Отзывы покупателей о Силиконовые вставки в обувь от трения пятоки 9,7х2.4х0.2, стельки K-01
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Вдячна за швидку доставку, отримала замовлення вже на наступний день після оформлення
Мені натирає майже все взуття, тому такі штучки це моє єдине спасіння, рекомендую- Достоинства:
- Зручні
- Продавец Mr Stelki
Анна, дякуємо за відгук, приємно чути, що все підійшло )
- Аріна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Повністю підійшли. Маю 36 розмір ноги і була вічна проблема з натиранням взуття. Рекомендую! Замовлятиму ще!
- Продавец Mr Stelki
Аріна, дякуємо за відгук! Гарного дня )
- Адріана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Все гарно запаковано, швидко відправлено.
- Достоинства:
- Відправили швидко, використовувала, щоб взуття не спадало. Тому виконує свою функцію.
- Продавец Mr Stelki
Адріана, дякуємо за відгук! Гарного дня )
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Чесно кажучи, сенсу ніякого.
Тримаються ненадійно на текстилі, а навіть, якщо тримаються, через невелику товщину взагалі не захищають від тертя.- Продавец Mr Stelki
Артем, дякуємо за відгук. На текстилі краще використовувати вставки зі спонжу. В нас такі є в наявності. Якщо від тертя не захищають, Вам потрібні зі спонжу, або з більшої товщини силікону.
- Длугач В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Дуже приємне та конструктивне спілкування з менеджерами )
- Достоинства:
- Дуже якісний товар
- Продавец Mr Stelki
Вікторія, дякуємо, приємно чути, що вам все підійшло )
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Все супер
- Продавец Mr Stelki
Анастасія, дякуємо за відгук, сподіваємось ще Вас знову побачити в нашому магазині )
- Ганна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Погано клеяться!
- Продавец Mr Stelki
Ганна, дуже прикро що у Вас силіконові вставки погано приклеються.
Дійсно, вставки не на кожній поверхні добре тримаються.
Але завжди можна підклеїти самостійно. Достатньо пару крапель і вставки будуть надійно триматись.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Супер ❤️
Тепер мене не натирає жодне взуття
Так як у мене 34 розмір, силіконки дозволяють зкоригувати розмір взуття і тепер я комфортно можу ходити в лоферах та на шпильці
Головне - правильно поклеїти їх)) щоб не виступали з взуття , а йшли чітко всередині і по контуру… якщо не правильно поклеїти - вони будуть скочуватись при одяганні- Продавец Mr Stelki
Ольго, дякуємо за такий детальний відгук! Бажаємо приємних прогулянок ❤️
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: M
Якщо взуваєтесь за допомогою "лопатки" , то силікон тягнеться за нею, скручується і вставка стає непридатною! Шкодую, що придбала.
- Продавец Mr Stelki
Добрий день, Наталія. Дуже шкода, що Вам не сподобались наші вкладиші для взуття. Але коли Ви взуваєтесь, потрібно дуже обережно це робити і притримувати вкладиш. Якщо ж Вам так не зручно, то Ви можете приклеїти вкладиші на супер-клей. Клейка основа у всіх вкладишах однакова, це зроблено спеціально, щоб Ви за потребою могли їх відклеїти.
- Свет Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki
Выслали шустро.
Достаточно "толстый" силикон.
Размер удобный для нанесения любого крема или маски.- Достоинства:
- Нежный и очень мягкий силикон - супер!
- Недостатки:
- Форма не соответствует картинке (но, мне не принципиально).
- Продавец Mr Stelki
Світлана,дякуємо за Ваш відгук!
- Anastasiia O***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: L
Підійшли ідеально, відходила весь вечір на високих підборах, не натерла у жодному місці.
Сервіс і доставка швидкі, відправили наступного ж дня після замовлення (замовлення було у переддень, пізнього вечора). Рекомендую- Продавец Mr Stelki
Доброго дня! Дякуємо за відгук, носіть з задоволенням :)
- Веселова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: L
Все супер, все подошло. Сервис и доставка быстрые даже в условиях войны
- Продавец Mr Stelki
Доброго дня! Дякуємо за відгук, носіть з задоволенням :)
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Цвет: Прозрачный. Размер: L
Брал, чтобы убрать натирание пятки в кожаных туфлях, но оказалось, что на пятке у меня проходит шов с небольшой ямкой из-за чего вставка нормально не приклеилась. Опустил чуть ниже, где этого шва нет, но только получил неприятное давление в низ пятки. Пришлось выбросить
- Продавец Mr Stelki
Артем, здравствуйте. Это самые ходовые вкладыши, которые у нас берут уже не один сезон подряд, в качестве и функциях мы уверены на все 100, иначе не было бы столько довольных покупателей. Нам очень жаль, что Вам не подошли вкладыши и не решили Вашу проблему.
- Продавец Mr Stelki
Выбрасывать эти вкладыши не стоит. Их можно помыть и клейкая основа возобновится. Их можно использовать в другой обуви. В туфли можете приклеить их супер-клеем. Буквально 2 капельки по бокам и вкладыши будут прекрасно держаться.