Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Ручка гелевая Economix зеленая 0.5 мм (E11913-04)

Оценка пользователей 4.94/5
на основе 21 отзыв
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет чернила: Черный. Цвет корпуса: Черный. Количество в упаковке: 12

Найкращі ручки, пишуть тонко і гладко.

• Олексій

Ручка класна, пише легко, тримати зручно, легка, є лінійка 0-7 см на боковій грані, тонкий кінчик.

Достоинства:
    легка, тонкий кінчик, легко писати, тонка лінія, тригпанний перетин
  • Віталій К***

Відмінна якість

• Tan e***

Сама зручна ручка із всього різноманіття у продажу.

• Виталий В***

дуже добрі ручки, зручні за рахунок форми

Достоинства:
    тонкі
    Недостатки:
    інколи мажуть
  • Оксана

Ручки супер! Рекомендую!

• Тетяна В***

Дуже класні ручки.

Достоинства:
    Гарно пишуть.
    Недостатки:
    Немає.
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MW STAR

Дякую!

• Вячеслав П***

Чудові, добротні ручки,дитина задоволена!

• Літа А***

Це найкрутіші чорні гелеві ручки, якими я колись користувалась, а я художник-графік і досліджую всі можливі чорнильні ручки вже більше 10 років. Завжди замовляю упаковку, бо не можу їх знайти в магазинах.

Достоинства:
    Тонке перо і нормальна подача чорнил
  • Виктор

Приобретаю уже третий раз, очень нравятся данные ручки, очень удобные как по мне

Достоинства:
    Тонко пишущий стержень, удобны в руке
  • Владислав К***

беру не первый раз и всегда доволен этими ручками, всем советую

Достоинства:
    есть небольшая линейка (7 см) на корпусе, качественно пишут, не текут
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Сергій К***

Прикольный корпус

Достоинства:
    тонко пишет,хороший,приятный тон
    Недостатки:
    трехугольный корпус не всегда удобно по размеру.может чуть меньше,будет удобней-мейби.
  • Алла К***

Хороші ручки, беремо не перший раз, рекомендую.

Достоинства:
    Добре пишуть, зручно тримати в руці
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Светлана К***

Достоинства:
    Не течёт, тонко пишет
    Недостатки:
    Немного царапают бумагу, но не проблемно
  • Микола Я***

Шикарна ручка

Достоинства:
    Незадирає і не тече
  • Алексей

"Легко пише" чув від усіх, хто писав ними) До того ж не шкрябає папір при достатньому нахилі. Трикутна форма зручна в руці і впевнено лежить на похилому столі.

Достоинства:
    Оригінальна, зручна. Реальний хіт за свою ціну.
  • Любов С***

Самые любимые!!! Тончайший стержень. Не текут вообще. Просто берут и... заканчиваются (((.. это единственный недостаток.. )))

Достоинства:
    Удобные, тонкий стержень. Не мажут
  • Людмила М***

Моя любимая ручка

Достоинства:
    Отличная гелевая ручка, не течет, не размазывается (как обычно это бывает), пишу только ей.
  • Владимир М***

Одна з небагатьох ручок, яку я успішно виписав до кінця.

Достоинства:
    Пише якісно
  • Олег

Хороша ручка, добре пише без пробілів, цільно. За тиждень користування в офісі ні одна ручка не потикла. Зручна, добре тримається в руці, не скользить