , недолік.
    • Продавец  Шо Хош

Добрий день Звертаємо увагу, що:

Дюбель — це лише частина конструкції, і його надійність залежить від типу стіни, способу монтажу та навантаження

Якщо монтаж проводився без дотримання інструкцій — навіть найміцніший дюбель може «здатися»

• Продавец  Шо Хош

Ми щиро співчуваємо вашій стіні та турніку, і радимо звернутись до майстра, якщо планується серйозне навантаження.

• Сергій

Надійність дюбеля залежить лише від матеріалу з якого його виготовляють. Питання в тому, що продавець не забещпечив вхідний контроль комплектувальниз виробів і постачає неякісні дюбелі. Монтаж тут не доречний.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Замовив 02.10. У відділення прибув 11.10. На дзвінки продавець не реагував. Прийшлося звертатися до Розетки. Відповідно до опису повинно бути 8 заглушок, в наявності лише 4. Крім цього один болт на 1 см довше. Ні в які ворота не лізе. Тому моя оцінка 2.

Недостатки:
    Дюбеля у комплекті не витримають заявлену вагу. Комплектація не на вищому рівні. Відношення продавця ЖАХ.
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Турнік надійний, власну вагу у 90 кг та додаткову у 50 кг водночас витримує, але всеодно не раджу стрибати на нього та робити різкі рухи часто, бо скоріше за все болти не витримають.

Достоинства:
    Різноманітність хватів, міцність металу.
    • Продавец  Шо Хош

Олександр, дякую за Ваш відгук. як показує практика користування турніком цього виробника понад 5 років (моя вага 85 кг) швидше не витримає стіна, болти витримують. тому звичайно не варто на нього стрибати. А в цілому надійністю конструкції я задоволений

• Іван Т***

Добротний спорт-інвентар
    Турнік витримав, а стіна ні!

• Евгений А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Турнік прийшов якісно пофарбований, конструкція міцна. Свої функції виконує. От тільки не розумію, де взяти обіцяний додаток для тренувань...

Достоинства:
    Міцний, якісне фарбування
    Недостатки:
    Не виявив
  • Андрій Г***

Чудовий турнік

Достоинства:
    Все ок.
    Недостатки:
    Немає.
  • Мирослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Могли-бы дать шапочки на болты 6, вместо 4. А то болтов 6 а их 4. И могли-бы в теории добавить резинки которые цеплялись на средний хват, ну либо-же чтобы сразу были прикрепленные, ну это уже не обязательно. а так все отлично:).

Достоинства:
    Качество, +- нормальная по себе стоимости цена
    Недостатки:
    немного поскупились на комплектующие
    • Продавец  Шо Хош

Дякуємо за ваш відгук . Ми завжди раді вам.

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Турнік приїхав добре запакований, всі частини додатково обмотані плівкою. Якість виконання приємно здивувала, всі заглушки, кріпильні елементи в комплекті. Вдалий вибір!

Достоинства:
    Якісно зроблений,
    • Продавец  Шо Хош

Дякуємо за ваш відгук. Завжди раді вам

• Андрей М***

Швидко, зручно. Дякую

Достоинства:
    Швидко, зручно
    • Продавец  Шо Хош

Спасибо за ваш отзыв всегшда вам рады

• В'ячеслав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Всё ок, турник пришёл в полном комплекте, без дефектов, собрали легко, в использовании нравится. Спасибо продавцу!

Достоинства:
    Полная комплектация, как заявлена на сайте
    • Продавец  Шо Хош

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!

Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Если будете заказывать товар, сразу упомяну то, что как на фото не есть так, там видно, что заглушки для болтов есть на каждый болт, тоесть чтобы спрятать их!
    Но, как оказалось заглушки должно быть 2!
    Не понятно зачем они тогда вообще нужны! Только портят эти 2 плосмаски весь вид!
    Спасибо!

• Шо Х***

Здраствуйте Андрей, менеджер с вами связывался пытались помочь вам в этом вопросе. Комплектация может меняться производителем и магазин не несет за это ответственности это указано на сайте,. Также комплектация товара указана в Инструкции на турник.

В целом доволен)

Достоинства:
    Товаром доволен, приехал не повреждён. Порадовало то, что он выглядит хорошо! Есть все заглушки чтобы спрятать отверстия, это очень хорошо.
    Недостатки:
    Жудкая упаковка, можно было обмотку сделать не пищевой плёнкой, а пупыркой! Жудко было не удобно и долго её разматывать.
    • Шо Х***

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!!

• Andreii K***

Добавлю ещё упущенное мной.
      В комплекте нехватает 4 заглушки для болтов! Это меня расстроило

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шо Хош

Товар на вигляд якісний, нарікань поки немає, рекомендую. Єдине що не сподобалось так це те, що відправник передав "Новій пошті" товар просто в заводській коробці (легенька картонна коробка у якій отвори закріплені скотчем). Коли працівник "Нової пошти" ніс товар до видачі, то тяжкий турнік прорвав тоненьку коробку і випав на підлогу. Невже тяжко було просто замотати в пакувальну плівку?

Достоинства:
    Якість - ціна
    Недостатки:
    Продавець неякісно упакував товар, перед відправкою