- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: «XBL»
Дуже зручний і яскравий. Майже універсальний для квартири.
- Достоинства:
- Зручний, яскравий.
- Недостатки:
- Слабкій акум.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: «XBL»
Світить яскраво зручна регулюровка
- Недостатки:
- Слабеньке кріплення магніта, але поки що тримає
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Черный
Мені він так сподобався,що вирішив замовити ще один.А щодо відгуків що слабкий акум,то сам нормальний акум формату 18650 кощтує в районі 300 грн.Поміняйте і буде вам ,,щастя".
- Достоинства:
- Гарно світить
- Недостатки:
- За такі гроші їх просто нема
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Черный
Класний ліхтарик.Гарно світить.Добре що є магніт і кліпса.Купував спеціально для підсвічування ванної кімнати під час вимкнень електрики.Вологозахист не вказаний але на вигляд він тут ніби є. Швидко відправили і доставили за добу(а це майже 800км.)На фото освітлення кімнати лише від ліхтаря.
- Достоинства:
- Гарне світло
- Недостатки:
- За такі гроші їх просто нема!
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет корпуса: Черный
Светильником полностью доволен светит ярко. Классно включается и регулируется мощность ,одной рукой в которой и светильник. Приятный тактильно пластик. В помощь магнит и петля. Рекомендую на все 100%.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет корпуса: Черный
Чудовий ліхтарик, вже більше року користуюсь такими двома в квартирі, докупив ще пару.
Доволі довго світить .- Достоинства:
- Зручне кріплення - магніт і петля.
Можливість регулювати потужність. - Недостатки:
- Поки не знайшов
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Ліхтариком загалом задоволена. Це вже другий такий у нас ліхтарик. Перший купувала не тут і дуже гарно служив, але випадково загубився. На Розетці знайшла таку ж модель, за хорошою ціною. Наразі зауважень немає. Замовила ще один ))
- Достоинства:
- Добре світить, на довго вистарчає заряду. Легкий в використанні. Зручно кріпити до металевих поверхонь завдяки магніту.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Online shopping
Гарний вибір.
Світить до 2,5 годин. Яскравіть регулюється. Достатня.
Заряд теж приблизно так...
Надійно тримається на гладких металевих поверхнях.- Достоинства:
- Недорого за цю ціну
- Недостатки:
- погано що не складається вдвоє...
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: zakupu
Ліхтар дуже гарний, заряд тримає довго, світить ярко навіть при включенні, а ще є можливість збільшити яскравість. Дякую! Я дуже задоволена!
- Лясота Т***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu
Лампа пройшла випробування відключенням світла, тримає заряд довго, зручний магніт на корпусі, можна причепити на витяжку чи холодильник на кухні, є петелька щоб повісити на гачок наприклад.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu
Супер! Именно то , что надо !