Отзывы покупателей о Цветной видеодомофон NeoLight ZETA+ HD

• Василиса
    Продавец: Rozetka

Хороша картинка (матриця IPS), добре видно з різних кутів, не треба ставати навшпиньки.
    Було погано чути з панелі - підказали відклеїти плівку з самого моніторчика, не знаю як - але це допомогло.
    Ну і в процесі користування вже зрозуміла що незручно кнопками користуватись.
    Хочеться тачскрін.

Достоинства:
    Якість картинки. На оновленій прошивці нарешті пише відео при виклику і розмові.
    Недостатки:
    Треба було брати з тачскріном, не завжди зручно кнопками користуватись.
      Представитель бренда NeoLight

Спасибо за позитивный отзыв!

• Олександр
    Продавец: Rozetka

Wifi версія підтримує підключення з телефону тільки по локальній мережі, чи через інтернет теж? Де можна скачати інструкцію з налаштування?
    Друге питання: чим Sigma відрізняється від Zeta?

Представитель бренда NeoLight

Добрый день!
      Чтобы не запутать покупателей, делаем ремарку.
      Вы пишете о вайфай домофоне ZETA+ HD WF, который состоянием на 12/05/2020 в процессе введения на сайт Розетка.уа.

Домофон, на странице которого вы пишете этот комментарий - не обладает функциями удаленного доступа и вайфай.

Спасибо

• Стахова Л***

Спасибо за консультацию

• Стахова Л***
    Продавец: Rozetka

Подскажите пожалуйста, если я хочу подключить вместо вызывной панели еще одну, третью камеру - подключать надо в гнездо для вызывной панели? и какой формат поддерживается?

Представитель NeoLight

Добрый день, Лариса,
      Вместо второй выз панели действительно можно подключить 3-тью камеру. Формат может быть практически любой, а именно: Аналоговый CVBS/AHD/TVI/CVI с разрешением до 2 Мп (FullHD) включительно.

Если у Вас возникнут доп. вопросы, пожалуйста, дайте нам знать по номеру 044 585 32 37

Хорошего дня!