Отзывы покупателей о Стул белый деревянный обеденный со спинкой для кухни, столовой, дома, гостиной, зала (сосна)

Оценка пользователей 4.66/5
  • AI аналіз відгуків
    47 відгуків:  приблизно 80% позитивних, 12% нейтральних, 8% негативних
    Всього проаналізовано 47 відгуків. Загалом клієнти дуже задоволені покупкою стільців: відзначають гарне співвідношення ціни і якості, привабливий зовнішній вигляд, міцність та зручність виробу. Найбільше позитивних слів стосується якості збірки, обслуговування продавця та швидкості доставки. Основними недоліками називають огріхи фарбування, можливі дрібні пошкодження при транспортуванні та деякі труднощі зі складанням. Але більшість користувачів погоджуються, що за цю ціну стільці варто купувати.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Быстрая доставка , цена качество супер, пользуюсь 8 месяцев претензий нет , спасибо за качество

Достоинства:
    Крепкие добротные стулья
    Недостатки:
    Нету
  • Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

особлива подяка продавцям, дуже професійне обслуговування

Достоинства:
    стільці гарні, зручні, стильні. все продумано, легкі у зборці.
  • Алина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Все супер,Стулья шикарные, Продавцы умнички.Все сделано вовремя и с душой

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

За свои деньги неплохо, но быстро маркаются. Покраска не из лучшей краски...
    Буду перекрашивать
    Один стул - ножка чуть короче и он не стоит устойчиво

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество покраски не очень
  • Ілона С***

Рекомендую.

Достоинства:
    Комфортні, стильні.
    Недостатки:
    Немає.
  • Арзи
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

За свою ціну дуже гарні стільці. Не хиткі, сидиш та відчуваєш, що достатньо стійкі. Добре запакували. Треба терпляче та обережно тільки збирати, та саморізи вкручувати, щоб нічого не тріснуло. Ну і в експлуатації бути обережно. Бо біле легко пошкрябати. Вже мали таку необачність.((

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Придбали уже в друге білі стільці. дуже подобаються. Легкі у збірці, місці та стильно виглядають. Ми задоволені) Із резервів для прокращення рекомендуємо у кришці стільця також висвирлювати отвори, щоб не доволилося дамати-гадати як же їх прикрутити =-) Думаю, що це буде корисно для нових користувачів. Дуже радий, що в Україні є на стільки класні стільці! Окрема подяка за швидке опрацювання замовлення та оперативну доставку! Ми замовили у п’ятницю, а в суботу о 13.00 вже їх Нова Пошта доставила. Як раз вчасно, бо мали прийти гості на 18.00, а в квартирі невистачало стільців)))

Достоинства:
    Міцні, гарні та практичні!
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Купував 3 стільця, з двома все ок, третій чомусь тріснув посередині перехрестя, фото додам, також тріщити пішли по деяким ніжкам, чи можливо дозамовити хрестовину?

Достоинства:
    Хороша ціна, простий дизайн
    Недостатки:
    Фарба, деякі місця погано покриті, не крітікал. Чомусь тріснула середина перехрестя на одному стільцю, рипить і скоро вломається.
    • Продавец  TrueWood

Доброго дня , ми перевiряли там ломати треба добре приложитися але ми готовi вам вислати безкоштовно напомнiть адресу та кому.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Хороші стільці, крепкі, моя вага 113 кг сидіти можна впевненно. Окуратко зажимайте шурупи, не до упору в дерево, може піти тріщина. Лагідна деревина.

Достоинства:
    Ціна, міцність, проста конструкція.
    Недостатки:
    Наклейки на ніжки щоб не шовгали можуть з часом відлетіти
  • Стефанець В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Чудові стільці за свою ціну, легко зібрати, в інтер'єрі стильно виглядають.
    Дякую, дуже задоволена!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стільчик просто чудовий!!! Я в захваті! Дуже якісний, стильний і зручний))

Достоинства:
    якість, дизайн, зручність
    Недостатки:
    не знайшла
  • Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стільці супер! Дуже гарні.
    Ціна адекватна для таких стільців.
    Упаковані дуже охайно.
    Продавець чудовий!

• Гураль И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Спасибо стул в отличном состоянии

Достоинства:
    Аккуратный
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Прекрасные стулья, я очень довольна

Достоинства:
    Класскика, удобно, легкие
    Недостатки:
    Не заметила
  • Маргарита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Замовлення виконали дуже швидко и якісно. Стільці дуже красиві , були добре запаковані.

Достоинства:
    Стільці міцні , мають вишуканий вигляд , відмінна якість за помірну ціну.
  • Юрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Дякую продавцю, відгукнулись швидко на замовлення, доставили швидко. Товар дуже гарно упакован.

Достоинства:
    Стільці гарні, відповідають, відповідають заявленим характеристикам.
  • Олександра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стільці супер, мені сподобалися. Зібрали з дитиною.

• Надежда М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Продавец хорошо запаковал стулья, товар доехал без повреждений.

Достоинства:
    Полное соответствие фото. Качественный за адекватную цену. Полный комплект необходимых креплений. Очень удобный.
  • Александра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стул выполнен из массива дерева, крепкий, удобный, качество за эту цену просто отличное. В наборе все необходимые крепления. Визуально очень похож на стул ИНГОЛЬФ, но в 2 раза дешевле. Продавец хорошо запаковал стулья, товар доехал без повреждений.

Достоинства:
    Качество
  • Неля А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стільці приїхали погано запаковані, так як коробка продавлена була і пошкоджено деталі в середині, на стільцях є царапини і заводський брак навіть ( у вигляді вмятини). Я замовила два стільця , загалом 5 пошкоджень, я не дуже задоволена!

Достоинства:
    Не дуже дорогі, швидка доставка
    Недостатки:
    Брак, пакування
    • Продавец  TrueWood

Дорогі наші Покупці!
      Ми дуже цінуємо нашу співпрацю з Вами в такий непростий час, тому наша Компанія завжди відправляє тільки ретельно перевірений товар!

Радимо Вам при одержуванні товару завжди перевіряти його на цілісність у відділенні Перевізника.
      У випадку наявності пошкодження упаковки і товару Вам потрібно одразу написати Претензію на ім'я Перевізника.

Після внутрішнього розслідування Перевізник приймає рішення з чиєї вини відбулося ушкодження і відбувається грошова компенсація Одержувачу.

• Алина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стул классный. Я рада что заказала у вас.

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Гарний, ввічливий продавець, оплачували наперед, відправили в день оплати. Самі стільці приємні на вигляд, але мають дифекти, місцями сколи фарби, шераховатості, маленькі саморєзи занадто великі під кріплення і шапочки стирчать, відсутня розмітка, так що треба приділити увагу і час поміряти, розмістити, зробити отвори.

Достоинства:
    Ціна. Дизайн.
    Недостатки:
    Є дифекти, маленькі, але не приємно.
  • Ольга Ч*** .
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Связались очень быстро. Доставка была в этот день, сразу после оплаты.

Достоинства:
    Качество соответствует цене
    Недостатки:
    Немного был надколот.
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стільці чудові, єдине 4 зірочки, а не 5 за те що відправили з сколом на видному місці, ( чоловік там щось зробив, зафарбував, як і не було його)
    Загалом стільці зручні легко збираються, є наклейки з войлока на ніжки.

Достоинства:
    Деревяні основи, ціна нижча ніж в магазинах, швидко відправили
    Недостатки:
    Скол 0,5 см з пошкоджим станом фарби на видному місці стільця і його всеодно відправили клієнту, хоча за 5 хвилин можна було це усунуть
    • Продавец  TrueWood

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Коли є така ситуація - було б добре, якщо б ви одразу подзвонили менеджеру і розповіли про пошкодження. Тоді у нас була б можливість вирішити це питання. Наш магазин завжди йде назустріч клієнту і посилає нову запчастину.
      При упаковці ми щільно дивимось на стан товару, тому малоймовірно, що вам поклали брак. Пошкодження могло відбутись при транспортировці. В будь-якому випадку, ми дуже шкодуємо, що таке трапилось.

• Ольга Ш***

Хорошие, стулья, покупали 3 штуки, муж легко собрал, выглядят красиво

Недостатки:
    Пока нет
  • Антон З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Хорошие стулья. Из мдф только сидушка остальное дерево. Комплект с запасом, заглушки, шурупы все с излишком. Собрали четко. Ничего не люфтит не шатается. За эту сумму очень, очень хорошая покупка.

Достоинства:
    Дерево, комплектация.
    Недостатки:
    Не замечено
  • Тамара
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Стулья качественные,удобные, сделаны на совесть,вот честно,попросила собрать,сделали. Рекомендую!

Достоинства:
    Удобно сидеть, комфортные по высоте, качественные,быстро доставили в собранном виде.
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Продавец  TrueWood

Спасибо за ваш отзыв)

• ВИКТОРИЯ П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Гарний та охайний стілець.Складаеться не важко всі отвори співпадають.

Достоинства:
    Стильно виглядає та добре пофарбований.
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Алла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Довольная стульями)) они красивые, удобные и в мой интерьер кухни вписались на все сто. Спасибо за оперативную доставку

Достоинства:
    Эти стулья сплошное достоинство
  • Александр Ш***

Быстрая доставка, хорошее качество

Достоинства:
    Хороший стул, крепкий и устойчивый
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Хочу залишити детальний відгук по стільцях. Ставлю їм тверду 4 із 5 можливих. Комунікація на високому рівні, після замовлення швидко передзвонили і на наступний день відправили. Збірка стільців , особливо першого займає трохи часу (30-40 хв) і одній людині буде важко зібрати, але можливо. Добре використовувати шуруповерт для збірки, це значно прискорює збірку. Із недоліків відмічу неточну поклейку деревяних перекладин ( із 6 стільців на 2 була нерівно склеїні перекладини), що впливає на кріплення сидіння ( воно хитається), але після фіксації металевими кутниками не хитається, але тримається саме на них, а не на перекладині як повинно. На одній деталі була тріщина. Також на деяких деталях можна помітити відмінності в пофарбуванні, але не критично.
    Стосовно браку зі мною швидко зв'язалися через вайбер і пояснили, що це в межах норми і їхні столяри не бачать в цьому проблеми. Комунікація ввічлива, на всі питання намагалися знайти толерантну відповідь. Менеджери працюють на відмінно. Я розумію , що стільці не ІКЕА, і ціна в них на 400-500 грн дешевше, тому можу сказати, що дуже добре співвідношення ціна-якість і можна миритися з деяким браком "в межах норми". Стільці дійсно зроблені із цільного дерева (сосна), і доволі стійкі та міцні. Дуже гарно виглядають. Дякую продавцю за гарне обслуговування. І ще одне зауваження - побажання: старайтеся обслуговувати клієнтів на мові його спілкування. Гарного вечора

• Григорий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Из четырех стульев два терпимые, два пришлось отдать на перекраску

Достоинства:
    Стулья хороши
    Недостатки:
    Покрашены плохо
    • Продавец  TrueWood

Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Так как фото сделано не корректно (уже после снятия верхнего слоя, это видно по тому, что на материале нет грунтовки-у нас она белого цвета, как краситель), мы не видим первоисточник. Но мы всегда готовы к диалогу с нашими клиентами.

• Григорий Ф***

Эта фотография сделана после того как достал их из коробки. Это и есть ваша окраска, на двух стульях нормальная, на двух вот такая. Какая грунтовка, стулья просто окрашены одним слоем краски, в некоторых местах и с подтеками.

• Продавец  TrueWood

В таком случае нужно обратиться к менеджеру, который с вами связывался и сказать о проблеме. Мы всегда в случае подтвежденного брака отправляем деталь или другую коробку с товаром

• Черненко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Хорошие стульчики, но очень трудоемкая сборка.

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Получили стулья.Качество супер.Заказ оформили быстро.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Благодарю производителя и поставщика за качественный товар и оперативную доставку. Менеджер Юлия-просто супер

Достоинства:
    Цена! Качество! Внешний вид!
    Недостатки:
    Не обнаружены.
  • Вячеслав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TrueWood. Цвет: Белый

Заказал четыре стула, все пришло в комплекте стулья очень удобные качество обработки древесины на найвышем уровне, дорогая краска качественный окрас.
    Всем рекомендую.

Достоинства:
    Отлично упакован, полная комплектация, высокое качество.
    Недостатки:
    не обнаружил