- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Важко довго дихати в ньому.Але це проблема,напевно,всіх респіраторів.Товаром задоволена.
- Достоинства:
- Товар запакований акуратно.Не тре на носі.
- Недостатки:
- Нещільно прилягає в нижній частині обличчя( у мене худе обличчя).
- Федор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Может натирать или даваить в районе носа.
- Достоинства:
- Плотно прилетюгает.
- Недостатки:
- Долго не поносишь
- Продавец Vishniashop
Благодарю))
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Загалом рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже швидка доставка. Хороший респіратор, кожен в в індивідуальній упаковці, не має сторонніх запахів
- Недостатки:
- Нещільно прилягає до обличчя у нижній частині, можливо, розрахований на великі обличчя
- Andriy B***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Швидко і якісно. Товар відповідає на 100%. Рекомендую.
- Достоинства:
- Оперативність. Надійність.
- Продавец Vishniashop
Благодарю)))
- Анастасия Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 5
Товар доставили оперативно. Маски качественные, каждая в индивидуальной упаковке.
- Достоинства:
- Оперативность. Качество. Цена.
Дякую)))
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
повнравилось как работает магазин и качество товара, отправили быстро, улетал в Европу, где это обязательная вещь, так что скорость была как нельзя кстати
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- відсутні
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 5
Товар якісний, замовлення виконано швидко. Але по цьому замовленню чомусь надійшло ДВІ посилки (однакової вартості). Звісно, що замовником сплачено було лише за одну, другу довелось залишити в пункті доставки Нової Пошти без оплати.
- Продавец Vishniashop
спасибо)))
- Настя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
товар прийшов швидко та якісно, мені все сподобалось)
рекомендую)- Vishniashop
Гарно Вам дякуємо!
- София П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Товар супер,в час пандемії незамінна річ !!! Рекомендую
- Алиса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Все быстро, чётко, качественно, как всегда, товаром довольна
- Vishniashop
Спасибо большое за обратную связь)))))
- Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Заказываю на регулярной основе респираторы для всей семьи и за все время быстро доставляли и качество хорошее. Спасибо!!!
- Достоинства:
- Очень хорошее качество за свою цену
- Недостатки:
- Всегда покупаю в этом магазине, никогда никаких недостатков не было
- Vishniashop
Спасибо Вам огромное
Респиратор чёткий, нет никаких неопрятных запахов,хорошо упакован, в целом довольна заказом
Спасибо Вам
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Хорошее качество! Надёжный продавец!
- Достоинства:
- Качество и быстрота доставки.
- Недостатки:
- Не выявил.
- Vishniashop
Спасибо Вам большое!
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Дуже задоволений продавцем. Замовляю вже п'ятий раз і, як завжди, найкращий сервіс та найнижча ціна. Одного разу купив у іншого продавця і пожалкував, товар був з браком. Більше "на ліво" не ходитиму) Вам ставлю 5+
- Достоинства:
- Відмінна якість, приємний голос дівчини консультанта *)
- Недостатки:
- —
- Vishniashop
Дякуємо гарно Вам за відгук, будьте здорові і звертайтеся ще!
- Леканова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 5
Оперативно со мной связались и оперативно доставили товар. Респиратор Микрон - лучшее из всего, что я перепробовала!
- Достоинства:
- Очень качественный, в этом респираторе можно свободно дышать!
- Vishniashop
Спасибо Вам большое за обратную связь!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 5
Упаковка не повреждена,быстро доставили. Спасибо.
- Достоинства:
- Отличная цена качество
- Vishniashop
Спасибо Вам огромное!
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Замовляла респіратори фірми Мікрон, продавець відправив респіратори іншої фірми(БУК), які коштують дешевше. Тобто купляючи дорожчий товар, не факт що ви отримаєте не дешевший аналог. Магазином розчарована.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Приїхав не той товар
- Артем Ш***
Підтверджую і підтримую. Після того, як по факту нам прийшов інший товар і продавець побачив цей відгук, написав моїй дружині і запитав, чим вони можуть допомогти, оскільки трапилась помилка на їхньому боці. Дружина відповіла, що замовляла конкретний товар і якщо помилка трапилась не з її, а з вини продавця, - то саме продавець мав би за свій рахунок її виправити (наприклад, прислати кур'єра за адресою для заміни товару) - адже з її боку досткавка була сплачена. На що продавець просто побажав гарного вечора.
Що ж.. які висновки можна зробити: продавець неуважний, не клієнто-орієнтований, не дбає про власну репутацію. Не раджу купувати в Vishiashop. Простежу також, щоб коментар не був вилучений. Гарного і вам вечора. - Vishniashop
Спасибо Вам большое, что делитесь данной информацией, но мы предложили Вашей жене Анастасии заменить товар или сделать скидку на следующий товар!
Вы же сказали, что у Вас на это нету времени!
Наше предложения к Вам еще актуально!
- НатальяПродавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
Качественно сделан, в индивидуальной упаковке. Хороший товар и цена умеренная. Магазин работает оперативно, рекомендую
Благодарю))
- Дима Б***Продавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 1
покупкой доволен, заказ приехал очень быстро, картинке соответствует, характиристикам - тоже, спасибо!
- Достоинства:
- за свои деньги товар просто отличный
- Недостатки:
- не обнаружил
- Vishniashop
Спасибо Вам за обратную связь)))
- progressportyПродавец: Vishniashop. Количество в упаковке: 5
Вопрос: под скрепкой для носа с внутренней стороны есть поролонная прокладка?
- Vishniashop
Да, есть!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 10
Відправили швидко, маски добрі.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 5
Удобный, маленький, симпатичный)
- Достоинства:
- Удобно сел на лицо. Дышать легко.
- Недостатки:
- Не выявила
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: FenixART. Количество в упаковке: 1. Размер: One Size
відповідає заявленому. швидко. рекомендую
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 5
Качественные респираторы по отличной цене. Каждый в индивидуальной упаковке. Оперативное выполнение заказа. Спасибо!
- Достоинства:
- Качество, цена
- Недостатки:
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5. Размер: One Size
Для довго польту чи тривалого носіння краще обрати щрось комфортніше ніж ці маски.
- Достоинства:
- Універсальний розмір
- Недостатки:
- Матеріал на контакті з носом, супер не приємний, сильно подразнює шкіру.
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 5. Размер: One Size
Загалом, маски дуже ок. Але з мінусів - це запах та те, що не дуже зручно знімати в холодну пору через капюшон чи шапку.
- Достоинства:
- Щільно прилягає, резинки нормально тримаються на голові і не перетискають вуха
- Недостатки:
- Запах! Дуже втомлює це запах. І хоч я їх провітрювала, він все одно є, не різкий, але відчутний.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20
Теоретично це ті ж сам маски Мікрон, які можна купити в іншому магазині вдвічі дорожче. Відмінність в тому, що на пакуванні масок в цього постачальника є повністю вся належна за законами Ураїни інформація українською мовою: всі дані вировника, термін придатності (мені прийшли з Травень 2024 - чудово!), інструкція з використання, і навіть знак "Вироблено в Україні". Я ніколи не бачила такого на упаковках масок в іншому магазині.
- Достоинства:
- Якісні маски українського виробника за дуже приємну ціну.
- Недостатки:
- На деяких масках на "носі" трохи кривувато наклеєний поролон, через це "затискач" може відчуватись на щоці крізь маску (не царапає, просто відчуття твердого) - але це можна вирішити, підігнувши "затискач".
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20
Раніше брав з клапаном.
Без клапана
- правильніше, бо видих у карантинних умовах повинен теж обмежуватися
- так респіратор плаский і вміститься у карман, або не заважатиме на шиї.
Саме таке кріплення резинки забезпечує добре прилягання і дозволяє носити його на шиї, коли знято верхню лямку.- Достоинства:
- Багаторазовий, тримається на шиї, коли знята одна лямка, плаский (бо без клапана), мало торкається шкіри обличчя
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 15
отличное соотношение цена/качество , рекомендую к покупке
- Достоинства:
- плотно и удобно охватывает лицо
- Недостатки:
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AKAHappy. Количество в упаковке: 1
Отличные респираторы, сидят удобно, надёжная защита ! Рекомендую !
- Достоинства:
- Качество, удобство, цена
- Продавец AKAHappy
Дякуємо Вам за відмінний відгук, нам дуже приємно. Завжди раді співпрацювати з вами.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20
Маски цього виробника (з респіратором та без) купував вже втретє - нарікань немає. Через SUPERMASK - вперше. Все чудово - швидко, зручно та інформативно.
- Достоинства:
- Все чудово!
- Недостатки:
- Немає.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20
Класна півмаска фільтрувальна. Чудова робота магазину, рекомендую!
- РусланаОтзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 10
Магазином повністю задоволена. А от з останньою партією респіраторів щось не так. Беру не вперше. Зараз дуже жме резинка. Дужки респіратора зверху з пластиковим кріпленням зроблені так, що він або лізе в очі, або передавлює носа і заважає дихати. Звикла до цієї моделі, а зараз підстава якась.
- Достоинства:
- ffp3
- Недостатки:
- резинки, форма, кріплення зверху
- валентина с***Отзыв от покупателя. Продавец: AKAHappy
Незважаючи на попередню оплату і їхню обіцянку відправити замовлення відразу ,товар відправили через півтори доби після неодноразового нагадування
- Продавец AKAHappy
Дякуємо за детальне роз'яснення Вашій ситуації. Ми перевірили дані про Ваше замовлення було оплачено 21.10.21 о 10:03 та отримано 24.10.21 о 14:43. Ми цінуємо наших замовників, і нам щиро шкода, що не змогли порадувати Вас бездоганним обслуговуванням.
- ВАЛЕРИЙОтзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 10
Качественные респираторы по приемлемой цене, прилегание хорошее. Рекомендую
- Достоинства:
- Качественные и удобные респираторы.
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: AKAHappy
Вдруге замовив цей респіратор у цього продавця. Прийшло швидко, якість нарівні.
Рекомендую.- Продавец AKAHappy
Дякуємо за відмінний відгук. Нам дуже приємно