Отзывы покупателей о Кормушка для птиц на окно House_for_birds "Теремок"

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    70 відгуків:  92% позитивно, 6% нейтрально, 2% негативно.
    В цілому, покупці надзвичайно задоволені годівничкою для птахів. Вони відзначають якісне виконання, зручність у використанні, простий монтаж і приємний зовнішній вигляд виробу. Годівничка міцно тримається на склі навіть за несприятливої погоди, привертає велику кількість птахів (особливо синиць), тішить і дорослих, і дітей. Серед незначних недоліків користувачі іноді згадують невеликий розмір виробу та іноді — проблеми із прилипанням присосок, які легко вирішуються за інструкцією. Декілька користувачів зазначили, що голуби можуть намагатися залізти у годівничку. Загалом, співвідношення ціни та якості оцінюється як відмінне.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Товар не оправдал ожидание, не понимаю откуда столько позитивных отзывов(!? Круглые липучие присоски не входят в пазлы, сам домик очень узкий, ни одна птичка еще не прилетела (за такую стоимость можно было положить маленький пакетик корма! Не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Очень маленький, ненадежное крепление!
    • Продавец  Ковчег

Нам дуже шкода що склалося таке враження. Годівничка дійсно не велика, але одна з найпопулярніших серед наших годівничок. Її цілком достатньо для синичок і подібних по розміру пташок, хоча інколи до них навіть прилітають сойки та дятли. Для кріплення ми з кожною годівничкою надаємо інструкцію, присоски перевірені досвідом понад 8 років. Щодо птахів, найактивніші в пошуку їжі вони восени та зимою, для приманювання ми також надаємо інструкції. Впевнені що птахи з часом знайдуть вашу годівничку.

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Годівничка класна. Зручна для синичок. Все добре тримається.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Якість хороша, тримається міцно, єдине що раджу брати більшу того ж виробника, бо закінчується корм ще до обіду, але це я не подумала. Підвісила до неї шмат сала щоб синички мали що поїсти коли корм закінчується.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Синичкам знадобилось кілька днів, щоб знайти дорогу до їді, але тепер щодня в обід вони прилітають по кілька штук одразу і їдять по черзі.

Достоинства:
    Синички прилітають і тримають мою кукушку купкою
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Це - НЕ ГОДІВНИЧКА ДЛЯ ПТАХІВ. Це товар із розряду "мініатюрних речей", які зараз стають популярними. Не уявляю настільки маленьку, прям, - маніпусічку пташку-кришечку, яка може там сісти і поїсти.. У нас в Україні таких пташок не буває.
    Забрала, щоб показати внуку, які по формі понні бути годівнички для птахів. Із коригуванням на розміри. Щоб він зрозумів, і потім сам зробив.

Достоинства:
    Недостатки:
    Це - НЕ ГОДІВНИЧКА ДЛЯ ПТАХІВ. Це товар із розряду "мініатюрних речей"
    • Ольга К***

Синички. Цих мініатюрних пташок називають синички. Годівнички для дрібних птахів спеціально роблять такими, щоб великі птахи не могли дістатися.

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Гарна хоч і невеличка годівчинка), шкода, тільки, що пташечки чомусь не прилітають :(

• Людмила П***

Пташечки не прилетять. Як ви думаєте, - чому?

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Акуратна маленька годівничка. Вже пережила не одну зиму,навіть палала у пеее з 2 поверху- і все добре!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

За дві години синиці все "змітають". І також активно використовують присадку дочекатися черги. Це 3 поверх, центр великого міста. Якщо хтось коливається, чи будуть в "ресторані" пташки, вони все побачать і за кілька днів почнуть прилітати. Перші пару днів підкладали на корм трохи калини, щоб було видно здалека.

Достоинства:
    Подобається пташкам
    Недостатки:
    Ніяких
    • Людмила П***

Якого розміру у вас годівничка?

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Шукала для маленьких пташок, це те, що треба. Дякую за швидку доставку!

• Анна Ш***

Вона чудова
    Невелика і дуже зручна

Достоинства:
    Гарні присоски, є жордочка зручно для птахів, гарна криша корм не мокрий навіть коли йде дощ
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Лучшая покупка за последнее время . Приманивали синиц около недели звуками с колонки .
    Теперь не успеваем наполнять кормушку. Уже видели несколько видов птиц. Каждый день завтракаем и обедаем с ними вместе )

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Класна годівничка, маленька, але якісна, вартує своїх коштів
    Вже з котиком полюємо :)

• Людмила П***

Покажіть фото пташок, яких покормили.

• Вячеслав Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Очень красиво и атмосферно .

• Євген Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

годую сирим арахісом, ламаним навпіл.
    восьмий поверх - прилітають часто.
    годівничка витримує вагу дятла))

Достоинства:
    зручно закріпити на зиму, швидко зняти на літо
    Недостатки:
    навесні треба мити вікно
  • Юлія

Дуже мила годівничка)
    Синичкам теж дуже сподобалася)

Достоинства:
    Хороша якість, естетичний вигляд, компактність
  • Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Голуби окупували цю годівничку. Синичкам нема де притулитися.

• Анд
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Іноді не відразу добре чіпляється, допомогає протерти скло та гумові причіпки вологою серветкою. Після цього не впала навіть коли поряд з будинком був приліт балістики.

• Яковенко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Гарна і якісна годівничка. Швидка доставка, дякую.

• Роман Б***

Дуже якісно зроблено

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

вже десь рік у використанні, обожнюю її і на пташечокдивитись

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Топова годівничка, не падає, витримала навіть сойку. Птахи задоволені і ситі. Думаємо придбати ще одну, побільше.

Достоинства:
    Дизайн, ціна
  • Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Дуже прикльна штука, ми з кішкою залипали на неї всю зиму і плюс підгодовували синичок. Рекомендую!

П.с. синички потім звикають і будять у вихідні стукаючи по дерев'яній стінці годівниці і вимагають їжу)

Достоинства:
    прозора і за час користування (всю зиму) не відпадала
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Чудова годівничка, естетична, пташки їдять і котику за вікном цікаво спостерігати

Достоинства:
    Дуже гарно виглядає на вікні, гарна якість, розмір, все в ній ідеально, синиці в захваті)
    Недостатки:
    Немає)
  • Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Зручна та дуже мила годівничка. радість птахам та дітям!

• Жанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Дуже класна годівничка. Гарний дизайн і дуже добре тримається. Дуже задоволені

Достоинства:
    Красива. Надійне кріплення
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Загалом, усі щасливі, крім мене, бо доводиться ганяти голубів які туди лізуть.

• Роман О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Прикольна годівничка, невелика за розмірами, що як на мене навіть плюс. Гарно причипилася до вікна, в мороз тримається добре.

Достоинства:
    Гарний товар за цю ціну
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Дуже сподобалась годівничка, і сервіс чудовий - швидко відправили, гарно запакували. Рекомендую

• Оля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Дуже красива годівничка, гарне упакування, детальна інструкція.. все до дрібниць) Дякую за швидку доставку❤

Достоинства:
    Швидко, гарно та якісно❣
  • Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Сподобалось і мені і пташкам.

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Продумана годівничка саме для синичок. Зроблено якісно, навіть є детальна інструкція до неї. Видно що зроблено з душею

• Алина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Виглядає дуже гарно на вікні. Птахи з задоволенням поїдають з неї ласощі.

Достоинства:
    Гарна та компактна годівниця
  • Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Чудова годівничка, дуже добре виглядає. Дякую за детальну інструкцію по встановленню теремку та привабленню пташок. Лайфхак однієї коментаторки із роздрукованим фото синиці на вікні спрацював в моєму випадку якнайкраще у привабленні синичок :)

• Наталя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Кормушка чудесная. Компактная, красивая, лёгкая. Крепится просто и надёжно. Очень понравилась

Достоинства:
    Всё
  • Легка Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Зручна, компактна, якісно зроблена годівничка. Користуємося уже місяць - величезна кількість великих синиць прилітає, навіть парочка блакитних іноді

Достоинства:
    Компактна, прозора, зручна жердинка для птахів, які одразу зацікавилися новинкою
    Недостатки:
    Швидко закінчується корм якщо до вас прилітає дійсно багато синиць, але це очікувано, просто попередження - вам доведеться підсипати його кілька раз за день.
  • Таня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег

Чудова годівничка, я дуже задоволена)
    Присоски гарно тримаються, прозорий матеріал, якісно зроблена. Якщо потрібно помити годівничку, то можна зручно зняти її з присосок і потім так само легко встановити назад (присоски не потрібно переставляти).

Насипаю насіння соняшника і гарбуза, і до нас регулярно прилітає невелика сімейка синичок. Спостерігати за ними одне задоволення)

• Любов Б***

Чи не відклеюються присоски на морозі?

• Татьяна С***

Присоски не відклеюються. Як прикріпила осінню, так і тримаються до сих пір. Клеїла по інструкції виробника