Отзывы покупателей о Антенна внешняя пасивная Т2 World Vision MAXIMA L
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Funny Snail
Нічого не вирішено! Антена не показує в нашій місцевості. Вернути кошти за антену відмовили. Крім того, проплатила безглузду доставку в сервісний центр і з сервісного центру!
- Продавец Funny Snail
Ніхто вам в поврнені коштів не відмовляв. Ваша антенна тільки прийшла на нову почту і її не встигли ще забрати. Вибачте,будь ласка, але ми вам нову запаковану заводом антенну відправляли, нам дуже шкода,що вона виявилася не робочою, хоча цей факт нам ще потрібно буде встановити як ми її отримаємо.
- Продавец Funny Snail
Після того як ми перевіремо працездатність антенни ми з вами зв'яжемося. Про вас ніхто не забув. Ми з вами все по телфону обговорили, що ми як отримаємо назад антенну, перевіремо її, і у випадку якщо це брак вишлемо заміну. Зрозумійте, будь ласка, відправка, доставка займають певний час.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Funny Snail
Велика вдячність працівникам розетки за позитивне вирішення невеличкої проблеми. Антена робоча, лише потрібно було замінити плату. Всі послуги майстра, доставка в сервісний центр, доставка з сервісного центру компенсовано розеткою. Працівники ввічливі, відповідальні. Я приємно вражена. ДЯКУЮ!
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Funny Snail
Доброго дня. Антена не приймає сигнал. Чи можна поміняти антену або плату до антени?
- Продавец Funny Snail
Добрый день! В рабочее время наш менеджер с вами свяжется для разрешения данной ситуации
- Валерий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LASTORE
Очень качественная пассивная (без усилителя) антенна. Сборка заняла минут 15. После установки подключения тюнер нашел 44 канала (Одесса). Качеством сигнала удовлетворен (до этого стояла активная комнатная).
В комплекте дополнительно есть клипса для крепления кабеля, но в инструкции об этом ни слова, ни схемы установки - закрепил на "откражателе" по ходу кабеля вниз.- Достоинства:
- Дефлекторы (приемные элементы) все с пластиковыми заглушками, что эстетически и практически очевидный плюс.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: LASTORE
Проживаю в гірській зоні, тому докупив ще підсилювач типу бочка, наразі "тягне" три пакети в межах 70-80% якості. Хороша антена
- Достоинства:
- Корпус, матеріал, якість
- Недостатки:
- не виявив