Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Пенни Борд Со Светящимися Колесами И Ярким Рисунком На Деке (Колеса PU)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Єгай О***

Дякуємо оперативність. Швидко отримали замовлення. Дитина щаслива ❤️
    Дуже зручний і дуже гарний борд. Процвітання вашому магазину. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Дуже зручний
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Ольга. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Руденко Т***
    Продавец: DIGOS

Дякую продавцю за якісний пені борд! Упаковка, вчасна доставка-на вищому рівні!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Якісний пені борд, вчасна доставка
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Тетяна. Дякуємо за відгук.

• Валерия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Качественный скейтборд, полностью соответствует фото и описанию. Отдельное спасибо за высокий уровень обслуживания, и такое уважительное отношение! Плюс ко всему - быстрая доставка

• Продавец  DIGOS

Доброго дня, Валерія. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, DIGOS!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Купував на подарунок, дитина залишилась задоволена. Гарна якість, товар відповідає опису!

• Продавец  DIGOS

Доброго дня Юрій. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Дякую за швидку доставку!
    Чудовий подарунок для дитини).

• Продавец  DIGOS

Доброго дня Олена. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Лена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Борд именно такой как на фото, очень качественные колёса, едет мягко)
    Дочь уже обкатала! Доставка быстрая.

Достоинства:
    Соответствует фото, мягко едет, быстрая доставка
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Лена. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Якісний скейт! Швидка відправка.

• Продавец  DIGOS

Доброго дня Анна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Дарья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Хороший качественный скейтборд. Прислали на очень быстро. Колеса светятся. Точно такой же, как на картинке.

Достоинства:
    Качественный скейтборд. Быстрая доставка
    Недостатки:
    не обнаружили
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Дар`я. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Покупали ребенку 6 лет, а катается вся семья! Борд яркий, нескользкий, тихо едет, колеса светятся, купим еще для всей семьи.

Достоинства:
    Светятся колеса, надежный, яркий
    • Продавец  DIGOS

Доброго дня Оксана. Дуже раді, що пені борд сподобався не тільки дитині, але й дорослим. Спасибі Вам за щирий відгук. Чекаємо наступних замовлень))))

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Рекомендую! Відправили дуже бистро. Скейт гарної якості !

• Василий Ш***

Рекомендую! Ціна, якість.

• Продавец  DIGOS

Доброго дня. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Спиралася на відгуки і не жалкую, скейтборд дійсно чудовий, гарна якість і вигляд, чудовий подарунок дитині. Швидка доставка і хороша ціна

• Продавец  DIGOS

Доброго дня Анастасія. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Птеродактиль.
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIGOS

Плохой накат - доска быстро останавливается, возможно из-за подсветки колес.
    Туго наклоняется и вообще не поворачивает! Имеется люфт в "шаровой опоре" из-за чего доска может ехать то прямо, то подворачивать.
    Скользкая поверхность.

Достоинства:
    симпатичный
    Недостатки:
    качество
    • Продавец  DIGOS

Добрий день. Підсвідка колес ніяким чином не впливає на накат скейта. Повиртає скейт за рахунок перенесення ваги скейтера в право або в ліво. Ніяким чином шарова самостійно не впливає на напрям їзди пенні борда.

• Андрей А***
    Продавец: DIGOS

Понравился ваш пенни борд. Мне нужно два скейта чтобы были фиолетовые, но разной раскраски. Это возможно?

• DIGOS

Здравствуйте, Андрей. У нас в наличии есть скейты с разными принтами. Оставляйте заказ и наш менеджер с Вами свяжется, проконсультирует, поможет Вам выбрать те скейты которые Вам понравятся.

• Вадим Ю***
    Продавец: DIGOS

Как долго будет эта ценна?

• DIGOS

Добрый день. Данная ценна акционная, как только закончится акция ценна изменится. Если Вам понравился наш скейт не теряйте время, заказывайте.