Отзывы покупателей о Очки для компьютера Zeiss Blue Protect 77507M C1

• Святослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Відколи купив — ношу щодня.

Дуже потрібна річ, особливо коли дивишся в монітори по 12-16 годин щодня.
    Без них вже й не можу уявити свого життя)

Якогось чарівного ефекту з порогу я не помітив, але в довгостроковій перспективі досить таки відчутне зменшення навантаження на очі.

Очам всерівно торба, але точно не настільки, як могло б бути :)

Тому, звісно ж, рекомендую.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Дуже сподобалися окуляри, навіть не очікувала такого ефекту. Працюю за комп'ютером 9 годин, раніше очі втомлювалися сильно, сльозотеча була, а від початку використання захисних окулярів все це зникло. Дуже рада придбанню, можу рекомендувати. Користуюся понад три тижні.

Достоинства:
    Дійсно захищають очі
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Чарівність погляду

Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся знову, будемо раді надати Вам якісне обслуговування. З повагою, Команда Інтернет-магазину "Чарівність погляду"

• Елизавета Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Окуляри знахідка для людей котрі багато працюють онлайн, та проводять майже увесь час перед екраном!
    окуляри круто знімають напругу з очей, дуже круто фільтрують шкідливі промені
    Очі більше не сльозяться та не напружуються

• Джозеф
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Брав для роботи за компʼютером, але тепер не хочеться знімати в повсякденному житті! Дуже зручна оправа: легка, майже не помітна, і добре кріпиться, не сповзає.

UPD: жінка забрала собі, прийдеться ще одні купляти.

• Ступін В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Придбав ці окуляри 3 тижня тому, очі від монітору припинили боліти десь через 2 тижні. Вперше ношу окуляри то ж гадав що потрібно буде звикати, але майже одразу припинив їх помічати.

Достоинства:
    Зручні. Моментально звикаєш. Стаю схожий на Гаррі Поттера
    Недостатки:
    Заважають чухати ніс, та закривати обличчя руками коли робота за**ала
    • Продавец  Чарівність погляду

• Алена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Спустя примерно неделю использования, я могу оставить отзыв: однозначно они защищают глаза!
    Они делают экран с желтым оттенком, и к ним настолько привыкаешь, что бы без очков экран выглядит ну слишком белым и синим. Аж глазам больно)
    На фото, что я прикрепила, немного видно, как оно немного желтит белый цвет
    Конечно на перегородке до сих пор не сильно привычно, но думаю это пройдет. Так они не оставляют следов на носу, за счет подушечек.
    Диаметр окуляра достаточно большой, за счет чего мне не сильно видно оправу. Рекомендую

Достоинства:
    Отдельное спасибо за быструю доставку, я заказала часов в 11 утра, через пару часов мне позвонили, предложили доставку курьером по Киеву, и уже в 16 они были у меня) спасибо!
    • Продавец  Чарівність погляду

• Андрей Н***

Хорошие очки.

• Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Окуляри бомба. Нацепив на себе і спочатку думаю "ну наче норм", а потім зняв і зрозумів наскільки це хороша штука.
    А обслуговування 10/10. Тут вперше мені запропонували по своїй ініціативі обміняти товар на якийсь інший, якщо мені не підійде розмір чи ще щось. Та і добре пояснили яка різниця між 25% та 50% блокування синього спектру.

Достоинства:
    Тонкі, якісна лінза, не відчуваються при носінні.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Добре видно, не сльозяться очі

• Данііл У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Прекрасные очки и супер удобные. Глаза очень болели, на второй день ношения очков боль ушла. Глаза устают гораздо меньше

• Вероника Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Очки легкие, удобные, глаза при работе за компьютером устают гораздо меньше.
    Сервис отличный.

Достоинства:
    Линзы, дизайн
  • Владислав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Отличные очки. Удобная оправа. Линзы справляются со своей работой, глаза при длительной работе за компютером не устают.

• Користувач

Здивований результатом!

Кожен день маю подовгу працювати за ноутбуком і за роки такої праці проявився ефект тимчасової втрати зору. Надвечір я просто переставав бачити. Не міг прочитати жодного текстового повідомлення ні у телефоні ні на ноутбуці. Оскільки на ранок, після сну, я знову міг певний час розрізняти текстові символи на різноманітних пристроях: електронній книзі, смартфоні або ж компьютері, зрозумів, що справа саме у перенапруженні очей. Також відбулись певні порушення сну.

Оскільки проблема із зором дуже виразна, вирішив не експериментувати та придбав найдорожчі окуляри з тих, що є на Розетці.

Результат приголомшливий! Ефект короткочасної втрати зору мене більше не бентежить. Окуляри абсолютно точно варті витрачених коштів.

До речі, обирав окуляри саме з тонкою оправою та округлими лінзами бо, по-перше, добрий огляд, по-друге, відносно легкі.

Дякую!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Супер зручно, майже не відчуваєш

Достоинства:
    Лінзи, дизайн
    Недостатки:
    Не має
  • Владислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Все чудово. Дякую за сервіс.

Достоинства:
    Сервіс, окуляри, лінзи
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Отличные очки, невесомые и не ощущаешь на лице. Для работы с компом по 12 часов снимает нагрузку с глаз. Глаза не пекут. Линза подлинная, немецкая, гравировка на стекле, подтверждающая подлинность. Забирала самовывозом на Михайловской 17/2, очень внимательный и профессиональный консультант. Магазин смело рекомендую, очки также, особенно если у вас постоянная работа с компом. Наши глаза дороже стоят))

• Михайло М***

Дякую, інформативний відгук

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Очки почти не замечаешь. Оправа удобная, легкая. Качественные немецкие линзы не искажают картинку как по цвету, так и по объему, как буд-то просто сквозь оправу смотришь. Намного легче работать целый день на ноутбуке.

• Еріх П***

Чудові окуляри

Достоинства:
    +++

• Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Рятують при тривалій роботі за монітором. Якісна річ, швидка доставка, ціна виправдана.

Достоинства:
    Чудові окуляри для роботи за монітором. Очі відразу відчули полегшення.
    • Продавец  Чарівність погляду

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

Купил примерно месяц назад. Впервые за годы смотришь на экран компьютера широко открытыми глазами, и вечером никакой усталости. Просто нереально. Один раз думаю, что-то мне тяжело глазам, щурюсь - оказывается, забыл одеть очки, две минуты за монитором - и уже чувствуется. Чуть добавляют жёлтого, но некритично. Оправа очень лёгкая и прочная, в больших наушниках работать позволяет. Из многих оправ выбрал эту, т.к. не видна глазу и даёт широкий обзор. Салфетка протирает хорошо, но лучше убирать ее в пакет, чтобы не пылилась. Чехол удобный. Сын 13 лет сам одел эти очки и теперь играет только в них. В общем, наилучшие рекомендации и очкам, и магазину на Михайловской - можете по полчаса расспрашивать и выбирать у них оправы)

Достоинства:
    Защита, лёгкость, обзорность
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  Чарівність погляду

• Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівність погляду

После 7 лет ношения комп. очков, решил что пора обновить модель. Из всех вариантов в розетке заинтересовал именно этот за счет легкой оправы и качественных линз.

Очень порадовала комплектация, качество всех материалов, наличие продвинутой системы блокировки синего спектра а также лицензированная гравировка на стеклах что подтверждает их оригинальность.

В отличии от обычных комп. очков с блокировкой синего спектра, данная модель практически не искажает цветопередачу что важно при работе с графикой.

Всячески рекомендую.

Достоинства:
    Удобная оправа, шикарные немецкие линзы
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Чарівність погляду

• Анна
    Продавец: Чарівність погляду

Магазин має дуже гарний сервіс! Відправляли мені 2 рази взірці оправ для примірки на Нову пошту (безкоштовно), через те, що на пошті не було дзеркала, я розгубилася і перший раз не вдало помірялась))) Враховуйте, коли замовляєте або брати дзеркала з собою, або замовляйте на відділення, де є примірочна. Підібрала я самий зручний для себе варіант. Ця оправа легка і саме на носі через носоупори у мене «сидить» найкраще, бо із пластиковими у мене щось не склалось)) Вони мені тиснуть, хоч візуально класні.
    Наразі, вже деякий час я «тестую» окуляри на собі, при роботі за компʼютером і телефоном, а також коли дивлюсь телевізор. Сподіваюся, що вони захищають мої очі! Тому, що на одному оці я мала місяць назад операцію і мені дуже важливо мати якісний продукт для мого зору.
    Доречі, значок на лінзах є, все ок.
    Комплектація, як в описі: Окуляри, чохол, спрей, хусточка та пакетики від лінз.
    Магазин рекомендую, дякую!

Достоинства:
    Сервіс, комплектація
    • Продавец  Чарівність погляду

• Irina
    Продавец: Чарівність погляду

Добрый день! Скажите,пожалуйста,какая ширина оправы в этой модели? Возможна ли такая оправа в размере 140мм?

• Чарівність п***

Добрый день! Ширина оправы (расстояние между дужками-заушниками) в данной модели очков составляет 135 мм, а длина дужек-заушников - 140 мм. Модель существует в единственном размере. Она сделана из гибкого металла, поэтому может хорошо подходить и на размер больше. С уважением, "Чарівність погляду".