Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Крем FLORI "Розовый" для кожи вокруг глаз 8 мл

Есть в наличии

5/5
  • Таміла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rosemary HNC

Дуже люблю цей крем! Він надзвичайний. Декілька років поспіль користуюся ним, пробувала робити невеликі перерви, але жоден "люкс" з ним для мене не зрівняється (порівнювала з Helena Rubinstein, Chanel, Dr.perricone). Витрата мінімальна, просто провести кінчиком середнього пальця по поверхні крему, розподілити його між двома пальцями і поплекуючими рухами нанести під очі, цього буде достатньо. Якщо буде відчуття, що крему забагато, то за 10 хвилин можна промокнути серветкою, шкіра візьме скільки потрібно. Після цього можна наносити макіяж. Ще він мені є дуже подобається в якості догляду за губами

Достоинства:
    Добре живить шкіру
    • Продавец  Rosemary HNC

Вітаємо! Щиро дякуємо за довіру та за те, що вже кілька років обираєте наш продукт. Ми пишаємося тим, що якість нашого крему витримує порівняння з брендами світового рівня. Дякуємо за ваші бʼюті-поради, це дуже цінно для інших покупців. Бажаємо Вам радості, любові та неймовірної краси!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rosemary HNC

Замовляла і боялася, що крем виявиться занадто жирним для моєї шкіри, але була приємно вражена легкою текстурою. Використовую його на ніч і вранці під макіяж. В першу чергу убирає припухлість під очима, особливо після сну, не стягує шкіру і не залишає відчуття плінки, як в мене буває від інших кремів. В цілому крем сподобався.

Достоинства:
    Не стягує, зволожує, не жирнить шкіру
    Недостатки:
    Поки що не знашла
  • Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rosemary HNC

Очень малый расход несмотря на маленькую баночку. Моментально напитывает кожу вокруг глаз, ощущение, что защищает от истоньшения. Конечно, мне подошёл, потому что я люблю жирные текстуры. Спасибо

Достоинства:
    Натуральный состав
  • Аня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rosemary HNC

Пользуюсь кремом только вечером так как оставляет жирный блеск. Увлажняет хорошо. Его нужно на столько мало, что боюсь за 6 месяцев (срок годности) я его весь не использую ))))

Достоинства:
    Хорошо увлажняет
    Недостатки:
    Оставляет жирный блеск
    • Продавец  Rosemary HNC

Дякуємо Вам за гарні відгуки. Дуже раді, що Вам сподобалися та підійшли крема FLORI "Трояндовий" та "Ексклюзив".

• Таміла В***

Щоб не було блиску, можна промокнути через 10-15 хвилин після нанесення серветкою. Вона вбере надлишки крему, якщо вони були, і після цього можна наносити макіяж. У мене працює