- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серебристый
Товар працює на apple cinema display без проблем.
Він не працює з apple thunderbolt display і не повинен, бо там інша технологія передачи даних, тому звертайте увагу що саме вам потрібно.- Достоинства:
- гарно працює без проблем
- Недостатки:
- невиявлено
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серебристый
все прийшло все підійшло брав для підключення мак міні на м4 до монітора apple
- Достоинства:
- Якість люкс
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серебристый
на третій день користування перестав працювати , думаю що товар над низької якості, викинуті в пусту гроші (
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює з мак бук про m3
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті - ми вирішимо проблему.
- Назарько О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серебристый
Чудово працює з Macmini 2018 late. Під'єднав його в Type-C port на Macmini, а в цей перехідник вставив провід mini DP to Display Port (лишився від Macmini 2014 late). Все працює чудово.
- Достоинства:
- Працює з Macmini 2018 late
- Недостатки:
- Можливо ціна. Було очікування, що має бути дешевше за такий перехідник.
- Продавец kostor
- Stanislav C***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Золотистый
Проблема решена
Переходник не работает
- Продавец My Yellow
Шановний Станислав. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серебристый
Проблема решена