Отзывы покупателей о Мужская кожаная сумка через плечо из натуральной зернистой кожи вертикальная в дорогу с отделениями на молнии черная 59174

Оценка пользователей 4.42/5
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За тиждень бережного носіння обірвалась лямка. Товар поганий, нікому не рекомендую.

Доброго дня, Андрій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете повернути або обміняти товар у встановлені законом терміни.

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова сумка,все сподобалось.Виглядає як на фото,язички на застібках- металеві,це .Рекомендую.

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купувала чоловіку на подарунок. Розмір сумки ідеальний. Все як на фото ,але в живу ще краще. Велике вам дякую!

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Станіслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За місяць користування, обірвалася ламка!!

• Мария Н***

Отличная сумка! Все понравилось! Рекомендую

• Шмагайло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка гарної якості! Все сподобалось!

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна шкіряна сумка

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна сумка, форму тримає, гарний матеріал, чоловік задоволений.

Достоинства:
    Вигідна ціна.
    Недостатки:
    Протягом місяця, поки нема.

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Зручна,поактична

Достоинства:
    Практична, зручна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Мирослава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

отлично выглядит , небольшая но вместительная

Достоинства:
    отличная и стильная
    Недостатки:
    пока что не выявили
  • Наталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримала сумочку, сподобалась. Гарна, якісно зшита, дійсно шкіра(має запах шкіри), зручні карманчики та якісна молнія. В цілому задоволена покупкою. Надіюсь чоловіку теж сподобається

Достоинства:
    Шкіра, невеликого розміру, зручні карманчики та їх багато
      Представитель поставщика

Дякуємо за відгук. Раді,що все сподобалось.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Досить не погана сумка, враховуючи ціну по акції, але для мене виявилась трохи замала. За свої гроші - ок.

Достоинства:
    Шкіра, якісний пошив
    Недостатки:
    Запах (перші 7 днів)
  • Василий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Настоящая кожа, довольно толстая. Смотрится хорошо. Я брал по акции, очень доволен.

Достоинства:
    Хороший материал. Хорошо пошита.
      Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Рады, что вы остались довольны. Желаем приятных и удачных покупок.

• Сіренко Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За таку ціну хороший варіант, отримала посилку Розетка як завжди на висоті.

Недостатки:
    Не виявила

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Володимир П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Шкіряна сумка-планшет. Щоденно її використовую, телефон і гаманець, і зараз маска завжди там)))). Рекомендую!!!

Достоинства:
    Зручність, якість
    Недостатки:
    Немає.