- AI аналіз відгуків67 відгуків: Переважно позитивний: 93% позитивний, 5% нейтральний, 2% негативний.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Для короткого волосся, як на мене, він не настільки потрібен, а от коли довжина вже трохи відросла — різниця добре помітна. Зачіска виглядає охайніше, а волосся не прилипає до голови.
- Достоинства:
- добре робить обʼєм
- Продавец Props
Сергій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Крута штука, беру вже другий флакон. Волосся тримає текстуру, є обʼєм.
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Чесно, не думала, що чоловічий сольовий спрей настільки мені сподобається
Спочатку купувала його хлопцю, але після кількох використань зрозуміла, що це тепер ще й мій засіб для волосся.
Найбільше подобається ефект, який він дає волоссю. Після спрею з’являється класний прикореневий об’єм і текстура. Я використовую його по-різному. Іноді як предстайлінг перед сушкою феном — тоді укладка тримається значно краще. А іноді просто кілька пшиків на трохи вологе або сухе волосся, щоб швидко надати форму й об’єм без довгих зборів. Особливо рятує у вологу погоду, коли волосся починає пушитись.- Продавец Props
Аліно, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Почав користуватися цим спреєм, коли трохи відростив волосся і тоді він реально розкрився. Для зовсім короткої стрижки, як на мене, не дуже актуальний, а от на середню довжину дає дуже класний ефект. Особливо подобається, як він піднімає волосся біля кореня і додає природного об’єму. Волосся не прилизане, виглядає більш живим.
- Продавец Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Руслан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Класний засіб. Сподобався.
- Продавец Props
Руслан, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Купила, ориентуруясь на отзывы. Вообще не пожалела. Хорошо распыляется? не слипляет волосы/ объем у корня держит нет солевого налета на волосах после использования. Для моего каре просто чудо срелдчтво/
- Продавец Props
Юлія, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Пользуюсь этим солевым спреем уже давно и могу сказать, что это одна из лучших находок для тонких волос. Даёт очень классный объём и текстуру без эффекта грязных или склеенных волос. Наношу на слегка влажные волосы буквально 1–2 распыления, потом укладка феном — и результат реально как после барбершопа. Главное не перебарщивать, потому что спрей очень экономичный и фиксация у него отличная даже с малого количества.
Отдельный плюс — аромат. Очень приятный, нейтральный и ненавязчивый. После укладки на волосах практически не остаётся запаха, и он вообще не перебивает парфюм. Для профессиональной мужской косметики это огромный плюс. Волосы после него матовые, живые и визуально более густые. Однозначно буду брать ещё- Достоинства:
- Отличный объём и текстура, матовый естественный финиш, не склеивает и не утяжеляет волосы, очень экономичный расход, сильная фиксация даже с 1–2 распылений, нейтральный аромат не перебивает парфюм.
- Недостатки:
- нету
- Продавец Props
Артем, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Якщо вміти ним користуватися то він дійсно працює. Краще застосовувати на вологому волоссі (чисто моя індивідуальна думка)))).
- Достоинства:
- дає обʼєм
- Продавец Props
Денис, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Максимально класний засіб. Користуємось разом із дружиною — підходить обом.
Свою задачу виконує на всі 100: дає ефект, але при цьому не склеює волосся.- Достоинства:
- ціна та склад
- Продавец Props
Максим, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Нормальний сольовий спрей. Сподобався. Окремо хочу подякувати продавцю за швидке відправлення та тестери в подарунок. Дуже приємно.
- Продавец Props
Тарас, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Ціна, звісно, вирішує, але й сам спрей не підводить. Свою задачу виконує: додає об’єм і текстуру, волосся виглядає більш живим.
В цілому норм варіант за свої гроші.- Продавец Props
Євген, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Гарно
- Продавец Props
Андрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Замволяю вже котрий раз, спрей чудовий, обʼєм та фіксація 10/10, запах теж приємний, гарна ціна. Була б можливість, замовив би цілу діжку :)
- Продавец Props
Микита, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Все чудово
- Продавец Props
Сергій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- КлімОтзыв от покупателя. Продавец: Props
Спрей забрав, використовую його на мокре волосся а потім вкладаю його пастою. Поки що все подобається, наче гарно тримає форму. Єдине, після нього волосся якесь липке, але думаю так і треба. Спрей відправили швидко та додали подаруночки, дякую:)
- Достоинства:
- Класний спрей, тримає форму, аромат нормальний.
- Недостатки:
- Липке волосся, не знаю чи так треба.
- Продавец Props
Клім, щиро дякуємо за відгук! Так, трохи «липкості» — типова історія для сольових спреїв, саме вона дає текстуру і тримає зачіску. Раді, що результат та укладка Вам підходять! Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Єгор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
- Достоинства:
- Добре тримає волосся, приємний запах
- Продавец Props
Єгор, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам неймовірно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Пришёл быстро, ефект нравится и подарочки положили)
- Продавец Props
Олег, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам неймовірно приємно отримувати зворотній зв'язок від задоволених клієнтів. Це надихає та мотивує працювати максимально якісно. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Сольовий спрей справді крутий! Добре фіксує, додає волоссю текстури й об’єму. Економно витрачається — вистачає надовго.
- Продавец Props
Богдан, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Ок Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Спрей виконєе свою функцію:натуральний об'єм легка текстура. В мене волосся тонке об'єм важко отримати, наношу на вологе волосся спрей робить волосся більш тяжким і слухняним головне не переборщить ,спрея потрібно зовсім трошки. ПРОДАВЕЦЬ ВІДПОВІДАЛЬНИЙ -РЕКОМЕНДУЮ
- Достоинства:
- Сплошна перевага
- Продавец Props
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно отримувати гарні та мотивуючі відгуки щодо товару та нашої роботи. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Артем Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Гарний матовий відтінок, чудова текстура
- Продавец Props
Артеме, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Швидко доставили та гарно запакували товар, ще в подарунок отримуєте 1 пакетик шампуню та наклейку. Спрей ще не використовував, але в відгуках пишуть, що гарно виконує свою роботу
- Продавец Props
Владислав, щиро дякуємо Вам за відгук!
Сподіваємося, що замовлений сольовий спрей залишить такі ж гарні враження, як і робота нашого магазину.
- Бакуменко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Чудовий товар, чудове пакування ! Дякую!
- Продавец Props
Катерино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Илона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Спрей идеально подошёл для моих тонких волос — не утяжеляет, естественно фиксирует и держится даже в непогоду. Вид натуральный, результатом очень довольна.
- Продавец Props
Ілоно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Користуюся 2 роки лише цим спреєм. Ціна якість топ.
- Продавец Props
Максим, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Він чудовий
- Продавец Props
Тетяно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Катерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Отличный солевой спрей — как мастер, часто использую его при укладке. Даёт лёгкий объём, текстуру и не перегружает волосы. Идеально подходит для тонких и мягких волос, чтобы придать форму и плотность. Работает хорошо как самостоятельный продукт, так и в качестве базового слоя перед пастой или глиной. Удобный в работе.
- Продавец Props
Катерино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Ідеальний варіант для тих, у кого волосся швидко втрачає свіжість. Спрей чудово підійшов для мого жирного волосся — трохи підсушує, завдяки чому зачіска довше тримається охайною.
- Продавец Props
Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Городецкая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Очень довольна заказом! Солевой спрей отличный — добавляет объем у корней, не утяжеляет и не сушит волосы. Особенно порадовала быстрая доставка: оформила заказ вечером, а уже на следующий день посылка была у меня на отделении. Всё аккуратно упаковано, спасибо!
- Достоинства:
- качество
- Продавец Props
Таміла, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже класний спрей. Порадив барбер. Постійно тепер беру.
- Достоинства:
- Природня укладка
- Продавец Props
Андрію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Сольовим спреєм задоволений. Зручний та економний у використанні. Волосся виглядає максимально природньо.
- Достоинства:
- зручний
- Продавец Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Артём П***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Якісне пакування, гарний стійкий запах. Дякую за подарунки)
- Достоинства:
- Гарний запах
- Продавец Props
Артеме, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Ідеальний варіант для тих, у кого тонке волосся.
Спрей дійсно працює: додає об’єм біля коренів, не перевантажує зачіску і забезпечує природну фіксацію.
Витрачається дуже економно — кількох пшиків достатньо для гарного результату.
Після використання волосся виглядає живим без ефекту жорсткості чи липкості.
Рекомендую тим, хто хоче легкої, але стійкої укладки.- Достоинства:
- мій улюблений засіб
- Недостатки:
- їх немає
- Продавец Props
Юлія, дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що спрей вам сподобався. Будемо з нетерпінням чекати на ващі нові замовлення!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Дуже гарний спрей! Чемний продавець. Маленькі приємні подаруночки, що прийшли разом з замовленням. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарна якість за помірну ціну
- Продавец Props
Олено, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Отличный солевой спрей. Расход экономный: пары пшиков достаточно, чтобы придать текстуру и объём. Не утяжеляет, не склеивает.
Отдельный плюс — поддержка украинского производителя. Продукт достойного уровня, смело конкурирует с зарубежными аналогами.- Продавец Props
Максиме, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Props
Спрей зручний у використанні — розпилюється рівномірно, не обтяжує волосся і швидко висихає.
Дає натуральний об’єм і легку текстуру. Сподобався.- Достоинства:
- справді працює
- Недостатки:
- не помітив
- Продавец Props
Олександре, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!