- ВасилисаПродавец: Rozetka
Хороша картинка (матриця IPS), добре видно з різних кутів, не треба ставати навшпиньки.
Було погано чути з панелі - підказали відклеїти плівку з самого моніторчика, не знаю як - але це допомогло.
Ну і в процесі користування вже зрозуміла що незручно кнопками користуватись.
Хочеться тачскрін.- Достоинства:
- Якість картинки. На оновленій прошивці нарешті пише відео при виклику і розмові.
- Недостатки:
- Треба було брати з тачскріном, не завжди зручно кнопками користуватись.
Представитель бренда NeoLightСпасибо за позитивный отзыв!
- ОлександрПродавец: Rozetka
Wifi версія підтримує підключення з телефону тільки по локальній мережі, чи через інтернет теж? Де можна скачати інструкцію з налаштування?
Друге питання: чим Sigma відрізняється від Zeta?
Представитель бренда NeoLightДобрый день!
Чтобы не запутать покупателей, делаем ремарку.
Вы пишете о вайфай домофоне ZETA+ HD WF, который состоянием на 12/05/2020 в процессе введения на сайт Розетка.уа.
Домофон, на странице которого вы пишете этот комментарий - не обладает функциями удаленного доступа и вайфай.
Спасибо
- Стахова Л***Продавец: Rozetka
Спасибо за консультацию
- Стахова Л***Продавец: Rozetka
Подскажите пожалуйста, если я хочу подключить вместо вызывной панели еще одну, третью камеру - подключать надо в гнездо для вызывной панели? и какой формат поддерживается?
Представитель NeoLightДобрый день, Лариса,
Вместо второй выз панели действительно можно подключить 3-тью камеру. Формат может быть практически любой, а именно: Аналоговый CVBS/AHD/TVI/CVI с разрешением до 2 Мп (FullHD) включительно.
Если у Вас возникнут доп. вопросы, пожалуйста, дайте нам знать по номеру 044 585 32 37
Хорошего дня!