Отзывы покупателей о Лосины для беременных с низкой посадкой под животик ( 630201) HN M Черные

Оценка пользователей 4.86/5
  • Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: XS. Цвет: Черный

Достоинства:
    Усе
  • Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: L. Цвет: Бежевый

Чудово.

Достоинства:
    Зручні.
    Недостатки:
    Немає.
  • Света С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый

Щиро дякую

• Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручні , якісні , стильні . На вузьку ногу

Достоинства:
    Зручні
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Лосини гарні, але тягнуться погано.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: L. Цвет: Черный

Для мене виявились дуже зручними, ношу і пішов пологів, поки ще не повністю пішли кілограми)

Достоинства:
    Зручні, приємна тканина
    Недостатки:
    Потрібно обирати довгі футболки, щоб прикрити животик)
    • Продавец  HN

Дуже Вам дякуєм за зворотній зв`язок. Ваша думка важлива для нас. А можете уточнити, нащо прикривати животик, що саме Вас бентежить?

• Илона Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HN. Размер: M. Цвет: Черный

Лосинками очень довольна, они тонкие в меру, взяла на весну. Идут в размер. Резинка только сзади и не давит живот.
    Продавцу отдельное спасибо за замену размера (я решила, что мне нужно больше привычной Sки и заказала М, т.к. хорошенько поправилась на 5м месяце). Заказывала еще трусики и накидку для кормления(с хорошей скидкой). Со мной связались и проконсультировали, поэтому некоторые позиции мы поменяли.

Достоинства:
    Все хорошо)
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  HN

Дякуємо за покупку і за 5 зірочок!Завітайте на маркетплейс "Розетка" в магазин "HN" та слідкуйте за новинками,акціями та повним асортиментом!МИ Завжди поруч кожну мить!

• Наталья
    Продавец: HN. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Мені сподобалося, що ця модель іде під живіт. Але, на жаль, як писали нижче, вони йдуть на худенькі литки, і тканина не сильно тягнеться. Тому мені не підійшли.

• Надія
    Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Черный

Гарна якість тканини (не просвічується), якісний пошив, підходять на високий зріст. Але на відносно худеньку литку (на підкачану трохи тугуваті, скоріш за все на повну не підійдуть). На жаль, відмова

• Наталя
    Продавец: HN. Размер: XL. Цвет: Черный

Файний продавець. Відмінна якість. Не просвічуються, не тиснуть на живіт, не лоскочуть шкіру.

Достоинства:
    Відповідає опису. Ціна.
    Недостатки:
    Лиш чорні.
    • Продавец  HN

Наталя, дякуємо за 5 зірочок! Пишить в пошуку на Розетці "Хеппі неня" та слідкуйте за асортиментом, новинками та акціями т.м. Happy Nenia (Хепі Ненія) та ODS. HN- молода компанія,яка спеціалізується на пошиві одягу, білизни для вагітних та годуючих мам, купальників та аксесуарів. Ми дуже раді ,що при покупці ВИ обрали власне Хеппі Неню, бажаємо самого найкращого! МИ Завжди поруч, кожну мить!
      НАШ ДЕВІЗ -"Насолоджуйся комфортом"

• Матвій С***
    Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый

Доброго дня чи є обмін в разі чого?

• HN

Доброго дня Матвію!Так,звичайно в нас є обмін,в будь якому разі,Ви маєте право на обмін ,якщо Вам щось не підійшло.

• Мар'яна К***
    Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Внизу добре тягнеться? Бо ноги набрякають на вечір.

• HN

Доброго дня Маряна!Тканина відміноі якості турецького виробництва,звичайно ,добре тягнуться,тому що ми враховували всі моменти ,які ,жінка в період вагітності,переносить,ну і звичайно як набряки.Ну а в разі чого,у нас є обмін.Не перживайте та замовляйте!

• Маргарита Г***
    Продавец: HN. Размер: 2XL. Цвет: Черный

Доброго дня! Можна оплатити на карту?

• HN

Доброго дня! При уточненні замовлення менеджер скине вам на вайбер реквізити на оплату.