Отзывы покупателей о Комплект M-Audio AIR 192/4 Vocal Studio Pro
- Солнечный С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Замовляв цей набір наприкінці 24-го посилку чекав місяць, аудіо картою користуюсь досі, цілком нормально працює, мікрофон теж але ним користуюся не так часто, у звуку не спокушений навушники також сподобалися. Порившийся в інтернеті зрозумів що проблема цього аудо набору саме аудо карти в тому що вона вже знята з виробництва на самому заводі, не пам'ятаю в якому році. Втім саме її вже не виробляють, все те що продають це залишки, в коробці лежить картка посилання на сайт і коди для скачування драйвера, та програм які повинні йти в комплекті, але карта вже знята з виробництва і навіть на сайті вона як я зрозумів не підтримуєтеся самим виробником, так що ліцензійні програми скачати теж не зможе. Але!) карта працює прямо з коробки, драйвер непотрібний! я знаходив у ютубі огляди на цю карту і просив у людей скинути наявний інсталяційний файл драйвера, після встановлення його як на мене карта працювала навіть гірше, тому я його видалив з комп'ютера користуюсь карткою без драйвера, працює тільки той, який вшитий в саму карту, як на мене він працює краще за інсталяційний. Програми для монтажу звуку ітд... мені не потрібні були, тому якось байдуже є вони чи ні, але тим хто бере її через додаткові ліцензійні програми то так, їх не буде в комплекті хоч і вказано на коробці що вони є
- Достоинства:
- ціна простота
- Недостатки:
- знята з виробництва виробником якщо я нічого не наплутав
- Світлана
А як налаштовували мікрофон? Бо мій не працює
- Солнечный С***
Світлана, я не знаю яка у вас ситуація з мікрофоном, але там все просто, вставляєте кабель в картку, і підключаєте мікрофон до кабелю, важливо! не підключайте мікрофон до кабелю якщо включено фантомне живлення (phantom power) (коли воно включене на картці буде горіти ще один синій індикатор їх там тільки два, коли фантомне живлення відключено, то горить тільки (power). Це означає те, що карта підключена до комп'ютера) тільки після того, як увімкнули повністю кабель до мікрофона, його потрібно вмикати ( фантомне живлення). Без фантомного живлення мікрофон працювати не буде (сталева кругла кнопка на корпусі з переду карти працює як шторка). крутилку мікрофона викрутити трохи більше половини, щоб точно почули. (крутилка там де USB Direct потрібно викрутити на USB якщо на Direct то будете себе чути але в програму може звук не піти) ну в принципі і все, в програмах потрібно ставити звук на (MONO) (ті програми в яких ви використовуєте мікрофон), а не на (STEREO), інакше звук піде в одне вухо.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Без програмного забезпечення. Де загубилось і де взяти? І чому про це не зазначено при купівлі?
- Достоинства:
- Не можу оцінити без ПО
- Недостатки:
- Не можу оцінити без ПО
- Володимир Г***
Все на оф сайті має бути.
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Товар приехал без программного обеспечения
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приходит не комплект, а только аудиоинтерфейс.
Эксперт RozetkaДобрый день, Евгений! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Мисюра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розетка! Ответьте срочно! Куда обращаться и как это понимать? В гарантии и чеке цена и название комплект а пришёл только аудио интерфейс в коробке один! Не в комплектной а именно как сам аудио интерфейс! Фотки не могу загрузить сюда и дозвониться не могу к вам
- Сергей
в шапке сайта есть телефон горячей линии, позвоните вам помогут решить проблему
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Мисюра М***
Решить ничего не могут! Не признают вину! Деньги не возвращают и товара нет на руках! Аферисты! Буду тогда судиться!
- АндрейПродавец: Rozetka
Заказывал комплект пришёл только пульт. Пришлось отказаться от товара.
- Достоинства:
- Хороший комплектза свою цену.
- Недостатки:
- Вместо комплекта может приехать только пульт. Как в моём случае.
Эксперт RozetkaДобрый день, Андрей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Станіслав С***Продавец: Rozetka
Доброго дня а можливо взяти в кредит
- Миша
Можно
- ВладПродавец: Rozetka
Коли з'явиться знову в продажі?
- Anna P***Продавец: Rozetka
Заказывала комплект, а в посылке пришел только аудио интерфейс
Эксперт RozetkaДобрый день, Анна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.