Отзывы покупателей о Гель-Лак для ногтей Reglance 036 Ярко-розовый 7.5 мл

Оценка пользователей 4.66/5
  • Валя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 169 Нежно-розовый с алмазной россыпью Texturia. Объем: 7.5 мл

Не гарний засох

Дякуємо за відгук!
      Нам шкода, що виникла така ситуація. Гель-лак може «підсихати» лише при впливі сонячних променів або якщо флакон довго був відкритим, про що зазначено у інструкції.
      Ми намагались з Вами звʼязатись, щоб уточнити деталі та допомогти, але відповіді не отримали. Ми із радістю підкажемо, як швидко вирішити проблему за необхідності.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 034 Молочный Texturia. Объем: 7.5 мл

Зручний

Недостатки:
    Погано просихає
    • Продавец  Teksturia

Добрий день! Дякуємо за відгук. У більшості випадків така ситуація виникає через недостатню потужність лампи або занадто щільний шар лаку.
      Спробуйте, будь ласка, наносити лак тоншим шаром і збільшити час сушки

Сподіваємось, наступне використання буде лише позитивним!

• Лариса Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 022 Малиновый с микроблеском Texturia. Объем: 7.5 мл

Колір дуже гарний. Рівно лягає. Добре носиться.

Достоинства:
    Непогана якість. Ціна
    Недостатки:
    Не побачила
  • Рената Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 124 Ярко-коралловый Texturia. Объем: 7.5 мл

124 Яскраво-кораловий - шикарний + неоновий (світиться під лампою). Бомба.

• Рената Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 188 Тыквенный оттенок с белыми хлопьями Texturia. Объем: 7.5 мл

188 Гарбузовий відтінок з білими пластівцями - гарно виглядає, але насправді колір блідніший, аніж на фото. Сохне чудово.

• Рената Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 179 Телесный с разноцветным глиттером Texturia. Объем: 7.5 мл

179 - прозорий з дуже мілкими блискітками. Поверх якогось кольору буде видно, як самостійний лак-ні. Сохне добре.

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 007 Пастельно-лиловый Texturia. Объем: 7.5 мл

Приємний ніжний колір (№007), щіточка дуже зручна. Добре просихає, якість на висоті.
    Всі лаки цього виробника подобаються

Достоинства:
    Швидко відправили, ціна та якість, широка палітра кольорів, довго тримається
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 052 Белый Texturia. Объем: 7.5 мл

Щільний білий з холодним підтоном. Супер для дизайнів та френчу. Пігментований, в 2 тонкі шари чудово наноситься та просихає. Маю багато відтінків цього бренду, завжди лишаюсь задоволена.

Достоинства:
    Щільний, пігментований, гарно розрівнюється, зручний пензлик
    Недостатки:
    Не помітила
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 142 Розовый с разноцветными блестками Texturia. Объем: 7.5 мл

Очень красивый лак, и в носке хорош.

Достоинства:
    Цена
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 066 Зеленый Texturia. Объем: 7.5 мл

Гораздо светлее в жизни, чем на фото, поэтому учитывайте.
    Немного полосит, но не критично, поэтому наносить в 2 слоя достаточно, а не 3-4 как тут писали ниже.
    В целом покупкой довольна

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Немного полосит
  • Жиденко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 005 Розово-коралловый Texturia. Объем: 7.5 мл

Качество не очень, лак полосит, требуется наносить три-четыре слоя. Покупкой не довольна.

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество не очень.
  • Жиденко О***

Качество не очень, лак полосит, требуется наносить три- четыре слоя

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество не очень
  • Валентина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 065 Нежный розовый с блестками Texturia. Объем: 7.5 мл

Гарна якість

• Рада Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 078 Персиковый Texturia. Объем: 7.5 мл

Лак пузириться в лампі. Стає зморшками.

• Продавец  Teksturia

При неправильній роботі з матеріалами (наприклад, нанесення гель-лаку товстим шаром або використання недостатньо потужної лампи), може спостерігатись подібна реакція.
      Рекомендуємо детально ознайомитись з процесом нанесення гель-лаку та перевірити LED / UV лампу, що використовується.
      Матеріал рекомендовано наносити в 2 тонких шари, гарно просушуючи кожний шар у лампі протягом 60 секунд.

• Рада Г***

Скалывается через 3 дня.
      Я конечно не мастер, но зимой я брала камуфлированную базу и топ и держалось больше месяца. А сейчас не знаю что такое!

• Продавец  Teksturia

Рекомендуємо Вам перевірити лампу та її потужність. Матеріал може не до кінця просушуватись.

• Марія Ж***

Колір набагато світліший ніж на фото, взагалі не такий як очікувалося

• Продавец  Teksturia

Маріє, у реальності кольори товарів можуть відрізнятися від тих, які Ви бачите на екрані. Це залежить від індивідуальних налаштувань Вашого монітора.
      З нашого боку, окрім головного фото з тіпсою та пензликом при штучному освітленні, до кожного товару додано фото з "живими" тіпсами при денному освітленні для кращої передачі відтінку.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 021 Голубой Texturia. Объем: 7.5 мл

Лак дуже класний, тримається довго, ярки )

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 015 Лиловый с микроблеском Texturia. Объем: 7.5 мл

Лак супер) як цей так і всі іншів мене є майже всі і вони ну дуже класні ) лягають в один тон ., насичені кольори , носяться супер база і топ теж хороші )

Достоинства:
    Приємна ціна! Лягає в один топ ) гарні кьольори і гарний вибір)хороша якість
    Недостатки:
    Їх просто нема)
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 008 Королевский пурпур Texturia. Объем: 7.5 мл

Цвет очень красивый и, что самое главное - не плешивый

Достоинства:
    Цена и качество
  • Алена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 130 Нежно-розовый с розовыми нитями (plush effect) Texturia. Объем: 7.5 мл

Заказывала 5 разных цветов,очень интересно будут выглядеть на ноготках,пока не использовала,но немного смутила густота,прям очень густыми выглядят на кисточке,аж тянутся.По срокам пару штук 04.2022 года производства,остальные 01.2023.Надеюсь в носке не разочаруют.

• Наталья М***

Хороший лак ложиться ровно мне понравился

Достоинства:
    Качество
  • Вероніка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 053 Черный Texturia. Объем: 7.5 мл

Лаки дуже пігментовані. Наносятся в 1-2 шари. Дуже рекомендую. Замовляю не перший раз

• Валерия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 184 Пурпурный с фиолетовыми нитками Texturia. Объем: 7.5 мл

Замовила пурпурний, прийшло незрозуміло що, я не сказалаб що дуже задоволена...

Добрий день, Валеріє.

У реальності відтінки гель-лаків можуть відрізнятися від тих, які Ви бачите на екрані. Це залежить від індивідуальних налаштувань монітора. Окрім цього, колір може відрізнятись в залежності від кількості шарів нанесення та освітлення.

Ми надаємо змогу повернути товар на утилізацію, якщо він не виправдав Ваші очікування. Дякуємо за розуміння.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 252 Сиреневый Texturia. Объем: 7.5 мл

Лак неймовірний! Що колір бомбезний, що тримається чудово! Задоволена не те слово!
    Рекомендую всім хто любить котяче око) Це вже другий колір цієї марки який я наношу, і в захваті від обох. Хочу всю колекцію цих лаків)

Достоинства:
    Якість, колір, витривалість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 113 Ежевичный Texturia. Объем: 7.5 мл

Лак подобається, добре наноситься. Замовляла вже двічі все прийшло, але відрізняється колір на фото трішки інший та це не критично.

Достоинства:
    Добре наноситься та носиться.
    Недостатки:
    Колір відрізняється.
  • Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 259 Голубой Texturia. Объем: 7.5 мл

Колір 259 не відповідає картинці. На фото він більше бірюзовий, а насправді він ніжно- синій. Трохи розчарована.
    Стосовно продавця: все добре запаковано, швидко відправили, нарікань немає жодних!
    Стосовно якості самого лаку: ще не знаю. Лише отримала. Але читала відгуки в інших джерелах - пишуть, що досить якісний, більшість позитивних.

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 282 Flamingo Texturia. Объем: 7.5 мл

Гель-лаки от этого продавца просто идеальные

Достоинства:
    Цена - качество
  • Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 288 Metal Shine Reflective Texturia. Объем: 7.5 мл

Просто неймовірно виглядає, особливо, якщо нанести на темний колір.
    Зручна кисть та консистенція, суперово носиться на нігтиках.
    Усі точно помітять, як сяє манікюр ️
    Брала номер 288

Достоинства:
    Гарний, сохне швидко
  • Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 024 Прозрачный с серебряным и сиреневым микроблеском Texturia. Объем: 7.5 мл

Дуже дякую за Ваші товари, замовляла не тільки гель-лак, задоволена на всі сто, товари відповідають описанню, характеристиці, рекомендую!!!

• Мария Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 069 Абрикосовый Texturia. Объем: 7.5 мл

Ну вы просто классные ребята, правда ) отличный состав и носибельность , обожаю ❤️

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 095 Небесно-голубой Texturia. Объем: 7.5 мл

Лаки чудові️

• Снежана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 028 Черный с белым микроблеском Texturia. Объем: 7.5 мл

Все отлично! спасибо ❤️

• Тамара Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 079 Серо-фиолетовый Texturia. Объем: 7.5 мл

Так швидко ще моє жодне замовлення не обробляли. Через добу після оформлення отримала посилку. Все відповідає опису. Дякую. Буду звертатись ще.

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 031 Розовый с микроблеском Texturia. Объем: 7.5 мл

Відтінок в житті трохи відрізняєтья

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 116 Малахитовый Texturia. Объем: 7.5 мл

Відтінок трохи відрізняється, більш зелений ніж на моєму екрані

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 037 Бордовый Texturia. Объем: 7.5 мл

Наноситься добре, не затікає

• Маряна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Teksturia. Оттенок: 171 Малиновая соблазн с алмазной россыпью Texturia. Объем: 7.5 мл

Весь товар відмінної якості. Доставка швидка навіть Укрпоштою. Лаки легко наносити, пензлики зручні, лак не розтікається. Камуфляжні бази взагалі знахідка, надзвичайно стійкі. Взагалі з усіма базами легко працювати. Задоволена на 100%. Буду замовляти ще. Рекомендую. За подаруночок окреме спасибі.

Достоинства:
    Ціна, якість